- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.501
Olsun canısı sen iyi ol yeter ki uykular önemli değilOy canım benimbenim yüzümden uykundan olmuşsun
evet kuzum hayırlısı bakalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canısı sen iyi ol yeter ki uykular önemli değilOy canım benimbenim yüzümden uykundan olmuşsun
evet kuzum hayırlısı bakalım
![]()
Daha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16 @mucizeyimben @melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile
çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum
Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar
ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm
![]()
Evet onuda çok duydum arada öyle oldu da bakalım kısmetBeybi bir yüzüstü yatış pozisyonu var onu da dene öylede çalışın çatlama başladı bende testle gördüm
Üzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde3 yıllık evliyiz kuzum
Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştir![]()
Oyyy kuzum benim kıyamam sana ben yaAyyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaadün ufak çaplı bi kalp krizi
yaşadım sandım bu bizim kız
Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he
![]()
Kesinlikle doğru söylüyorsun kuzum hiç bir zamanda akıl sır ermeyecekAy valla benimde aklıma başka başka şeyler geldiŞükür ki öyle değilmiş
![]()
Demgey3 canım bu erkeklere akıl sır ermiyor onlar başka bi varlıklar. Eminim senin yıprandığını her ay bebek düşüncesi ile heder olduğunun o da farkında ve belki de bu olmasın diye böyle bişey söylemiştir.bak sabah akşam burda yatıp kalkıyoruz hep aklımızda bebek hep onlar bu durumdan farklı etkileniyor bence onun yaşadığı seninle alakalı
Çok teşekkür ederim bebeğim bir anlık sinirle söylediğine inanmak istiyorum bakalım konuşacağım hakkımızda hayırlısı olsunBiz her zaman senin yanındayız
Umarım orta yolu bulursunuz
Tabikide çok ağır birşey buakdar uğraşıp karşı tarafın bi anda bunu demesi
Ama ben medeni ve güzel bir şekilde halledeceğinize inanıyorum
İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda![]()
Aşko bende ezan okunuyordu uykuya dalabildimUyuyakalmışım sonra girmişim bakmışım çıkmışım aklım bizim kızda kalmış resmen uyu uyan yapa yapa sabah oldugünaydın canlarım
Demgey3 herşey olacağına varır
![]()
Sen sabah yaptın mı ben yapmadım şimdi yapsam akşama yine yapsam çok mu olur yoksa çatladı ya biraz tüpte ilerlemesine müsade mi etsem yumurtama bilemiyorum bu ikilem beni delirtiyor tamam 24 saat yaşıyor yumurta ama ay kıyamam yorulmasın diye ne yapacağımızı şaştıkEvet onuda çok duydum arada öyle oldu da bakalım kısmet![]()
Kız aşko kızAyyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaadün ufak çaplı bi kalp krizi
yaşadım sandım bu bizim kız
Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he
![]()
Sizler için dobarlandım aşkoooOlsun canısı sen iyi ol yeter ki uykular önemli değilDobarlağnn
![]()
iyiyim kuzum iyiyim gerçektenDaha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤
Kesinlikle haklısın kuzum zaman bizim ilacımız olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim kuzum desteğin içinÜzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde![]()
Ya çen dıkşınlandın mi çenEkşınlandım bekliyorum kalkacam birazdan![]()
bu sabahı es geçmicem demiştim geçemezdim ahahaha
ay iyi olmana çok sevindim canım yarına bişeyciğin kalmaz inşallah
![]()
Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerimKız aşko kızya ben gece görünce uykum kaçtı kalktım sigara kahve yaptım valla sonra da hiç yatamadım
uçuğu büyüyo sokma bizi strese bebeğim
Demgey3
![]()
Kuzum bilemedim ki ne kadar var adetine yumurtan falan belki çatlamış olabilir mi?Kızlar benim gece su gibi akıntım olmuş iç çamaşırım ıpıslaktı sabah uyandım ilk defa böyle neden olabilir kiMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Ginnys lale ve diğer canım kızlar
Tamam aşko alcam
Sen üzülmezsen bizde üzülmeyiz bebeğim iyi ol her zaman ❤❤Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim![]()
Çok şükür iyi olmana cok sevindim kuzum biraz daha geçsin daha iyi olacaksın ❤❤Günaydın kızlarnasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys M Mavimiresl @mucizeyimben
Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily @Safiye19
_Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Sende iyi ki varsın kuzum ❤❤Sizler için dobarlandım aşkooosiz de olmasanız nasıl toparlanırım
Hepiniz çok değerlisiniz
iyiyim kuzum iyiyim gerçekteninşallah kuzum sakinim ve konuşacağım inşallah
Bende sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız kuzum
Kesinlikle haklısın kuzum zaman bizim ilacımız olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim kuzum desteğin için![]()
Yaa yirim bunu dün kaçırmışım aşko dıkşınlanmaya gidinceBenide aşko benide arada bir karnımı okşuyorum oralarda biryerlerdeysen lütfen sağlıcakla sevindir bizi diye konuşuyorum![]()
Dun yaptım canim dur seni etiketleyeyimYapsanaa benide etiketle
M MavimireslChilddevelopment nerdesin aşko
❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo
![]()
_Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse