• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile 😥 çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum ❤️ Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar 🫤 ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm ❤️
Daha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤

3 yıllık evliyiz kuzum

Canım ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim umarım dediğin şeyler olmuştur ve anlık bir şekilde öyle demiştir 🙏🌸
Üzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde 🥰🌸

Ayyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaa🌸 dün ufak çaplı bi kalp krizi 💔 yaşadım sandım bu bizim kız Demgey3 Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he 😜😜😜
Oyyy kuzum benim kıyamam sana ben ya 😢😢 tamam tamam üzmeyelim seni hiç 😘
Ay valla benimde aklıma başka başka şeyler geldi 🤦🏻‍♀️Şükür ki öyle değilmiş 🙏 Demgey3 Demgey3 canım bu erkeklere akıl sır ermiyor onlar başka bi varlıklar. Eminim senin yıprandığını her ay bebek düşüncesi ile heder olduğunun o da farkında ve belki de bu olmasın diye böyle bişey söylemiştir.bak sabah akşam burda yatıp kalkıyoruz hep aklımızda bebek hep onlar bu durumdan farklı etkileniyor bence onun yaşadığı seninle alakalı
Kesinlikle doğru söylüyorsun kuzum hiç bir zamanda akıl sır ermeyecek 🤷🏻‍♀️ Dün gece düşündüm zaten kuzum baktım ben çok kaptırmışım kendimi bebek için gereksiz gibi hissettim 🤷🏻‍♀️ Biz kadınlar bence çok ince detaylı düşünüyoruz ondan böyle kırılıyoruz😥
Biz her zaman senin yanındayız
Umarım orta yolu bulursunuz
Tabikide çok ağır birşey buakdar uğraşıp karşı tarafın bi anda bunu demesi
Ama ben medeni ve güzel bir şekilde halledeceğinize inanıyorum
İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda ❤️🙏
Çok teşekkür ederim bebeğim bir anlık sinirle söylediğine inanmak istiyorum bakalım konuşacağım hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Uyuyakalmışım sonra girmişim bakmışım çıkmışım aklım bizim kızda kalmış resmen uyu uyan yapa yapa sabah oldu😝 günaydın canlarım Demgey3 Demgey3 herşey olacağına varır 🥰🌸❤️
Aşko bende ezan okunuyordu uykuya dalabildim 🙄 sonrada afedersin hayvan gibi uyumuşum 🤣🤣😂 başım çok ağrıyo 🙄

Evet onuda çok duydum arada öyle oldu da bakalım kısmet🙈😀🤣
Sen sabah yaptın mı ben yapmadım şimdi yapsam akşama yine yapsam çok mu olur yoksa çatladı ya biraz tüpte ilerlemesine müsade mi etsem yumurtama bilemiyorum bu ikilem beni delirtiyor tamam 24 saat yaşıyor yumurta ama ay kıyamam yorulmasın diye ne yapacağımızı şaştık 😄😄😄😄😄😄😄😄

Ayyy aşko dimi ya ölümüne kankayıkk tabi yaa🌸 dün ufak çaplı bi kalp krizi 💔 yaşadım sandım bu bizim kız Demgey3 Demgey3 aklımı başımdan aldı resmen çok üzgün şekilde uyuyakalmışım uçuğum büyümüş strese sokmayın beni yaaa gitmeyin bi yerlere tepem atıyor kızcam he 😜😜😜
Kız aşko kız 😂😂 ya ben gece görünce uykum kaçtı kalktım sigara kahve yaptım valla sonra da hiç yatamadım 😐😅 uçuğu büyüyo sokma bizi strese bebeğim Demgey3 Demgey3 😂😂😘😘

Olsun canısı sen iyi ol yeter ki uykular önemli değil❤️🌸 Dobarlağnn😍
Sizler için dobarlandım aşkooo ❤️❤️😍🌸 siz de olmasanız nasıl toparlanırım 😍❤️ Hepiniz çok değerlisiniz 😘
Daha iyi misin kuzum ❤ hersey yoluna giricek eminim sadece sakin kalıp sakin kararlar al olur mu bebeğim seni seviyoruz ❤❤
iyiyim kuzum iyiyim gerçekten 😍😘 inşallah kuzum sakinim ve konuşacağım inşallah ❤️ Bende sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız kuzum ❤️
Üzme canını ama ona da zaman ver olur mu onun zaman ihtiyacı var ona bunu tanı ve kendinde dinlendiğini düşün sonra halledebilirsiniz bu durumu çok kolay şekilde 🥰🌸
Kesinlikle haklısın kuzum zaman bizim ilacımız olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim kuzum desteğin için 🌸

Kız aşko kız 😂😂 ya ben gece görünce uykum kaçtı kalktım sigara kahve yaptım valla sonra da hiç yatamadım 😐😅 uçuğu büyüyo sokma bizi strese bebeğim Demgey3 Demgey3 😂😂😘😘
Ay kızlar ya valla kusura bakmayın ama dün gerçekten kötü bir gündü ve bunu yapmam gerektiğini düşünüyordum yoksa sizi üzmek ister miyim bebeklerim 🌸❤️

Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Ginnys Ginnys M Mavimiresl @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @raainbow @loirily @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Çok şükür iyi olmana cok sevindim kuzum biraz daha geçsin daha iyi olacaksın ❤❤🌸 ben öküz gibi uyumuşum valla aşko 🤣🤣🤣

Sizler için dobarlandım aşkooo ❤️❤️😍🌸 siz de olmasanız nasıl toparlanırım 😍❤️ Hepiniz çok değerlisiniz 😘

iyiyim kuzum iyiyim gerçekten 😍😘 inşallah kuzum sakinim ve konuşacağım inşallah ❤️ Bende sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız kuzum ❤️

Kesinlikle haklısın kuzum zaman bizim ilacımız olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim kuzum desteğin için 🌸
Sende iyi ki varsın kuzum ❤❤😘😘😘 iyi ki burdayız iyi ki varız ❤❤❤

Back
X