- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.901
Ya ben Almanların misafir anlayışına hayranımAşko misafir geldi şimdi gittiler mutfağı toplayacağım![]()
Omlara gidince önüme bir kahve bir cıkolata koyuyorlar ve 0 bulaşık derdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben Almanların misafir anlayışına hayranımAşko misafir geldi şimdi gittiler mutfağı toplayacağım![]()
Keşke mfk sipariş ede bilseydin canim atlas ve antox gerçekten çok işe yarıyormuş yılların tiryakileri bırakmiş bi düşünAşko bugün rekora koşuyorum zaten 3. İçiyorum şuandiğer günlere bakarak çok çok azalttım
Doktorlar konuşur kendisi içer![]()
Değerlendir aşko kaçırmaağ sakınO zaman öyle olduysa benim bat da gecike bilir
Evet kalıntı zaten idrar zamani akıp gidiyor,yıkandıktan sonra siliyorum peçetede şeffaf akıntı
Bekleyip görücez bakalim ak koyun kara koyun![]()
Varlığınız çok iyi geliyorSeni çok iyi anlıyorum haklısın Rabbim kimseye yaşatmasın ama ne bileyim yalnız değilsin ama tabiki kimse yerini tutamaz dolduramaz asla ama kalbinin ucu ısınır iyi hissedersin bizlerde bunun için varım ben kendi namıma özellikle söyleyebilirim![]()
(Miratech artimed erken gebelik) Laboquik kasetKızlar sizce en iyi en hassas test hangisi:) evdekileri tükettim ekime stok yapmam lazım ahhahahahha önerilerinizi bekliyorum :)
Onu bu ay kullandım boşa gidince de üzülüyor insanBen predicter early alıyorum hep canım![]()
Ahahaha sorma aşko çayın peşine kahvede içiliyor bizde ahahahaYa ben Almanların misafir anlayışına hayranım
Omlara gidince önüme bir kahve bir cıkolata koyuyorlar ve 0 bulaşık derdibize bak
![]()
Gelecek ay Doktorumla ona benzer tedavi yapacağızKeşke mfk sipariş ede bilseydin canim atlas ve antox gerçekten çok işe yarıyormuş yılların tiryakileri bırakmiş bi düşün
Yok kız bizden kaçarmiiDeğerlendir aşko kaçırmaağ sakın
Laboquick ve predictor early kullanıyordum hep. Bu ay olmadı artimed bakayım onu da çok duyuyorum okuyorum. Teşekkür ediyorum canım(Miratech artimed erken gebelik) Laboquik kaset
Mutfak alt üst oluyorAhahaha sorma aşko çayın peşine kahvede içiliyor bizde ahahaha![]()
Hadi inşaallah kuzumGelecek ay Doktorumla ona benzer tedavi yapacağız![]()
Predictor early sevemedim hic. 2 sefer yalanci cizgi cikardi bariz belliLaboquick ve predictor early kullanıyordum hep. Bu ay olmadı artimed bakayım onu da çok duyuyorum okuyorum. Teşekkür ediyorum canım![]()
Şükür aşkom yine hareketli yorucu gün geçirdim , çok fena kasık ağrım var nedenini araştiriyoruzLale95 pazar günü canim klasik. Esimleyim cok giremedim sen napiyosn
Nedeni gebelikŞükür aşkom yine hareketli yorucu gün geçirdim , çok fena kasık ağrım var nedenini araştiriyoruz
Evet çay,yemek,bi daha çay çekirdek meyve bir ton bulaşikAhahaha sorma aşko çayın peşine kahvede içiliyor bizde ahahaha![]()
Asla kaçmaazzYok kız bizden kaçarmiio konuda zngldklidan daha beteriz
![]()
Allahtan böyle çat kapı gelenler açık demiyor ahahahaEvet çay,yemek,bi daha çay çekirdek meyve bir ton bulaşik![]()