- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.921
Kaçırdigini sanmiyorum,sen zaten rahmini sperme bogmuştunAsla kaçmaazzay ben çatladığı günüde sonraki günüde kaçırdım ya
hatırladım bak şimdi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçırdigini sanmiyorum,sen zaten rahmini sperme bogmuştunAsla kaçmaazzay ben çatladığı günüde sonraki günüde kaçırdım ya
hatırladım bak şimdi
![]()
Bu ay ümitliyim birkaçımızdanAyy olsun ya olsun razıyım bu ağrıya![]()
Ahahah ay günahını aldık aşko yaAşko misafir geldi şimdi gittiler mutfağı toplayacağım![]()
Ama çat kapı gelmeyi de gitmeyi de sevmem benAllahtan böyle çat kapı gelenler açık demiyor ahahaha![]()
Ben hep kasik agrisi yasadigim gaz sancısı yasadigim zaman yumurtlama görürümŞükür aşkom yine hareketli yorucu gün geçirdim , çok fena kasık ağrım var nedenini araştiriyoruz
Ahaa söyleyib bakalım Melek hanim kim o şanslı baaayaaanlarBu ay ümitliyim birkaçımızdan![]()
Ooff sesli güldümKaçırdigini sanmiyorum,sen zaten rahmini sperme bogmuştun![]()
Ağzınız bal yesin yaa ağrım olduğu için göbek atıcam şimdiBen hep kasik agrisi yasadigim gaz sancısı yasadigim zaman yumurtlama görürüm![]()
Kiz çıkar bitane rahatlaOoff sesli güldümayy benim belim kopuyo vurasım var belime gaz da cabası bu gidişle hastane yolları gözüküyo aşko
![]()
Ayyyy bu ayın tahminleri geliyor kızlarrrrBu ay ümitliyim birkaçımızdan![]()
Sen M Mavimiresl ben veAhaa söyleyib bakalım Melek hanim kim o şanslı baaayaaanlar![]()
Aşko senin için şuanlık hislerim gitti şerefsiz sustu yineAyyyy bu ayın tahminleri geliyor kızlarrrrKim kiiimmm
Ateşli kaldi yaa unutdun her halde
Hep iyi ol herzamnnn çünkü sen çok güzel çok özel kalpli bir kadınsınVarlığınız çok iyi geliyor![]()
Ya seni nasıl unuturum yaHadi söyle aşko çatlatma bizi![]()
Aynı senin gibi aşkoHep iyi ol herzamnnn çünkü sen çok güzel çok özel kalpli bir kadınsın![]()
Ya seni nasıl unuturum yaspermleri içine pompalatan bayan
sende varsın aşko
![]()
Aşko çok yakın arkadaşlarımızla falan pat diye plan yapabilirim severizde her zaman müsaitiz onlara müsait olmayınca rahatlıklada söyleyebiliyoruz ama böyle akraba falan kasılırız yani o çay faslı zehir gibi bişey oluyor bize aklımız ne zaman gideceklerde oluyor ahahahaAma çat kapı gelmeyi de gitmeyi de sevmem benillaki haber ederim
Neyyyyyy tutuyormu ben gebemiyim olduuuu hadi kızlar halaya Tey tey tey