- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.061
AhahahaAşko kızlar pompacı pompa diyip diyip duruyolar bak ceza yiycez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahaAşko kızlar pompacı pompa diyip diyip duruyolar bak ceza yiycez![]()
Şimdi dedim ki biraz ara verelim bebiş olursa rahat tutunsun sıkıntı olmasın falan falan tatile kadar tamam diyor tatile kadar derken salı tatildeyiz ay bu adam beni delirtecekBen bildim ben bildim bildimmmm
Ayyy çok sevmem sıcağı ozmaan kışın gitmek kazımOy nenem oyben Almanya çocuğu patates kızartması oldum orada
bi yukarıdan çıkardım bi aşagıdan
![]()
Yapmış sefan olsun bende yaptım şuan kıvranıyorum ama içinde hareket var gibi hissettiriyor öyle çok kramp varki yapınca içeri sıvı gidiyor ya iyice kramp yapıyor ama olsundu.Ahahahasen misin bana atşli takan ahahah sevindin buna kusura bakma
bişey olmaz aşko
![]()
Bence de aşkoAyyy çok sevmem sıcağı ozmaan kışın gitmek kazım![]()
Senin çocuk biraz tepişecek tatlım malesefŞimdi dedim ki biraz ara verelim bebiş olursa rahat tutunsun sıkıntı olmasın falan falan tatile kadar tamam diyor tatile kadar derken salı tatildeyiz ay bu adam beni delirtecek![]()
Çok küstümAhahahasen misin bana atşli takan ahahah sevindin buna kusura bakma
bişey olmaz aşko
![]()
Ya yavrum dur konuyu çevirimBence de aşko![]()
Olsun canım yolun zoru zafere daha yakındırYapmış sefan olsun bende yaptım şuan kıvranıyorum ama içinde hareket var gibi hissettiriyor öyle çok kramp varki yapınca içeri sıvı gidiyor ya iyice kramp yapıyor ama olsundu.![]()
Küsme küsme şaka ettikÇok küstümnapıyoçun
Çatlama olmadan döllenme olmaz sen çalışmaya devam etYa yavrum dur konuyu çevirimbugün ovulasyon pozitif çıktı yani t çizgisi çok koyuydu şimdide sağ kaşığım çok ağrıyor acaba çatlamamı döllenme mi merak ediyorum
![]()
Canım şöyle bişey var sabah yaptığın testle akşam aynı olmuyor bende onu fark ettim sabah yaptım pik gibiydi akşam yaptım silik çıktı ertesi sabah tekrar yaptığım t çizgisi baya koyuydu şimdi yapmak istiyorum ama yapmışsam sabah yapıcam tekrardan çünkü akşamları yanıltıyor gibiKızlar ben Ovulasyon bir bakınsanıza M melek076Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ o işaret ettiğim sabah sonraki akşam sabah çatlayıp akşam yine mi artmış acep birde başka marka daha almıştım denemek için buradan oda presence onunda biri sabah biri akşam onda hala yumurtlama var ne ayak anlamadım
Canım yumurtlama testlerini her gün aynı saatte yap akşam saatlerinde önermiyorlar Çok sıvı alımı olduğu İçin diye biliyorum Yani böyle değişik olmuş şu olabilir iki yumurta biri çatlamıştır diğeri çatlama boyutuna gelmemiştir ama net bilemem YaniKızlar ben Ovulasyon bir bakınsanıza M melek076Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ o işaret ettiğim sabah sonraki akşam sabah çatlayıp akşam yine mi artmış acep birde başka marka daha almıştım denemek için buradan oda presence onunda biri sabah biri akşam onda hala yumurtlama var ne ayak anlamadım
Kız böyle ağrım olmuyordu acaba ne ağrısı bu yaaaaÇatlama olmadan döllenme olmaz sen çalışmaya devam et
Ayyy babası diyince bi duygulandımSenin çocuk biraz tepişecek tatlım malesefDoğunca babasınınteperse şaşma
o ona az etmedi haksızlık olmasın
Yok ben hem akşam hem sabah yapıyorum o nedenle karışma olmasın diye işaret ettim sabahları mı akşamlarımı iyi ölçüm alıcam diye çifte takip yapıyprımCanım şöyle bişey var sabah yaptığın testle akşam aynı olmuyor bende onu fark ettim sabah yaptım pik gibiydi akşam yaptım silik çıktı ertesi sabah tekrar yaptığım t çizgisi baya koyuydu şimdi yapmak istiyorum ama yapmışsam sabah yapıcam tekrardan çünkü akşamları yanıltıyor gibi
Kız sıvı alımına dikkat edersen tam yapma saatleri bar akşamda olsa gündüzde ben her kurala uygun yaptım da sadece silikleşme başkasını onu algılayamadım sabahkine bakma dur çıkartayım dün akşam İle bugün en sonuncu arasında fark varmı ona bi bak bakalımCanım yumurtlama testlerini her gün aynı saatte yap akşam saatlerinde önermiyorlar Çok sıvı alımı olduğu İçin diye biliyorum Yani böyle değişik olmuş şu olabilir iki yumurta biri çatlamıştır diğeri çatlama boyutuna gelmemiştir ama net bilemem Yani
Sen bilirsin ama o şekilde yanılma oluyorYok ben hem akşam hem sabah yapıyorum o nedenle karışma olmasın diye işaret ettim sabahları mı akşamlarımı iyi ölçüm alıcam diye çifte takip yapıyprım
Bata kaç var diyecem yeni yaptın ya ozaman onun ağrısıdır kesinKız böyle ağrım olmuyordu acaba ne ağrısı bu yaaaa