• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi dedim ki biraz ara verelim bebiş olursa rahat tutunsun sıkıntı olmasın falan falan tatile kadar tamam diyor tatile kadar derken salı tatildeyiz ay bu adam beni delirtecek 🤣🤣😄
Senin çocuk biraz tepişecek tatlım malesef 🤷‍♀️🤷‍♀️ Doğunca babasınınteperse şaşma 😂😂😂 o ona az etmedi haksızlık olmasın

Kızlar ben Ovulasyon bir bakınsanıza M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ o işaret ettiğim sabah sonraki akşam sabah çatlayıp akşam yine mi artmış acep birde başka marka daha almıştım denemek için buradan oda presence onunda biri sabah biri akşam onda hala yumurtlama var ne ayak anlamadım

Eklentiler

• 37EBB248-4054-4B0F-93EC-D75DE65C5284.webp
    37EBB248-4054-4B0F-93EC-D75DE65C5284.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben Ovulasyon bir bakınsanıza M melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ o işaret ettiğim sabah sonraki akşam sabah çatlayıp akşam yine mi artmış acep birde başka marka daha almıştım denemek için buradan oda presence onunda biri sabah biri akşam onda hala yumurtlama var ne ayak anlamadım
Canım şöyle bişey var sabah yaptığın testle akşam aynı olmuyor bende onu fark ettim sabah yaptım pik gibiydi akşam yaptım silik çıktı ertesi sabah tekrar yaptığım t çizgisi baya koyuydu şimdi yapmak istiyorum ama yapmışsam sabah yapıcam tekrardan çünkü akşamları yanıltıyor gibi

Canım yumurtlama testlerini her gün aynı saatte yap akşam saatlerinde önermiyorlar Çok sıvı alımı olduğu İçin diye biliyorum Yani böyle değişik olmuş şu olabilir iki yumurta biri çatlamıştır diğeri çatlama boyutuna gelmemiştir ama net bilemem Yani

Canım şöyle bişey var sabah yaptığın testle akşam aynı olmuyor bende onu fark ettim sabah yaptım pik gibiydi akşam yaptım silik çıktı ertesi sabah tekrar yaptığım t çizgisi baya koyuydu şimdi yapmak istiyorum ama yapmışsam sabah yapıcam tekrardan çünkü akşamları yanıltıyor gibi
Yok ben hem akşam hem sabah yapıyorum o nedenle karışma olmasın diye işaret ettim sabahları mı akşamlarımı iyi ölçüm alıcam diye çifte takip yapıyprım

Canım yumurtlama testlerini her gün aynı saatte yap akşam saatlerinde önermiyorlar Çok sıvı alımı olduğu İçin diye biliyorum Yani böyle değişik olmuş şu olabilir iki yumurta biri çatlamıştır diğeri çatlama boyutuna gelmemiştir ama net bilemem Yani
Kız sıvı alımına dikkat edersen tam yapma saatleri bar akşamda olsa gündüzde ben her kurala uygun yaptım da sadece silikleşme başkasını onu algılayamadım sabahkine bakma dur çıkartayım dün akşam İle bugün en sonuncu arasında fark varmı ona bi bak bakalım

Eklentiler

• 6AA4427A-A5CA-4CF9-9A11-6A6ADDBE1C86.webp
    6AA4427A-A5CA-4CF9-9A11-6A6ADDBE1C86.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 25
Back
X