• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sıvı alımına dikkat edersen tam yapma saatleri bar akşamda olsa gündüzde ben her kurala uygun yaptım da sadece silikleşme başkasını onu algılayamadım sabahkine bakma dur çıkartayım dün akşam İle bugün en sonuncu arasında fark varmı ona bi bak bakalım
Aslında pek farkta yok canım aralarında

Sen bilirsin ama o şekilde yanılma oluyor
Kız evet bir akşam bir sabah yaparsan yanılırsın da ben hem sabah hem akşam yapıp akşamları sabahları ayrı okumasını yapıyorum saat aralığı sıvı ölçümü vs herşey tam 2 yıldır yapıyprım ama en iyi yumurtam bu şimdi çatlağını diye emin olmak istiyorum göz yanılmasını diye kendimi yiyorum 😂😂

Kız evet bir akşam bir sabah yaparsan yanılırsın da ben hem sabah hem akşam yapıp akşamları sabahları ayrı okumasını yapıyorum saat aralığı sıvı ölçümü vs herşey tam 2 yıldır yapıyprım ama en iyi yumurtam bu şimdi çatlağını diye emin olmak istiyorum göz yanılmasını diye kendimi yiyorum 😂😂
Yavrum bende seni anladım ama kendimi sana anlatamadım neyse 😂😂

En son öğlen 1de yapmıştım daha yapmadım artık sabah yapınca görürüm ne olduğunu
Bak testi yapma saatleri var sabah 12:00 ile 16:00 arası 2 saat öncesinde sıvı almayacaksın çorba kahve çay dahil akşamisr 20:00 ile 22:00 arasında aklında olsun en yüksek lh bu aralıklarda olur

Demekki yarına uzayacak delirecem çatlasaydı bi rahatlatacam yoksa gider kist olur çok büyürse
Merak etme bu kadar düşünme aşko çatlar o çatlama olmadan değerlendirmeyi bırakma çatlama olduğu günde değerlendirme olursa iyi olur. Ben yatıyorum canım hadi iyi geceler❤️🌸

Back
X