- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.081
Hepimiz aynı duygulardayız canım ya bi olsa beeeAyyy babası diyince bi duygulandımah olsundu hayırlısıyla
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz aynı duygulardayız canım ya bi olsa beeeAyyy babası diyince bi duygulandımah olsundu hayırlısıyla
![]()
Gönül dağı izliyoruz aşko eşim izliyo daha doğrusu bende bakıyom öyleKüsme küsme şaka ettikyatıyorum aşko kalkacam şimdi sigara içmeye çıkcam bunu çok beklemicem artık olan olmuştur aşko sen napıyosun
![]()
Aslında pek farkta yok canım aralarındaKız sıvı alımına dikkat edersen tam yapma saatleri bar akşamda olsa gündüzde ben her kurala uygun yaptım da sadece silikleşme başkasını onu algılayamadım sabahkine bakma dur çıkartayım dün akşam İle bugün en sonuncu arasında fark varmı ona bi bak bakalım
Kız evet bir akşam bir sabah yaparsan yanılırsın da ben hem sabah hem akşam yapıp akşamları sabahları ayrı okumasını yapıyorum saat aralığı sıvı ölçümü vs herşey tam 2 yıldır yapıyprım ama en iyi yumurtam bu şimdi çatlağını diye emin olmak istiyorum göz yanılmasını diye kendimi yiyorumSen bilirsin ama o şekilde yanılma oluyor
Değerlendirme yap sen ne olduğunu çözmeye çalışma aşkoYa yavrum dur konuyu çevirimbugün ovulasyon pozitif çıktı yani t çizgisi çok koyuydu şimdide sağ kaşığım çok ağrıyor acaba çatlamamı döllenme mi merak ediyorum
![]()
Bende yorulmuşum sigara içtim birazdan uyurum uyuyabilirsem yani yarın eşimin toplantı var ya aklım ondaGönül dağı izliyoruz aşko eşim izliyo daha doğrusu bende bakıyom öyle
Kızlar ben Ovulasyon bir bakınsanıza M melek076Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ o işaret ettiğim sabah sonraki akşam sabah çatlayıp akşam yine mi artmış acep birde başka marka daha almıştım denemek için buradan oda presence onunda biri sabah biri akşam onda hala yumurtlama var ne ayak anlamadım
Demekki yarına uzayacak delirecem çatlasaydı bi rahatlatacam yoksa gider kist olur çok büyürseAslında pek farkta yok canım aralarında
Evet bugün çıktı böyle netBata kaç var diyecem yeni yaptın ya ozaman onun ağrısıdır kesin
Yavrum bende seni anladım ama kendimi sana anlatamadım neyseKız evet bir akşam bir sabah yaparsan yanılırsın da ben hem sabah hem akşam yapıp akşamları sabahları ayrı okumasını yapıyorum saat aralığı sıvı ölçümü vs herşey tam 2 yıldır yapıyprım ama en iyi yumurtam bu şimdi çatlağını diye emin olmak istiyorum göz yanılmasını diye kendimi yiyorum![]()
Onu hallediyozzzDeğerlendirme yap sen ne olduğunu çözmeye çalışma aşko
Sağ tarafa yat erkek tuttur bir bilezik daha olsunOnu hallediyozzz![]()
Ben hepsini anladım bak şimdi sen beni dinle devam et çyumurtlama görmüşsün ama çatlama olmazsa döllenme olmaz o nedenle daha çatlamamış ya yumurtan ya devam etYavrum bende seni anladım ama kendimi sana anlatamadım neyse![]()
Uyu dinlen aşko bende uyuycam birazdan ekşınlanıpBende yorulmuşum sigara içtim birazdan uyurum uyuyabilirsem yani yarın eşimin toplantı var ya aklım onda![]()
Rabbim sağlıklısını versin erkek kız ayrımım yok hayırlı ve sağlıklısını istiyorum ilk erkekti ama rabbim aldı sağlıklı olur inşallahSağ tarafa yat erkek tuttur bir bilezik daha olsun![]()
En son öğlen 1de yapmıştım daha yapmadım artık sabah yapınca görürüm ne olduğunuBen hepsini anladım bak şimdi sen beni dinle devam et çyumurtlama görmüşsün ama çatlama olmazsa döllenme olmaz o nedenle daha çatlamamış ya yumurtan ya devam et
İnşallah canım benim sağolUyu dinlen aşko bende uyuycam birazdan ekşınlanıpya inşallah güzel haberler alırsınız aşko
![]()
Bak testi yapma saatleri var sabah 12:00 ile 16:00 arası 2 saat öncesinde sıvı almayacaksın çorba kahve çay dahil akşamisr 20:00 ile 22:00 arasında aklında olsun en yüksek lh bu aralıklarda olurEn son öğlen 1de yapmıştım daha yapmadım artık sabah yapınca görürüm ne olduğunu
Sussun aşko alıştım artıkAşko senin için şuanlık hislerim gitti şerefsiz sustu yinekusuruma bakma
![]()
Merak etme bu kadar düşünme aşko çatlar o çatlama olmadan değerlendirmeyi bırakma çatlama olduğu günde değerlendirme olursa iyi olur. Ben yatıyorum canım hadi iyi gecelerDemekki yarına uzayacak delirecem çatlasaydı bi rahatlatacam yoksa gider kist olur çok büyürse