- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.321
Hadi yADeğilimdir yaa adet oldum basbayağı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yADeğilimdir yaa adet oldum basbayağı
Kuzu asılama tedavisi mi görüşüyorsun canım bneım rabbım gönlüne göre versin yumosların kocaman kocamannolsun Çifter Çifter tutsun inşşşşşşşşşşşşşşKızlar merhaba gonalf kullanıyorum 62.5 ml günlük bugün 7. Günü iğnenin yumurtalar sağda 3 tane en büyüğü 11 mm gördüm şok oldım ağladım resmen femarayla bile 20 mm buluyordu bugün perşembeye kadar devam etmemi söyledi doktorum aynı dozda büyür mü o zamana kadar diğer doktorum da 75 e çıkart dozu dedi hiç bilmiyorum
İnşalllllaaahhhh kuzum inşallah aşılama tedavisi görüyorum ama aşılama olmıcam gerçi pko da aşılama cok tutuyormuş öyle diyorlar bilmiyorumKuzu asılama tedavisi mi görüşüyorsun canım bneım rabbım gönlüne göre versin yumosların kocaman kocamannolsun Çifter Çifter tutsun inşşşşşşşşşşşşşş
Niye olmucsksınn ya merak ediyorum cunku eğer olmazsam bi kaç aya bende yaptırmayı düşünüyorum doktoruma soylıcrm fikrimiİnşalllllaaahhhh kuzum inşallah aşılama tedavisi görüyorum ama aşılama olmıcam gerçi pko da aşılama cok tutuyormuş öyle diyorlar bilmiyorum
Aşko Acaba çatlamamı yerleşmemi kafam karıştı ilk yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiAşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Hadi inşallah yaİyi akşamlar canim nasilsin?sakın tarlusal içme bekle
4-5gün bekle,olmazsan yeniden kan ver
Burda o kadar gördük ki negatifden pozitife dönen
Canım açıkçası aşılamanın cok işe yaratacağını düşünmüyorum diğer ay direk tüp bebeğe geçicemNiye olmucsksınn ya merak ediyorum cunku eğer olmazsam bi kaç aya bende yaptırmayı düşünüyorum doktoruma soylıcrm fikrimi
Yaa bata ne kadar var kuzum. Valla üşüttüm mü başka bişey mi bilmiyorum ama iyi hissettirmiyoYa ama gitti kız çizgi yA öyle deme belki başlangıçtır sen dikkat et üşütme üzülme de cok üşütmüş olabılırsın
Bu da testin sabah ki hali malesef gitmiş çizgi :)
Sağol kuzum teşekkür ederim❤Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sizsiz duramıyorum yaDikkat et kendine biraz dinlen yine gel
Sağol bebeğim hala devam ediyo yarın ki duruma göre bakıcam bakalım yarında olursam gidicemAyy geçmiş olsun dikkat et kendine çok ağrın olursa dahada artarsa doktora görünmeyi ihmal etme![]()
Sağol bebeğim haber ederimAllah yardımcin olsun canim inşallah ciddi bir sorun olmaz,doktora gitsen mutlaka yaz buraya merakta bırakma![]()
İnşallah kuzum yaKırpmaya yakalandım deme sakın lütfen şu ara olmasın nolur iyi ol
Sizsiz yapamıyoring aşko❤ bütün gün uzandım halim hiç yok inşallah korona olmuyorumdur ya da olsam mı daha iyiydi bu ağrının altından daha kötü bişey cıkıcak diye çok korkuyorumBebeğim çok geçmiş olsun ama kendi kendine geçmesini bekleme kuzum daha kötü olabilir en kısa zamanda hastaneye git bence kuzumama buradan gitmeeee sensiz olmaz buralar bebeğiiiimmm
![]()
Yaaa varya diyorum ki biri daha var benim gibi halaycı yaptın mı testiLorke lorke lorke hanıme lorke![]()
İçtim kuzum ama geçmedi ağrı kesiciyle bebeğimAşko öyle şey olur mu bizim keyfimiz niye kaçsın sen gidersen keyfimiz kaçar asılağrı kesici mi alsan kuzum ya bu kadar dayanamıyorsan
![]()
Yani aşko onu kullanırken gebe kalanlar mı5 tane kaldı. Koyduktan sonra öyle uyanıyorum neyse baktım biraz topiklere genellikle gebeler yorum yazmış
Bu da sabah ki testim ben silik bir çizgi gördüm sanki ama siz görebiliyor musunuz kızlarBen de bu yüzden emin olamadım biraz daha bekleyeyim bari.4-5 hcg değerlerden pozitife dönen var mı acaba
Yok yerleşme olamaz zaten aşko kanamada değil Ya çok az vardı acaba ekşını bırakmasam mı ki ay çıldırcamKuzum öyle bir durum hiç yaşamadım ben ama yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum daha çok erkendir belki de çatlamadan dolayı hafif bir kanama olmuştur