• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar benim durumumu yaşayan var mı?
Az önce wcye gittim peçete afedersiniz bir parmak uzunluğunda kalın şeffafla krem renk arası sonunda küçük bir çizgi gibi pembe leke geldi neler oluyor? Çatlama dünden önceki gün oldu dün akıntım azla yok arasıydı bugün ne olduğunu anlayamadım, ikinci kez yumurtladım 20. 21. Günde bariz yumurtlama gördüm yani normalde bata 8 gün kalmış olacaktı geç yumurtlama olduğu için 12-13 gün falan var muhtemelen
Şuan kafamı çok karıştırdın testle olunca herşey çok daha kolay ama hem ilişki yüzünden olmuş olabilr hemde yerleşme olabilir test olmadığı için yumurtlama aralığını biliyorsun tam gününü bilmiyorsun çatlama için yine aynı belkide önce yumurtladın çatladın.birde çatlama sonrası şıp diye kesilmiyordur belki o akıntılar bilemiyorum test olsa düzenli herşey anlaşılır olurdu şimdi ben ne yapardım gebelikntestiyle kontrol ederdim bir yandan da yumurtlama testiyle

8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyor🤣🤣🤣 sen nasılsın ağrın var mı
Benimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba ya 🤔 hiç geçmedi ki ağrım bebeğim belime belimden sırtıma vuruyo midem bulanıyo bazen ağrıdan böyle garip bişey gözlerimde yanıyo noldum bilmiyorum

8 gün geçmiş aşko yerleşme değildirde acaba çatlamadan mı ekşınıda dün bıraktım artık ya yapsam mı kafam karışıyor🤣🤣🤣 sen nasılsın ağrın var mı
Yerleşme kanaması 5. Günde olur 7 de ve 12 de bu aradaki tüm günlerde de olur ki

Canııımmm davet ettiğin için teşekkür ederim formu kullanmayı çok bilmiyorum kızlar ben burada sürekli negatifsin, bu zamanda belli mi olur gibi absürt yorumlara maruz kalıp bugün HCG 11 cevabını aldıııım🥰🥰🥰 açtığım topiklerime bakabilirsiniz sürecini öğrenmek için bir kaç gün içerisinde detaylı bir post hazırlayacağım sürecimle ilgiliii🥰🥰🥰

Benimde kafam çok karıştı ya yani yerleşme 6-12 gün içerisinde oluyo diye biliyorum ama çatlamaysada ekşın lazım aşko test patlasanmı bi tane acaba ya 🤔 hiç geçmedi ki ağrım bebeğim belime belimden sırtıma vuruyo midem bulanıyo bazen ağrıdan böyle garip bişey gözlerimde yanıyo noldum bilmiyorum
Dün gece oldun ekşın ya yeter diyin bana🤣 Allah Allah ceyranda falan mı kaldın ki

Dün gece oldun ekşın ya yeter diyin bana🤣 Allah Allah ceyranda falan mı kaldın ki
Bilmiyorum aşko nerde kaldım valla ben yatak yastık rahatsız ediyo diye düşünmüştüm ilk ağrımaya başladığında ama ondan değil olsa öncesinde de olurdu ay aman ne biliyim ya hasta olmasam bari cuma kardeşim doğum yapcak onun yanına gitcem

Kız vallla hamılelık de olabılır ne belli
Geçen ayda lekelenme yaşadım ve yerleşme bariz lekelenmeseydi ve sonra testler gölge çıktı işte ama bu farklı sanki aşko çok ufak akıntının ucunda pembe gördüm bi tek bilmiyorum ki beklemekten başka çaremiz yok🤣

Bilmiyorum aşko nerde kaldım valla ben yatak yastık rahatsız ediyo diye düşünmüştüm ilk ağrımaya başladığında ama ondan değil olsa öncesinde de olurdu ay aman ne biliyim ya hasta olmasam bari cuma kardeşim doğum yapcak onun yanına gitcem
Madem öyle yarın doktora gitte daha rahat toparlarsın kuzum ya

Back
X