- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.801
İnşallah aşko inşallah öyledir sağlıcakla yerleşir inşallahAşko bebişin yerleşiyo çünkü normaldir❤❤ sağlıkla yerleşsin inşallah bebeğim ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aşko inşallah öyledir sağlıcakla yerleşir inşallahAşko bebişin yerleşiyo çünkü normaldir❤❤ sağlıkla yerleşsin inşallah bebeğim ❤❤❤
Aya göre hesaplama hangi ayın kaçında yumurtladın teste göreni telefona göreni baktın zaten şu telefonlara inanmayın onlar genele göre söylüyor akıntı test ateş bunlar doğru çıkar çünkü bilendi vücut belirtinBenim batım bu ay çok karıştı kuzum ya normalde 1 i ama erken yumurtladım 29 30 gibi işte geçen aylara göre hesaplarsam 3 ekim
Hayır olsun inşallah aşkom güzel düşün güzel olsunSağol bebeğim. Ne olduğunu bende anlayamıyorum aşko valla ama gidişat iyi gözükmüyo bu durumdaiki gecedir hep rüyamda karanlıktayım Allah güzelliklere çıkartsın inşallah hiç hoşlaşmadım rüyalarımdan
Büyük ihtimalle yerleşme lekelenmesi yaşamışsın canım dikkat et aşko bidaha test ne zaman yapacaksınİnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimMucizemmm16
Ginnys
Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
İnşallah vardır canım yaaaBilmiyorum ki aşko inşallah vardır kız![]()
Hayırlısı olsun bebişim inşallah çok beklemeden gelir mucizenBat a 2 gün kaldı bir test daha yaptım hiç bişey yok bu ayda olmadı![]()
Ayy bunu da kaçırmışım
Evet sat bugün oluyorİnşallah canım Allah herkese en doğru zamanda versinMotive ettiğin için çok teşekkür ederim canım
Kendimi ekime yazdırayım Uğur getirsin
Bu arada adet günü olarak bugünü mü yazayım
Yaa sen zaten ikiz istiyordun inşallah ikisi de tutar çifte bomba patlatırsın burayaAşko toplamda 4 yumurtlama gördüm ilk ikisi fıs çıktı bende pcos olunca yumurta bol gelişme az ama son ikisi gelişti şöyle diyim bu testte çıkan arkadaş bir önceki onda doktora gitmemiştim henüz sonra doktora gittim ve bir tane yumurta var dedi bende ona testte 10 gün önce yumurtlama yakalandım dedm.oda bana rahim kalınlığın güzel tutabilir ama yeterince erişkin değilse tutunamaz sen bu yumurtayı değerlendir dedi bende değerlendirdim o daha yeni olgunlaştı ayın 18 inde ona daha var test yapma günlerine ama bu 10 gün önceki minnakımın zamanı geliyor dün su içmiştim çay çorba içmiştim akşam aklıma düştü yaptım danke ettim ama yanılıyorum diye sallamadım sabahta içini açtım ki doğru görmüşüm buraya attım hala sevinemiyorum çünkü ne olur ne olmaz diye.durum bu eğer bu tutmuşsa oda tutarsa ikiz olur çift yumurta ikizi ama belkide hiç biri tutunmaz şimdilik bilinmiyor sadece ihtimaller var
Canım kürleri doktorum bana tavisye etmediEvet sat bugün oluyorne demek keşke elimden fazlası gelse
ben geçen ay soğan kürü yapmıştım istersen bi dene ama keşke bu ay çörek otu bal karışımı yapsaydım bence sen bi bak belki adet değildir bi umut işte
eğer adetsen de 2. Gün çörek otu bal karışımına başla canım
Allah Allah yaaa üzüldüm kuzum valla, zaten bi lokma canın var kıyamam sana.. doktora ne zaman gidiyorsun? İhmal etmeKuzum bilmiyorum bende 3 4 gündür belimde ve 2 gündür de sırtım bi ağrı var geçmiyo bi türlü onunla birlikte ara ara midem bulanıyo tansiyonum düşüyo ne olduğunu bende anlamadım daha önce merdivenden düşmüştüm ya omuriliğimi vurmuştum 2 yerden geçen hafta çok yoruldum hep iş yaptım acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum yada midemde bi sorun var sırtıma vuruyo anlam veremiyorum
HmmCanım kürleri doktorum bana tavisye etmedi
Cünkü adet düzensizliği yapabilir
Ay bebeğiiimm yeni gördüm resimleri bazen etiketlediğinde bile bana bildirimi gelmiyor ya sizde de oluyor mu kızlar yaEvet yaptım da etiketlediğşm yada unuttuğum kişiler oldu bizim kızlar yorum yazdı başka kimse yazmadı şöyle düşündüm 850 sayfa kendi aramızda mı yazıştık bu kadar insan nerede sadece okuyup çıkıyorlar heralde ha birde lazım olunca soru soran bir grup var sanırım ha ama şu var test attık suspus millet görmeyen görmedim yazabilirdi oysaki neyseama aramızda dönüyormuş muhabbet onu anladım
kalan kısım seyirci heralde
test yine koyayım bak bulamadıysan akşam sıvıya dikkat etmedim ama yaptım çorba çay sonrası bir şey gördüm dedim kenara koydum yine umarsız ben ki tam çizgi çıkmadan sevinemeyecem sanırım sabah içini açtım bi bakayım dedim doğru görmüşüm varmış
önceki yumurtanın 12. Günü doktorun yumurtası daha yeni onun içim gün sayımına henüz var 2 ekim gibi onun ki
Hep iyi ol bebeğim ama geçmeyecek gibiyse ihmal etme hemen git hastaneyeDaha iyiyim gibi kuzum bakalım hastaneye gidicem büyük ihtimalle sen nasılsın? Nasıl gidiyor? ❤❤❤_Umutlu_Pozitif_ aşko gördün eşine söylemişsin inşallah bebeğin seninledir kuzum inşallahhhh❤❤
![]()
İnşallah kuzumİnşallah aşko inşallah öyledir sağlıcakla yerleşir inşallahsende aksatma ağrılarını görmezden gelme kuzum doktora gitmeyi ihmal etme
![]()
İnşallah canım seviyorum ikizleri hep dilerdim ama bilmiyorum ki mümkün mü oldu olmadı mi hayırlısıYaa sen zaten ikiz istiyordun inşallah ikisi de tutar çifte bomba patlatırsın buraya![]()
Ayyy kuzum bence yerleşmeden dolayı bunlar yaaaaİnşallah aşkolar psikojikmi yada uykusuzluktan tansiyonum mu oynadı bilmiyorum başım dönüyor bir saat önce döndü uzandım biraz düzeldi az önce tekrar döndü 15 dkdır yatıyorum ancak düzeldim fırsat bulmuşken size yazayım dedim canlarım bide şeffaf uzayan ve sulu akıntım oldu bir defa içinde yine azcık küçük pembe lekeler vardı geç uyudum erken uyandık yolculuk falan etkilendim galiba bilmiyorum bakalım şuan daha iyiyimMucizemmm16
Ginnys
Veziir ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız M melek076 söküldün mü halen leke mi canım?
Hayırlısı olsun kuzum üzme kendini bebeğim yepyeni umutlarla diğer aya sarılacağızAdet oldum canımresmen ilk defa 23 gün sonra adet oldum
yıkıldım ya buraya çok girmiyorum
İnşallah cnm yaaa bir tutsunda sağlıkla inşallah ağrım var yattım uzandım bnde aktarımdan oturunca batıyor yırtılacak gibi rahme vuruyor ve onu karnımın altında hissediyorum ağrıyı o denliAy bebeğiiimm yeni gördüm resimleri bazen etiketlediğinde bile bana bildirimi gelmiyor ya sizde de oluyor mu kızlar yatek tek sayfaları gezmem gerekiyor
kuzum efekt bile yapmaya gerek yok çok net görüyorum ben
inşallah vardır sağlıkla tutunur bebişin sana
![]()