• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bebeğiiimm yeni gördüm resimleri bazen etiketlediğinde bile bana bildirimi gelmiyor ya sizde de oluyor mu kızlar ya 🙄 tek tek sayfaları gezmem gerekiyor 🫠 kuzum efekt bile yapmaya gerek yok çok net görüyorum ben 😍😍 inşallah vardır sağlıkla tutunur bebişin sana ❤️❤️
Aynen telden girdiğim için mi neyse babada bazen gelmiyor boş olup okursam okudum sonrası yok 😅😅

Adet oldum canım 😞😞resmen ilk defa 23 gün sonra adet oldum 😭yıkıldım ya buraya çok girmiyorum
Lütfen canını sıkma yeni ayda yeniden başlarız bn hiç olmayacaksın diye çok umutluydum ama olmana çok üzüldüm yeniden denediğinde herşey çok güzel olacak gör bak belkide enerjin bile değişecek çok sevineceksin

Bende aslında az çok tanımışsınız beni
Neşeliyim
Gerçekten enerjim var
Ama bazen illa ki çöküş dönemine giriyorum
Yapacak bir şey yok keşke her şey kolay olsa 🥹
Tabiki neşelisin ve geri neşeleneceksin şimdi biraz regli de insanı mutsuz yapıyor sonra ne olacak süreceksin savaş boyalarını saldıracaksın hucuuuuuum bu hepimize oluyor ben 2yıldır dolanıyorum ama ne zaman son bulacak bilmiyorum her seferinde sürüyorum savaş boyalarımı yardır yardır çalışıyorum ha alıştım böylece ama seni anlıyorum şimdi kendine zaman ver regli boyunca dinlen güzelce ve sonra ……🥳🥳🥳🥳🥳

Eğer prolaktin düşükse; incir kontrolllü yenilir yanında havuç(ama havucu yumurtalama dönemine girişte kesiyoruz) yumurtlamayı görünce eğer yumurtlama 3 güne giderse yada pik olursa havuç yiyoruz) destek olarak mutlaka kırmızı pancar ceviz ıspanak içerikli salata ve sabahları arısütü günlük tüketilirse cillop gibi yumurtlama görüyoruz buna ek olarak arısütü aldığım markanın shotı vardı aiçinde arısürü bal polen kırmızıginseng(erkeklerde sperm yapar) eşimde bunu diğer yaptıkları dışında yumurtlama dönemi (günü değil) dönemi düzenli tüketti
Eşime yaptırdıklarım: sabahları aç karnına keçiboynuzu özü veya pekmezi arısütü bal polen öğlen keçiboynuzu ve shot akşam yatarken keçiboynuzu bunlara el oda beni yumurtlama salatamdan yedi havuç ve incir yedi çünkü etkenlerdendir işe yarıyor. Bunların dışında türkiyeden clife macun aldım getirdim içeriğini instgramdan açın bakın çörek otu hayıt bal civan perçemi Aslan pençesi herşey var.
Kanka sen gebe misin

Hormon tahlili defalarca yaptırdım üstelik benim eşim dr zaten ben halktan öneriler istiyorum tıbbi değil 😂
Bazen halktan önerileri verebilmek için tıbbı verilere ihtiyaç vardır kafamıza göre yaparsak yanlış yapmış oluruz çünkü kimi hormon yüksekse ve kimi düşükse diye değişiyor o halktan şeyler ama sanırım bnm edebileceğim tavsiye ilgini çekmedi..tıbbınşeylerde doktordan doktora değişir her doktor herşeye iyi gelmez mesela ne bileyim her yapılanda herkese iyi gelmeye bilir.ben sizin sağlığını düşünüp söyledim ama kusura bakma atlamamam lazımmış onu anladığım okuduğumdan.dilerim güzel bir tavsiye alırsın

Canım kürleri doktorum bana tavisye etmedi
Cünkü adet düzensizliği yapabilir
Çünkü kafasına göre yapıyor herkes ama her kür her hormonun yüksek mi alçskmı tepki veriyorum fln bilmeden yapıyor mesela çok gördüm bn soğan kürü yapıcam ben hayıt içilen yok çakşır süyü içicrm diye ama bunların her biri başka hormonu fırlatıyor bn neden 2senede ilk kez incir denedim sebebi prolaktinim en düşğk seviyedeyken yaptım ki çıksa bile referans aralığında kalır yani matematiğini yaptım kuzum ilaçlarını da bitkileri de abartmayı sevmem.mecbur kalmadıkça kullanmam ama şunu örnek vereyim mesela yaptığı kür östrojen yükseltirseler bebek olmaz oda tehlikeli hormonlardan yani olay sadece fsh lh ayarı değil.ben tahlil yaptırmadan hiç bir şeye başlamadım hag ve sperm testi de yaptırdım bu arada ama fikrimce doktorda bu sebeple kürlere karşıdır çünkü oturup birde kürün bozduğunu düzelmesi gerekiyor ki gebelik oluşsun.kür yapacak kişi çok yönlü takip etmeli onu uydum kalabalığa sadece namaz kılınır.kür yaparken dikkatlimolmakta fayda var

Şimdi kan versen çıkmaz mı ki bi önceki yumurta tuttuysa bence çıkar aslında ama emin olmadan vermek mi istemiyorsun
Bir öncekinin 12. Günü ama çıkmaz çünkü almanyada burada kan almıyorlar gebelik tahlili için en azından bizim eyalette çok sinir oluyorum ama yapacak bir şey yok kural böyle.testle bakıyorum bende

Kızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl Lale95 Lale95 R Random3
Bak çok güzel şeyler duyacaksın emin ol sen kendini güzel güzel hazırla relax ol hormonlar sakinleşsin ve saldıııııır herşey süper gelecek emin ol

Aya göre hesaplama hangi ayın kaçında yumurtladın teste göreni telefona göreni baktın zaten şu telefonlara inanmayın onlar genele göre söylüyor akıntı test ateş bunlar doğru çıkar çünkü bilendi vücut belirtin
Kuşum akıntıya göre takip ettim takvim doğru olmuyo her zaman geçen hafta çarşamba çatladı işte yımırtam 🤣 hem meme hassasiyeti hem kasık batmam çoktu akıntım vardı birden kupkuru oldum o gün ve beyaza döndü yani 11. Gün yumurtlama oldu bugün daha 16. Günüm daha 5 gün geçti üstünden bebeğim çatlamanın

Kuşum akıntıya göre takip ettim takvim doğru olmuyo her zaman geçen hafta çarşamba çatladı işte yımırtam 🤣 hem meme hassasiyeti hem kasık batmam çoktu akıntım vardı birden kupkuru oldum o gün ve beyaza döndü yani 11. Gün yumurtlama oldu bugün daha 16. Günüm daha 5 gün geçti üstünden bebeğim çatlamanın
Çok erken ama şuda var bağışıklığı düşürür üş ya ne bileyim o aklıma geldi çünkü bende bir önceli tutarsa resim attım ya mesela onda hastaydım ya ordan aklıma geliyor ne bileyim

Bak çok güzel şeyler duyacaksın emin ol sen kendini güzel güzel hazırla relax ol hormonlar sakinleşsin ve saldıııııır herşey süper gelecek emin ol
İnşallah canım güzel şeyler duysam cesaretim de gelecek biliyorum. Doktor bir içime sinsin de inşallah

Kızlar 2 doktor buldum bakalım birine haftaya randevu aldım kromozom testinin sonuçlarını da alıp gideceğim inşallah. Güzel şeyler duyup cesaretlenmeye çok ihtiyacım var. Ne kadar istiyorsam o kadar çok korkuyorum Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl Lale95 Lale95 R Random3
Bebeğim korkma eminim güzel şeyler duyucaksın ❤❤ kendini strese sokma bebeğim sonrada güzel bebeğinin haberini vereceksin bize aşkım😍😍❤❤🤲🏻🤲🏻

Back
X