• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulduklarıma bir gideyim bakayım. Ya zaten doğal yollarla Allah nasip ederse eder. Daha ötesine gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah sana da gerek kalmaz canım herkese mucizesi artık bıraktım tüp yapıyorum dediği anda geldi. En kısa sürede hayırla sağlıkla olsun ❤️
İnşallah canım bnm hiç bir şey gerekmeden yormadan olmuştur diyip geçelim 🌸💕

Esimin kuzeni frankfurt ta suan oglu 15 yasinda 4 aylikken anlamislar. Yenge diyoruz yengem uzerine adet görmüş 3 ay ve karin agrisi diye gitmis göbek fitigi demisler ameliyata hazirlamislar en son prof gelmis demiski gebelik bakın bi bakiyolarki hamile🤷🏼‍♀️ Ve bu süre boyunca bir sürü ilac kullanmis ama cok saglikli yakisikli akilli bi oglu var. Ben cok sasirmistm cunku bizim burda grip olsak ilac yazdirmaya gitsek acile gebelin suphem var bile desek beta bakiyolar
Aynen çünkü bizde önemli burada çok önlemiyorlar çocuk sahibi olmayı ülkenin çoğu taşlı nüfus bence ondan ve bir çok yaşlıya bal ta evli değil yada çocuk yapmamış geneli bu tabi

Hayır olsun inşallah aşkom güzel düşün güzel olsun 🙏kuzum senin bu bel ağrıların falan gebelikten falan olmasın ya erken yumurtlayıp döllenmiş olabilir mi ?

Büyük ihtimalle yerleşme lekelenmesi yaşamışsın canım dikkat et aşko bidaha test ne zaman yapacaksın 😍
Aşkım erken yumurtladım ama 11. Gün bugün 16. Günüm daha

Çok geçmiş olsun kuzum
Sagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasinda 😅 vay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik😂😂😂😂🤣 Ginnys Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim🤣🤣🤣 R Random3

İnşallah bebişin yaptığı şeylerdir bunlar kuzum ❤️ Bir kaç gün daha geçsin test yap tekrar istersen canım yada kan da verebilirsin çıkar varsa
Kan veremiyoruz burada idrarla bakıyorlar ondan hu sıkıntı yoksa sabah şeker bakmak için kan aldı jinekoloğum onada bak derdim anca idrar başka bir şey yok

Sagol kankam. Sen nasilsin? Bu arada pazara ugradim eve taze meyve sebze almak icin. Bi kadin gördüm 2 tane ikiz erkek yaninda 9-10 yaslarinda ve 2 tane ikiz erkek bebek, bebek arabasinda 😅 vay be dedim masallah millet cift yumurtlayip bide dölleniyo hemde 2 sefer biz bi tane yi aylrdir beceremedik😂😂😂😂🤣 Ginnys Ginnys ve diger kızlar biz bu aksam adamların seylerini bide kendi kuşlarımızı dövelim🤣🤣🤣 R Random3
Hahahahhah alemsin var ya ama doğru düşünmüşsün dövelim bu neeee diye 😂😂😂

Canim bizimkide titreme ateş vardi dun gece uykusuzum cok ya gece hic uyumadim. Simdi girdim eve islerimde vardi yemek yok market pazar yaptim yerlescek duruyor gözümde büyüyor hersey
Ay seni çok iyi anlıyorum bende üç gündür öyleyim sağ sola koşuyorum bir de. Geçmiş olsun kuzum ❤️ çocuklar hasta olmasın ya

Ahahahah valla senin yazdıklarını okurken bile devamını okumadan bende senin gibi düşündüm 🤣🤣🤣🤣 valla tam dayaklık bizimkiler 🤣🤣🤣🤣

Kan veremiyoruz burada idrarla bakıyorlar ondan hu sıkıntı yoksa sabah şeker bakmak için kan aldı jinekoloğum onada bak derdim anca idrar başka bir şey yok
Hmmm anladım canım yurt dışındasın galiba 🫠 o zaman iki güne bir test yapıp koyulaşmaya bakarsın ❤️🌸

Ahahahah valla senin yazdıklarını okurken bile devamını okumadan bende senin gibi düşündüm 🤣🤣🤣🤣 valla tam dayaklık bizimkiler 🤣🤣🤣🤣
Ya arkadasimin yeğeni spiralini cikarttirdi adetliyken gecen ay. Bu ay hamile😂😂😂 yani ilk aydan tuttu. Bizde yumurtlama testi klomen letu bilmem ne şu bu hergun test yapmalar kız valla yazık bize😅😂

Amin inşallah kuzum🤲🏻🤲🏻 aşkım pıhtılaşma için hangi doktora gitmek gerek peki ?
Ya ben 2. Düşükten sonra direk genetikten randevu alıp gittim hikayeyi anlattım ve kan verdik işte. Belki bir kaybım var diyince yapmayabilirler ama artık o kadar çok ki düşük normal bir durum değil bence. Sırf bunun için dürüst olmayabilir insan

Back
X