• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah atlatırsın canim,çok şükür hamile kaldın ,Rabbim tez zamanda yeniden nasip eder
Korkulari kendinden uzaklaştır pozitif düşün datlum😍😍😍
İyiyim canim aynı iş güç yaşıyip gidiyoruz işte
8 gün kaldi bata, bekleyip görücez nolucak
Öyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördüm ☺️ inşllah pozitif düşünceleride çekcem kendime drama kraliçes oldum iyice🥲
Ay inşallah güzel haberler verirsin yaa ihtiyacmz var😍

Canim başka doktora gitsen ve 2ci kayıp olduğunu söylesen?anlarmı ki?
Ya iyi bir doktora gidiyorm yaşadgm şehirde iyilerden biri ve sonuçta geçmişime 2 kayıp yazcak yalanla dolanla sürsün istemedim ya bide kötüyü çağırmıyım yani söylenen yalan gerçek olur falan allah korusun 😂

Öyle vardır her şerde bir hayır bak bunda da hamile kaldıgımı gördüm ☺️ inşllah pozitif düşünceleride çekcem kendime drama kraliçes oldum iyice🥲
Ay inşallah güzel haberler verirsin yaa ihtiyacmz var😍
Drama kraliçesi ne ya🤣🤣🤣🤣
Amin canim amin birbirimize hep dua edelim
Bizi ancak bizim halimizde olan anlar🥹🥹

Ya iyi bir doktora gidiyorm yaşadgm şehirde iyilerden biri ve sonuçta geçmişime 2 kayıp yazcak yalanla dolanla sürsün istemedim ya bide kötüyü çağırmıyım yani söylenen yalan gerçek olur falan allah korusun 😂
Anladim canim iyi etdin o zaman
İnşaallah gerek kalmaz zaten hiç bir tahlile filan direk gebe kalırsın hürrem gibi çatır çatır dogurursun🤣🤣

Anladim canim iyi etdin o zaman
İnşaallah gerek kalmaz zaten hiç bir tahlile filan direk gebe kalırsın hürrem gibi çatır çatır dogurursun🤣🤣
Ayy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcem 😂😂😂 Hakettik ayy😂

Ayy kız keşkee yeminle sağlıklı gebelik oldugunuöğrendiğim an her gün evde gebeyim ben gebeyim ben diye gezcem 😂😂😂 Hakettik ayy😂
Ayy bende ya🤣🤣🤣daha bişey yok azacuk karnim çıksın gazdan dolayi
Kendimi gebe sanıyorum evde okşaya okşaya geziyorum 🤣🤣🤣🤣 keçileri öyle bi kaçırdim ki🤣🤣🤣

Ay ne iyi doktormuş demekki doktordan doktora değişiyor bu aşamalr benimkide bakmaya ikna olsa keşke😂
Özele gidiyordum ben normalde biri tavsiye etti profesör unide diye gittim valla herşeye bakalım dedi sonra dedim ozeldeki doktor yumurta tembel var dedim ve pkos. Baktı Altan ultrasyona gayet iyi herşeyin dedi yumurtalar da iyi buyumusler hangi doktor dedi bunu sana diye kaldım öyle 😂😂

Back
X