- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.961
Allah yardimcin olsun canim,pihtilaşma mi?Kızım iyi çok şükür bende napim yeni bir hastalık çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun canim,pihtilaşma mi?Kızım iyi çok şükür bende napim yeni bir hastalık çıktı![]()
Benim alındı kuzum eşimden istemediler lupus çıktı o da pıhtılaşma sorunu genetik testinde. Bugün gittim bir dusugum daha olduğu için bu ay yine tahlil verdim belki bir degisiklik olmuştur diye on gün sonra çıkıyormuş.Genetikten randevu al canım araştırma hastanelerinde oluyor 2 düşüğüm var anlat olanları alıyorlar eşinden ve senden kan
Ay hiç bilmediğimiz terimler ya neler neler varmış ah şu bebeler bize neleri öğretiyor yaGittim kuzum lupus Antikoagülan taraması positif çıktı benim pıhtılaşma sorunu sanırım pek birşey demedi doktor ramotolojiye yönlendirdi onlarda tekrar tahlil istedi on gün sonra tekrar gidecem ondan sonra napilir diye konuscaz. Bu ay tekrar gebelik oldu ve düştü diye sonuçlar farklı çıkabilirmis. Bekleyecem artik sonuçlar çıkana kadar. Umarım çözülür bu durum
Evet kuzum tekrar tahlil verdim ona göre harekete gecicezAllah yardimcin olsun canim,pihtilaşma mi?
Takıl aşko aynen dediğin gibi burada gırgır şamata olmazsa kafa dağıtılmıyorOlur aşko beee ne olacak ben takılıyorum eğlence olsun diye havamız değişiyor birbirimize takıldıkça
İnşaallah çabuk atlatirsın canim,hcg suratla düştüğü için kanaman da artiyor büyük ihtimal,yarin geldikten sonra haber et bekliycemBen evdeydim canim bugun gece kanamam cok fenaydi yarin kontrolüm var. Bakalim ne olacak hala agrim var idare ediyorum canim. Sen nasilsin ne yapiyorsun ?
Aynen ya bende dedim ilk gebeligimde böyle bir sorun hiç olmadı kızım sağlıklı bir şekilde 38 haftasında dünyaya geldi bu ikinci niye bu kadar zorladı bilmem..Ay hiç bilmediğimiz terimler ya neler neler varmış ah şu bebeler bize neleri öğretiyor yabu tahlilleri yaptırman iyi oldu kuzum artık bilerek hareket edeceksin daha sağlıklı olur hem senin için hem bebiş için inşallah
İnşallah diğer tahliller de temiz çıkar kuzum korkulacak birşey olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum
![]()
Ben şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?Benim alındı kuzum eşimden istemediler lupus çıktı o da pıhtılaşma sorunu genetik testinde. Bugün gittim bir dusugum daha olduğu için bu ay yine tahlil verdim belki bir degisiklik olmuştur diye on gün sonra çıkıyormuş.
Yaaaa gelip ben götürürüm vallahiTabikide gidemedim ayıcık beni doktora götürmüyoilla ölcem öyle götürürsün dedim
![]()
Kusura bakma canim ya Türkçe terminleri fazla bilmediyim için anlayamadim,bildiyimiz pihtilaşmami?kansulandirıci içeriz ya o mu?Evet kuzum tekrar tahlil verdim ona göre harekete gecicez
Daha fazla zorlamaz inşallah kuzumAynen ya bende dedim ilk gebeligimde böyle bir sorun hiç olmadı kızım sağlıklı bir şekilde 38 haftasında dünyaya geldi bu ikinci niye bu kadar zorladı bilmem..
Güzel haberleri bekliyoruzAmin canım yok ben endişeli değilim aşırı sevinçliydi değil çünkü alıştım çok böyle silik gördüm burdan döndü ama zaman aralıklı olarak bu markada arka arkaya silik ilk defa görüyorum bu sadece minimal bir Umut o kadar yani bakalım bekliyoruz bizde![]()
İyiyim be kuzum klasik koşturmacalarCanim kızlar nasilsıniz?bu gün okudum bazi msjlari ama bi türlü geri dönüş edemedim, iş güc biyandan,sıcak bunaltdi yeminle
Napiyosunuz?
Mucizemmm16 aşkom nasıl oldun?agrilarin varmı hala?
@melek076 kuzumm sen nasılsin?söküldün mü? ağrıların geçti mi?
miraclebeyb aşko sen nasılsin? kızın nasıl oldu?
Demgey3 @000umutlu000 @Cgh @Veziir @miresl
Ginnys @raainbow R Random3 @ucge ve diğer canim kızlar
Aşko eger bildiyimiz pihtilaşmaysa ben oğluma hamile oldugumda koagulasyon tahlilim baya yüksek çıkmıştı pihtılaşma çok yüksekti, doğuma kadar göbeğime kleksan isimli iğne yaptim,yılda iki kez kan tahlilinde baktiriyorum çok şükür yolunda herşey,bu yıl son gitdigim doktor tedbir amaçli kansulandırıcı hap yazdı 2ay içtimBen şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?
Detaylı konuşmadık sonuçlar çıkınca konuşalım dedi ramotolojideki doktorBen şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?
Hayır bebeğim kalıtsal bişey ve genetik bildiğim kadarıyla.Ben şeyi merak ediyorum bu pıhtılaşma çıkınca ömür boyu kalıcı mı oluyo acaba yoksa 1 sene sonra yok olup bitecek bir şey de olabilir mi?
İnşallah canım ya yarın sabah yaparım artık test inşallah tutuyordurGüzel haberleri bekliyoruz![]()
Önemli değil canım bebek tam tutunmaya çalışırken damar pihtilasiyor ve bebek tam tutunacakken vücudum atıyor yani istemiyor bebeği. Şimdi hamile kalmaya çalışırken iğne olmam lazım bebek atmasın vücudum pıhtı olusturmasin diye vücudum bebeği bir virüs gibi algılıyor. Doktor böyle dedi.Kusura bakma canim ya Türkçe terminleri fazla bilmediyim için anlayamadim,bildiyimiz pihtilaşmami?kansulandirıci içeriz ya o mu?
Evet canim bende seninle ayni durumdayimİyiyim be kuzum klasik koşturmacalarbeklemedeyim 1 hafta kaldı bata. Bugün midem yanıyor bi de göğsümde arada sızılar oluyor. Eşime söyleyince şüphelendi kaç gün var dedi. 1 hafta dedim inanmadı. Kandırmıyosun beni dimi diyo
len ben hamile olsam 2 sn tutamıyom ki çenemi
sen nasılsın tatlım?
Aaaa evet şimdi anladim,tamamen farkli birşeymiş ,Rabbim acil şifalar versin canim,korkma şimdi öyle bir zamandayiz ki,her derdin dermani var bigüzel iyneni olursun bebişini alırsın kucaginaÖnemli değil canım bebek tam tutunmaya çalışırken damar pihtilasiyor ve bebek tam tutunacakken vücudum atıyor yani istemiyor bebeği. Şimdi hamile kalmaya çalışırken iğne olmam lazım bebek atmasın vücudum pıhtı olusturmasin diye vücudum bebeği bir virüs gibi algılıyor. Doktor böyle dedi.