• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam et kuzum sorun olmaz ☺️ Bide bana laf ediyordun aşko günleri bile bekleyemiyorsun el verdem heralde sana böyle devam ahahaha🤣🤣🤣 🔥 😝
Ahahahha 🤣🤣🤣 valla bekleyemedik kuzum 🙈🙈 aynen el aldım senden inşallah sonuda senin ki gibi olur bebeğiiiiimmm çift çizgi görürüz 😍❤️❤️ Sen napıyorsun kuzum nasıl gidiyor tatil 😘

Maalesef öyle oldu canım
Ben aşılıyım ve bu geçirdiğim ikinci korona
Geçen gün vermiştim ama ağırlaşınca tekrardan verdim
Ve pozitif çıktı
Almanya’da karantina uygulaması şuan gönüllü istersen evde kalırsın istersen de çıkarsın
Ben tabikide evdeyim
Maskeyle dolaşıyorum
İkimiz de memuruz bari eşim işe gitsin bulaşmasın
Aaaa aşko sen covid mi oldun ya hani negatifti Allah Allah çok dikkat et bebeğim yaaaa geçmiş olsun inşallah hafif bir şekilde atlatırsın 🌸 adet oldun mu kuzum peki

Merhaba kızlar..eşimde sperm azlığı var.bende bir sıkıntı yok arı sütü kestane balı polen karışımından fayda göreniniz varmı acaba teleşkkür ederim şimdiden🤗

Aşko ben iyiydim uyuz kocam moralimi bozdu gece gece. Hiç farkında bile değil yattı uyuyor daha çok üzülüyorum yahu 🥺
Kuzum moralini bozma erkekler bizim gibi özenli davranmıyorlar maalesef 😥 eğer gün kaçmayacaksa yarın da olur kuzum kendini üzme yeter ki ❤️

Varikosel ameliyatı oldu eşim.35 milyon sayımız var doktorum bekleyelim yumurtaların çok sağlıklı güzel çatlıyo dedi.çok bunaldım ama artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ahahahha 🤣🤣🤣 valla bekleyemedik kuzum 🙈🙈 aynen el aldım senden inşallah sonuda senin ki gibi olur bebeğiiiiimmm çift çizgi görürüz 😍❤️❤️ Sen napıyorsun kuzum nasıl gidiyor tatil 😘
Tatil iyide ben çok anormal bişey yaşıyorum kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ortamı bozmamak için ama kendi kendime dert ediniyorum bana akıl verirmisiniz kanamam var galiba az önce eğilirken karnıma ağrı saplandı oturdum falan kimseye çaktırmadım wcye gittim peçeteye pembe ıslaklık adet olursunda peçeteye sadece renk gelir Ya öyle geldi sildikçe geldi ped taktım birazdan kontrol etcem ama korkuyorum 😟😟😟 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Noldu ki bebeğim😐 ne dedi özel değilse tabi üzülme tatlım onlar öyle azacuk ayular🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Bebişim bak kısaca anlatayım anlıycaksın. Bu herifin iş saatleri eskiden doğudayken 24-24 dü buraya geldik şimdi hafta içi 8-6 çalışıyor. Bu akşam işten geldi eve girdi beni öpmeden üstünü başını değiştirmeye gitti neyse takılmadım sofra hazırladı zaten geldi yemek yedik işte eline sağlık falan dedi öptü bende hemen lafımı söyledim geldiğinde öpmedin falan diye neyse onu geçtik yeni bi dizi başladı bu akşam ben bu cihana sıgmazam diye onu izledik kucağına yattım biraz biraz o benim dizime yattı. Sonra dizi bitti bir bölüm de konuşanlar açtık. La konuşanların sonuna yakın bu tekli sallanan koltukta oturuyordu gelsene yanıma az seveyim falan yaptım.Diyo ben temas sevmiyorum uzaktan sev. Aşko ben bunu biraz hırpalayarak seviyorum şurada sallanıyorum falan dedi gelmedi bende akşamdan beri az bi temas oldu bak hiç ilgilenmiyosun benle falan olayına girdim🤣 Aşko bu da bu kelimeye tilt oluyor gıcık. Döndük gene başa işte artık her akşam evdeyim hala aynı şeyi diyorsun falan gibi söylendi ses etmedim. Uzatmayacağım dedim ama uzadı ya neyse gelmedi yanıma. Konuşanlar bitti bende kalktım mutfağa girdim tezgahı toplamaya içerken sesleniyor bitmedi mi daha işin yatalım diye. Bitti ama yatmıycam sen yat dedim.
Hiç lafımı dinlemeyen adam gitti yattı uyudu. 🤣🤣 şaka gibi
İnsan bi öpeyim öyle uyuyayım der. Normalde ben uyumayacak bile olsam bununla yatağa girer o uyuyana kadar sarılırım falan.
Yok anam ne kadar üstüne düşersen o kadar kötü oluyor.

Kuzum moralini bozma erkekler bizim gibi özenli davranmıyorlar maalesef 😥 eğer gün kaçmayacaksa yarın da olur kuzum kendini üzme yeter ki ❤️
Kız yok birliktelikle işi yok.
Benimki biraz düz ya. Öyle bildiğin dümdüz 🤣
Öyle kadın ruhundan duygusallıktan falan anlamıyor ben ona gıcığım.
Mesela ben kavgalı da olsam öpmeden uyuyamam onun için öyle şeylerin bir önemi yok 👊
Ya üzülmüyorum da işte ne bileyim canım sıkılıyor gidiyim döveyim mi uykusunda 🤣

Mesela ben kavgalı da olsam öpmeden uyuyamam onun için öyle şeylerin bir önemi yok 👊
Ya üzülmüyorum da işte ne bileyim canım sıkılıyor gidiyim döveyim mi uykusunda 🤣
Kahkaha attım git döv al intikamını aşko🤣🤣🤣 onların ilgilenme anlayışı evde olmak bebeğim benimkide öyle eve zaten kükreyerek giriyo 🙄🙄 oda demin bana ne dedi aşko şimdiki aklım olsa evlenmezdim sevgili olarak kalırdık dediğ bende gidip döveyim mi girişcem bak🤣🤣🤣🤣

Kahkaha attım git döv al intikamını aşko🤣🤣🤣 onların ilgilenme anlayışı evde olmak bebeğim benimkide öyle eve zaten kükreyerek giriyo 🙄🙄 oda demin bana ne dedi aşko şimdiki aklım olsa evlenmezdim sevgili olarak kalırdık dediğ bende gidip döveyim mi girişcem bak🤣🤣🤣🤣
Kız bunların ikisini sırt sırta verip ıslak odunla dövelim 🤣👊
Hepsi aynı demek 🤣🤣🤣

Tatil iyide ben çok anormal bişey yaşıyorum kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ortamı bozmamak için ama kendi kendime dert ediniyorum bana akıl verirmisiniz kanamam var galiba az önce eğilirken karnıma ağrı saplandı oturdum falan kimseye çaktırmadım wcye gittim peçeteye pembe ıslaklık adet olursunda peçeteye sadece renk gelir Ya öyle geldi sildikçe geldi ped taktım birazdan kontrol etcem ama korkuyorum 😟😟😟 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Aşkım dur yerleşme kanaması olabilir ağrın var mı ki kramp girmesinden başka kuzum bence yerleşme kanaması o bebeğim sakin ol olur mu kaç gün kalcaksınız tatilde

Ay kuzum daha çok var ama adete bence o adet değil ya 😞 yerleşme kanaması o bence kuzum ya moralini bozma sakın kötü düşünme lütfen keyfini çıkar tatilinnn bu kadar erken adet kanaması gelmez gelse de bu kadar taksit taksit pembe leke gelmez ❤️❤️

Ay bazen benim eşimde öyle anlattıkların hiç yabancı gelmedi kuzum biz kafaya çok takıyoruz galiba ya bende çok takılırım bazen gece yatmadan önce küstüm felan diye uğraşırım sonra bi bakarım ben mutfaktayken hiç haber vermeden uyumuş 🤣🤣🤣 ben olsam gözüme uyku girmez bu adamların hiç umrunda değil horul horul uyuyorlar 🤣🤣 o yüzden moralini bozma kuzum erkek milleti işte 🤣🤣🤣 ahahahah çak bi Tokat sonra ay aşkım noldu rüya mı gördün sıçradın de 🤣🤣🤣🤣

Back
X