- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.101
Hayır hayır son ana kadar tutacağız kendimizi aşkoooo ama diyimTest içim dürtükleniyorum içerden içerden aşko tutamıycam gibi kendimi ama çıkmaz kiayyy çok amiiinn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır son ana kadar tutacağız kendimizi aşkoooo ama diyimTest içim dürtükleniyorum içerden içerden aşko tutamıycam gibi kendimi ama çıkmaz kiayyy çok amiiinn
![]()
Ahahahha ay niye böyle aynılar ya bunlar anlatılanlar hiç yabancı gelmiyorKahkaha attım git döv al intikamını aşkoonların ilgilenme anlayışı evde olmak bebeğim benimkide öyle eve zaten kükreyerek giriyo
oda demin bana ne dedi aşko şimdiki aklım olsa evlenmezdim sevgili olarak kalırdık dediğ bende gidip döveyim mi girişcem bak
![]()
Onlar kafayı yemiş bence aşkoKız ilgili kocayı bulan da bunaldım diye zırlıyor
Hep böyle mi olur ya kimse kimseye yaranamıyor![]()
Su katılmamış odunlar bebeğim cünküAhahahha ay niye böyle aynılar ya bunlar anlatılanlar hiç yabancı gelmiyor![]()
Pazar dönüş canım ay bilmiyorum Ya aklıma saçma sapan şeyler geliyor tutunamadan düşüyor mu acaba diye düşünmedim değil mümkün mü bilmiyorum da yine gittim wcye fazlalaşma yok küçük bi kahverengi akıntıda vardı içinde kafam karıştı belimde ağrıyor aşko dua edin şimdi yattık artık uyusam sabah olsa geçmiş olsa herşeyAşkım dur yerleşme kanaması olabilir ağrın var mı ki kramp girmesinden başka kuzum bence yerleşme kanaması o bebeğim sakin ol olur mu kaç gün kalcaksınız tatilde
Ayy nasıl dayancam tut beni bebeğimHayır hayır son ana kadar tutacağız kendimizi aşkoooo ama diyim![]()
Bilmiyorum aşko aklıma değişik şeyler geliyor ped tertemiz hiç bişey yok gelen peçeteye geliyorAy kuzum daha çok var ama adete bence o adet değil yayerleşme kanaması o bence kuzum ya moralini bozma sakın kötü düşünme lütfen keyfini çıkar tatilinnn bu kadar erken adet kanaması gelmez gelse de bu kadar taksit taksit pembe leke gelmez
![]()
Hayır öyle şeyler düşünme aşkım Allah korusun tutunamasa bile adetle gidiyo erken olmuyo bildiğim kadarıyla hem bence yerleşme kendini durduk yere üzme aşkım bazen az az sürüyo bi kaç gün yerleşme kanaması daPazar dönüş canım ay bilmiyorum Ya aklıma saçma sapan şeyler geliyor tutunamadan düşüyor mu acaba diye düşünmedim değil mümkün mü bilmiyorum da yine gittim wcye fazlalaşma yok küçük bi kahverengi akıntıda vardı içinde kafam karıştı belimde ağrıyor aşko dua edin şimdi yattık artık uyusam sabah olsa geçmiş olsa herşeyDemgey3
Aşkım yerleşme işte valla gebe falan dinlemem gelip döverimBilmiyorum aşko aklıma değişik şeyler geliyor ped tertemiz hiç bişey yok gelen peçeteye geliyor
Kuzu sakin ol burda duyduklarımın geneli senin gibi sildikçe geliyor demişlerdi yerleşme kanamasını. Sabah bi test daha yapsana regl falan gelmezseTatil iyide ben çok anormal bişey yaşıyorum kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ortamı bozmamak için ama kendi kendime dert ediniyorum bana akıl verirmisiniz kanamam var galiba az önce eğilirken karnıma ağrı saplandı oturdum falan kimseye çaktırmadım wcye gittim peçeteye pembe ıslaklık adet olursunda peçeteye sadece renk gelir Ya öyle geldi sildikçe geldi ped taktım birazdan kontrol etcem ama korkuyorum![]()
Mucizemmm16
Dimi Ya olmaz öyle bişey mümkün değildir dimi inşallah yerleşmedir AllahımHayır öyle şeyler düşünme aşkım Allah korusun tutunamasa bile adetle gidiyo erken olmuyo bildiğim kadarıyla hem bence yerleşme kendini durduk yere üzme aşkım bazen az az sürüyo bi kaç gün yerleşme kanaması da
Öf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına.Ay bazen benim eşimde öyle anlattıkların hiç yabancı gelmedi kuzum biz kafaya çok takıyoruz galiba ya bende çok takılırım bazen gece yatmadan önce küstüm felan diye uğraşırım sonra bi bakarım ben mutfaktayken hiç haber vermeden uyumuşben olsam gözüme uyku girmez bu adamların hiç umrunda değil horul horul uyuyorlar
o yüzden moralini bozma kuzum erkek milleti işte
ahahahah çak bi Tokat sonra ay aşkım noldu rüya mı gördün sıçradın de
![]()
Ayyy gebeliğim kesinleşsinde gel döv Ya canın sağolsun senin aşkoAşkım yerleşme işte valla gebe falan dinlemem gelip döverimdobarlan hemen hemen kendine gel ❤❤
Kızzz bizim de 1 hafta sonra evlilik yıldönümüOnlar kafayı yemiş bence aşkogündüz diyorum ki 3 hafta sonra evlilik yıldönümümüz yeter arrık sürpriz istiyorum heyecan istiyorum diyorum 3 hafta sonra yokum ben diyo hahhahahah
Bi iki gün geçsinde en azından canım yaparım duramam zaten aklıma saçma şeyler geliyor sağol canım inşallah yerleşmedir inşallah düşündüğüm şeyler değildirKuzu sakin ol burda duyduklarımın geneli senin gibi sildikçe geliyor demişlerdi yerleşme kanamasını. Sabah bi test daha yapsana regl falan gelmezse
Alınıyosa bende alabilirim aşko bakAyyy gebeliğim kesinleşsinde gel döv Ya canın sağolsun senin aşkoya çok kötü oluyor insan aşko bu duygular tuhaf aklına insanın hemen en kötüsü geliyor bir saattir mal gibiyim en sonunda uykum geldi dedim herkesin gelmiş Allah’tan modum düşükken aklım hep orda utanmasam karnımı elime alıp taşıyacam bir sorun olmasın artık diye
![]()
Yok bebişim yok değildir sen aklına getirme. Hayırlısı olsun inşallahBi iki gün geçsinde en azından canım yaparım duramam zaten aklıma saçma şeyler geliyor sağol canım inşallah yerleşmedir inşallah düşündüğüm şeyler değildir![]()
Ayyy kaç kurtar kendini aşko çok rica ediyorum kurtarKızzz bizim de 1 hafta sonra evlilik yıldönümü
Aynı muhabbet bizde de geçti bu bizim ilk yıl dönümünü kokoreç ile kutlamıştı. Diyorki bu seneyi asla unutmayacaksın napıcak acaba bunun bi üst leveli işkembeci galiba
Ben memlekete mi kaçsam napsam![]()
Size erkeklerle geçinmenin sırrını vereyim miÖf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına.Kanıma girmeyin yaparım bak
Aşko deli bu döner uyku sersemi bi tokatla bayıltır benisabah hastaneden yazmak istemiyorum size
![]()
Sende sağol bebeğim ❤❤❤ gönlünü ferah tut lütfen ❤❤❤ evet kuzum perşembe akşam gidicem cuma sabah 6 buçukta hastaneye yatış yapcakDimi Ya olmaz öyle bişey mümkün değildir dimi inşallah yerleşmedir AllahımÇok sağol aşko bu arada cumamı gidiyorsun kardeşinin doğumuna yanlış görmediysem okudum ama yazamadan çıktım kuzum Allah sağlıcakla kolaylıkla doğumu gerçekleşmesini nasip etsin hayırlı olsun şimdiden
![]()
![]()