• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahkaha attım git döv al intikamını aşko🤣🤣🤣 onların ilgilenme anlayışı evde olmak bebeğim benimkide öyle eve zaten kükreyerek giriyo 🙄🙄 oda demin bana ne dedi aşko şimdiki aklım olsa evlenmezdim sevgili olarak kalırdık dediğ bende gidip döveyim mi girişcem bak🤣🤣🤣🤣
Ahahahha ay niye böyle aynılar ya bunlar anlatılanlar hiç yabancı gelmiyor 🤣🤣🤣🤣

Kız ilgili kocayı bulan da bunaldım diye zırlıyor🤣🤣
Hep böyle mi olur ya kimse kimseye yaranamıyor 🤣🤣
Onlar kafayı yemiş bence aşko🤣🤣🤣🤣 gündüz diyorum ki 3 hafta sonra evlilik yıldönümümüz yeter arrık sürpriz istiyorum heyecan istiyorum diyorum 3 hafta sonra yokum ben diyo hahhahahah

Aşkım dur yerleşme kanaması olabilir ağrın var mı ki kramp girmesinden başka kuzum bence yerleşme kanaması o bebeğim sakin ol olur mu kaç gün kalcaksınız tatilde
Pazar dönüş canım ay bilmiyorum Ya aklıma saçma sapan şeyler geliyor tutunamadan düşüyor mu acaba diye düşünmedim değil mümkün mü bilmiyorum da yine gittim wcye fazlalaşma yok küçük bi kahverengi akıntıda vardı içinde kafam karıştı belimde ağrıyor aşko dua edin şimdi yattık artık uyusam sabah olsa geçmiş olsa herşey Demgey3 Demgey3

Ay kuzum daha çok var ama adete bence o adet değil ya 😞 yerleşme kanaması o bence kuzum ya moralini bozma sakın kötü düşünme lütfen keyfini çıkar tatilinnn bu kadar erken adet kanaması gelmez gelse de bu kadar taksit taksit pembe leke gelmez ❤️❤️
Bilmiyorum aşko aklıma değişik şeyler geliyor ped tertemiz hiç bişey yok gelen peçeteye geliyor

Pazar dönüş canım ay bilmiyorum Ya aklıma saçma sapan şeyler geliyor tutunamadan düşüyor mu acaba diye düşünmedim değil mümkün mü bilmiyorum da yine gittim wcye fazlalaşma yok küçük bi kahverengi akıntıda vardı içinde kafam karıştı belimde ağrıyor aşko dua edin şimdi yattık artık uyusam sabah olsa geçmiş olsa herşey Demgey3 Demgey3
Hayır öyle şeyler düşünme aşkım Allah korusun tutunamasa bile adetle gidiyo erken olmuyo bildiğim kadarıyla hem bence yerleşme kendini durduk yere üzme aşkım bazen az az sürüyo bi kaç gün yerleşme kanaması da

Tatil iyide ben çok anormal bişey yaşıyorum kızlar moralimi bozmamaya çalışıyorum ortamı bozmamak için ama kendi kendime dert ediniyorum bana akıl verirmisiniz kanamam var galiba az önce eğilirken karnıma ağrı saplandı oturdum falan kimseye çaktırmadım wcye gittim peçeteye pembe ıslaklık adet olursunda peçeteye sadece renk gelir Ya öyle geldi sildikçe geldi ped taktım birazdan kontrol etcem ama korkuyorum 😟😟😟 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Kuzu sakin ol burda duyduklarımın geneli senin gibi sildikçe geliyor demişlerdi yerleşme kanamasını. Sabah bi test daha yapsana regl falan gelmezse

Hayır öyle şeyler düşünme aşkım Allah korusun tutunamasa bile adetle gidiyo erken olmuyo bildiğim kadarıyla hem bence yerleşme kendini durduk yere üzme aşkım bazen az az sürüyo bi kaç gün yerleşme kanaması da
Dimi Ya olmaz öyle bişey mümkün değildir dimi inşallah yerleşmedir Allahım 🤲🏻❤️ Çok sağol aşko bu arada cumamı gidiyorsun kardeşinin doğumuna yanlış görmediysem okudum ama yazamadan çıktım kuzum Allah sağlıcakla kolaylıkla doğumu gerçekleşmesini nasip etsin hayırlı olsun şimdiden🌸 🧿

Ay bazen benim eşimde öyle anlattıkların hiç yabancı gelmedi kuzum biz kafaya çok takıyoruz galiba ya bende çok takılırım bazen gece yatmadan önce küstüm felan diye uğraşırım sonra bi bakarım ben mutfaktayken hiç haber vermeden uyumuş 🤣🤣🤣 ben olsam gözüme uyku girmez bu adamların hiç umrunda değil horul horul uyuyorlar 🤣🤣 o yüzden moralini bozma kuzum erkek milleti işte 🤣🤣🤣 ahahahah çak bi Tokat sonra ay aşkım noldu rüya mı gördün sıçradın de 🤣🤣🤣🤣
Öf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına. 🤣🤣 Kanıma girmeyin yaparım bak 🤣🤣
Aşko deli bu döner uyku sersemi bi tokatla bayıltır beni 🤣🤣 sabah hastaneden yazmak istemiyorum size 🤣🤣

Aşkım yerleşme işte valla gebe falan dinlemem gelip döverim 🤣🤣🤣🤣dobarlan hemen hemen kendine gel ❤❤
Ayyy gebeliğim kesinleşsinde gel döv Ya canın sağolsun senin aşko😃😃 ya çok kötü oluyor insan aşko bu duygular tuhaf aklına insanın hemen en kötüsü geliyor bir saattir mal gibiyim en sonunda uykum geldi dedim herkesin gelmiş Allah’tan modum düşükken aklım hep orda utanmasam karnımı elime alıp taşıyacam bir sorun olmasın artık diye😃😃😃

Onlar kafayı yemiş bence aşko🤣🤣🤣🤣 gündüz diyorum ki 3 hafta sonra evlilik yıldönümümüz yeter arrık sürpriz istiyorum heyecan istiyorum diyorum 3 hafta sonra yokum ben diyo hahhahahah
Kızzz bizim de 1 hafta sonra evlilik yıldönümü 😍
Aynı muhabbet bizde de geçti bu bizim ilk yıl dönümünü kokoreç ile kutlamıştı. Diyorki bu seneyi asla unutmayacaksın napıcak acaba bunun bi üst leveli işkembeci galiba 🤣🤣
Ben memlekete mi kaçsam napsam 🤣🤣

Kuzu sakin ol burda duyduklarımın geneli senin gibi sildikçe geliyor demişlerdi yerleşme kanamasını. Sabah bi test daha yapsana regl falan gelmezse
Bi iki gün geçsinde en azından canım yaparım duramam zaten aklıma saçma şeyler geliyor sağol canım inşallah yerleşmedir inşallah düşündüğüm şeyler değildir 🤲🏻

Ayyy gebeliğim kesinleşsinde gel döv Ya canın sağolsun senin aşko😃😃 ya çok kötü oluyor insan aşko bu duygular tuhaf aklına insanın hemen en kötüsü geliyor bir saattir mal gibiyim en sonunda uykum geldi dedim herkesin gelmiş Allah’tan modum düşükken aklım hep orda utanmasam karnımı elime alıp taşıyacam bir sorun olmasın artık diye😃😃😃
Alınıyosa bende alabilirim aşko bak🤣🤣🤣🤣 yat dinlen kendini yorma kafanı da dağıt bebeğim tadını çıkart bebeksiz son tatilinin hahahhahah düşünüp strese sokma kendini tamam mı bişey oluyosa da önüne geçemeyiz ama bence çok güzel şeyler oluyo içeride😍😍😍😍

Kızzz bizim de 1 hafta sonra evlilik yıldönümü 😍
Aynı muhabbet bizde de geçti bu bizim ilk yıl dönümünü kokoreç ile kutlamıştı. Diyorki bu seneyi asla unutmayacaksın napıcak acaba bunun bi üst leveli işkembeci galiba 🤣🤣
Ben memlekete mi kaçsam napsam 🤣🤣
Ayyy kaç kurtar kendini aşko çok rica ediyorum kurtar🤣🤣🤣🤣 bizim ilk yıldönümümüz de kebapçıya götürmüştü beni 🙄🙄🤣🤣🤣 son bi kaç yıldır hep kavga cıkartıyo o gün bişey yapmamak için adi pislik 🤣🤣🤣🤣

Öf yaa ama ben gıcık oluyorum kıçını devirip uyumasına. 🤣🤣 Kanıma girmeyin yaparım bak 🤣🤣
Aşko deli bu döner uyku sersemi bi tokatla bayıltır beni 🤣🤣 sabah hastaneden yazmak istemiyorum size 🤣🤣
Size erkeklerle geçinmenin sırrını vereyim mi Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 yaptıklarında asla mantık veya inci fikir aramayında beklemeyinde 🤣 bizim gibi ince ruhlu değiller biz öpmeden uyudu diye 10 gün kurarız kafamızda 10 gün sonra sen beni şu gün öpmeden uyudun kırgınım desek sen durduk yere niye böyle şeyler yapıyosun ne yapayım unutmuşumdur yorgunumdur der geçer sen o 10 gününe oturur üzülürsün bunun için mi üzüldüm ben diye 🤣🤣🤣 erkeklerin bütünü böyledir benim eşim temas bağımlısı ilk iki sene resmen kafayı yedim ama alıştım şimdi sarılıp yatıyoruz uyuyacağı zaman diğer tarafa dönüyor Ya hani temas bağımlısıydı bu şimdi niye döndü diyordun kendi kendime sonra baktım adam bunları tamamen bilinçsiz yapıyor aklına esince çok yorgun değilse falan 🤣🤣🤣🤣

Dimi Ya olmaz öyle bişey mümkün değildir dimi inşallah yerleşmedir Allahım 🤲🏻❤️ Çok sağol aşko bu arada cumamı gidiyorsun kardeşinin doğumuna yanlış görmediysem okudum ama yazamadan çıktım kuzum Allah sağlıcakla kolaylıkla doğumu gerçekleşmesini nasip etsin hayırlı olsun şimdiden🌸 🧿
Sende sağol bebeğim ❤❤❤ gönlünü ferah tut lütfen ❤❤❤ evet kuzum perşembe akşam gidicem cuma sabah 6 buçukta hastaneye yatış yapcak

Back
X