- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #13.561
Ayy burası buz gibi aşko dikkat et kendine üşütme ❤❤Yaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy burası buz gibi aşko dikkat et kendine üşütme ❤❤Yaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncez![]()
Tmm kuzum anladım sen nereden katılıyorsun belki tanıdık çıkarızBenim kendi kendine catlamisti igneye gerek duymadi hic doktor.
Hejehr bu ben valaaa hmn oradan eşime sesleniyorum millet neler yapıyor bn hayatta bekletememYav ben hep test yapiyomda tek cizgilisi var bende cift cizgili ciksa bi canima minnet hemen etiket yapip atacameltim hamileligini soylememisti 10 haftalikken ogrendik ve düştü ikimizde bebek istiyorz dün mevzusu oldu diger eltimizde bebek yapin hemen haberi verin size battaniye yapcam falan dedi. Diyorum ki bu diyorum doguma giderken haber verirde bize anca ben diyorum test yaptigimda cift cizgi cikarsa daha tuvaletten cikmadan haber veririm size
![]()
Pelvik ağrılar. Rahim genişlediğinden olurmuş aşko sığınacaksa mınnoşBenim dün o kasık ağrımdan sonra belimde bir sızı başladı ve yine sol taraf. O sızı popoma bacağıma kadar iniyor. Gece de devam etti, hala da var. Eşim de olaya hakim artık, diyo ki yerleşme falan oluyordur belki bugün yat kalkma sakın diyobeni iyice moda sokuyor yaa
![]()
Lale95
Ayy bi türlü yerini sevdiremedik o minnoşaPelvik ağrılar. Rahim genişlediğinden olurmuş aşko sığınacaksa mınnoş
Sever annesi sever daha genişledikçe ağrında olacak öyle devam edermiş sen yat ağrıyınca rahat genişlesin vücut doğuma 1 ayda değil 9 ayda hazırlanırmışAyy bi türlü yerini sevdiremedik o minnoşaçok amin diyelim ne diyelim
![]()
Canım o mesajları okuyamadım yada görmedim ondan neyse yeni adın hayırlı olsunAsunny kızzz dedim ya adımı değiştiriyorum diye.klomen sorusu sorulunca onu merak ettim çatlatma iğnesi de arkasından vurulmuyor mu diye
Neden bilmiyorum benim modum düştü aslındaAşko inşallah ama bence bu da kendimi çok dinlediğimden belirti falan değil bencegeçen ay adet belirtilerim hiç yoktu kesin gebeyim dedim ama değildim geciktim sadece
belirsizlikte bir belirti aşko unutma her zaman belirti vericek diye bişey yok ki hem daha 10 gün var bata çok erken aşkım
Saol balımCanım o mesajları okuyamadım yada görmedim ondan neyse yeni adın hayırlı olsun![]()
Bak ben clear blue pahalı diye piyasada hepsini denedim veee Amazon’dan baby plan ve easy@ Home olan markanın turuncusunu aldım baby plan daha önce kullandım iyi diğerini yedek aldım sabah akşam yaptığım için
Pardon premom muş atıyorum resimleri ama birinci tercihim baby plan çok minnoşlar işe kabı da koyuyorlar içine portatifleri yada bnm gibi ikisinide Alm
Öyle mi diyoNeden bilmiyorum benim modum düştü aslındahayırlısı Esra Erol’un dediği gibi nefes aldıkça umut hep var
![]()
Dur kız beni moda sokmaSever annesi sever daha genişledikçe ağrında olacak öyle devam edermiş sen yat ağrıyınca rahat genişlesin vücut doğuma 1 ayda değil 9 ayda hazırlanırmış
Kız ne olacak gebe değilmisin modlar köpeğin olsun tabi olacakDur kız beni moda sokma![]()
Hamile miyim?Kız ne olacak gebe değilmisin modlar köpeğin olsun tabi olacak
Benimde sağ tarafimda olmuştu öyle ağrı,ama kalici değil girip yokluyup çıkıyorBenim dün o kasık ağrımdan sonra belimde bir sızı başladı ve yine sol taraf. O sızı popoma bacağıma kadar iniyor. Gece de devam etti, hala da var. Eşim de olaya hakim artık, diyo ki yerleşme falan oluyordur belki bugün yat kalkma sakın diyobeni iyice moda sokuyor yaa
![]()
Lale95
Umutların tükenmesi için biraz erken değil mi tatlım?Benimde sağ tarafimda olmuştu öyle ağrı,ama kalici değil girip yokluyup çıkıyorama benim ağrılı sivilcem çıktı umutlar tükeniyor
bata son bugün saymazsak 6 gün kaldi 28ne
Yaşasın pazartesiye anlaştık aşkoneyseki yoksa her güne bir test yapardım valla
ayy bebeğim inşallah ya inşallah hepimiz görelim artık
❤❤
Ay kuzum kaset test tabi ki negatif çıkar Allah seniiii kaset yapılır mı aşkoKaset testi bebeğim erken pahalı ya başka şeylerde aldım param sonra ya da kalsın diye erken almadım![]()