Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutların tükenmesi için biraz erken değil mi tatlım? 🥰 Sivilce bende de çıktı dün, ama hamileyken de çıkmıştı. Bilmem anlatabildim mi? 😁
Bilmiyorum ki canim ya, çok değişik duygular icindeyim sessiz sakin bi köşeye çekilip aglamak istiyorum retro bana da böyle girdi herhalde 🥹☹️
İnşallah ters köşe yaparda sevindirir beni bebiş bu ay🤲🏻
Benim genelde adete 4-5gün kala çene kısmında ağrılı sivilcem çıkar ağrılı olur
Dün burnumun kenarinda çıktı 🤣 çok kötü görünüyor ya🤣🤣

Bilmiyorum ki canim ya, çok değişik duygular icindeyim sessiz sakin bi köşeye çekilip aglamak istiyorum retro bana da böyle girdi herhalde 🥹☹️
İnşallah ters köşe yaparda sevindirir beni bebiş bu ay🤲🏻
Benim genelde adete 4-5gün kala çene kısmında ağrılı sivilcem çıkar ağrılı olur
Dün burnumun kenarinda çıktı 🤣 çok kötü görünüyor ya🤣🤣
Retroya yenik düşme aşkısı 💪 olmayacaksa da olmayacak napalım, sabredicez.. sağlıkla gelsin minnoşlar. Bu sefer farklı yerde çıkmış bak 😁

Retroya yenik düşme aşkısı 💪 olmayacaksa da olmayacak napalım, sabredicez.. sağlıkla gelsin minnoşlar. Bu sefer farklı yerde çıkmış bak 😁
Amin tatlim🤲🏻 inşallah sabrimizin mükafatını alırız 🤲🏻evet farklilik yapmiş 🤣🤣 progesteron artdigi için sebum ifrazi artiyormuş o yüzden çıkıyor bu sivilceler
Her ay ayni oluyor yumurtlamadan 1hafta sonra çıkıyor
O yüzden gebelik mi adet mi anlamak zor😅

Ayy ben kasetçiyim aşko fakirim hsjsjjsjs ayy bazanın altında doktor ismi ararken kızımda yaptığım testi buldum 11 senedir orda yaa😍😍🤣🤣
Bu bir işaret olsun o zaman😍😍11yıl sonra çift çizgili test buldun uğur getirir sana aşkoo😍😍😍

Bak ben clear blue pahalı diye piyasada hepsini denedim veee Amazon’dan baby plan ve easy@ Home olan markanın turuncusunu aldım baby plan daha önce kullandım iyi diğerini yedek aldım sabah akşam yaptığım için
Pardon premom muş atıyorum resimleri ama birinci tercihim baby plan çok minnoşlar işe kabı da koyuyorlar içine portatifleri yada bnm gibi ikisinide Alm🙈
😅😅 tamam canım bakayım ben onlara clearblue çok Pahalı ya 🙄 bunlarda çift çizgi görsem hemen clearblue alıp onaylatacam 😍😅

Amin tatlim🤲🏻 inşallah sabrimizin mükafatını alırız 🤲🏻evet farklilik yapmiş 🤣🤣 progesteron artdigi için sebum ifrazi artiyormuş o yüzden çıkıyor bu sivilceler
Her ay ayni oluyor yumurtlamadan 1hafta sonra çıkıyor
O yüzden gebelik mi adet mi anlamak zor😅
Tabiisi de gebelik 😍

😅😅 tamam canım bakayım ben onlara clearblue çok Pahalı ya 🙄 bunlarda çift çizgi görsem hemen clearblue alıp onaylatacam 😍😅
Ay ben ona ne para döküyorum her ay bir sürü yapıyorum yazık günah valla daha yapamıcam sadece bunlarla sonra emin olunca hafta ölçenini alırım çok şeker olur ozaman o kadar daha vermişsem ona para o kadar

Ayy ben kasetçiyim aşko fakirim hsjsjjsjs ayy bazanın altında doktor ismi ararken kızımda yaptığım testi buldum 11 senedir orda yaa😍😍🤣🤣
Aşko aslında bende kasetçiyim erken gebelikler çok pahalı ya 🤣🤣🤣 ama kaset regl gününde bile çıkmayabiliyor aşko o yüzden senin Pazartesi iptal anca Çarşamba olur 🤣🤣🤣 yaaa ay bu bir işaret olsun aşkoooo belki yanına ikinciyi koyarsın saklarsın 😍😍❤️

Back
X