Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda ben daha çok tutuyorum kendimi 😜😜😜 gün geçmeden asla yapmadim test
Hiç yakıştıramadım burç ikizim 🤣 koçlar çok sabırsızdır bi kere. O sabrına kurban olayım senin 😍
Canımmmm ben aralıkta denemeye başlarım belki kasım ama öncesi yok izin denk getirmekten dolayı. Hem haftaya doktora da gideceğim bakalım ne diyecek. Ben kocayı bu ara uyumadan az önce görüyorum valla yine bankaya köle olma modundalar. Ben ardınızdan geleceğim inşallah
Sağlıkla olsun da kuzum.. 🙏 belki de ben senin ardından gelirim o işler hiç belli olmuyor. Bomba gibi gelecek benim dıkşınlar prensesim ❤️😁

Dün değerlendirdim şimdi üç gün sonra olucak ama kaçırmış olurum yarın degerlendiririm
Bence günaşırıya dön kuzum bende öyle yaptım mfk uyguluyordum gün aşırıya döndüm bugün itibari ile 1 hafta sonra tekrar mfk ya dönerim 🤩 üç gün ara verince kaçırırım gibi geldi bana da 😍
Dümdüz yol gitsinler işte onuda mı biz gösterelim🤣🤣🤣
Kız bulamıyorlar ya işte 🤣🤣🤣 yoksa şimdiye kaç kez hamile kalmıştık 🤣🤣 bizim yumurtalarda mı iş yok spermlerde mi bilemiyorum 🤣🤣🤣

Kızlar ne alemdesiniz 🤩 biz dün ekşınlara tekrar başladık 😂 bugün adet döngüsünün 10. Günü. Mfk 3-2-3-2 yöntemine uymaya çalışacağız aksilik olmazsa. Bakalım umutlar ekime kaldı😍 az önce bin beş yüz tane test sipariş ettim 😂😂😂

Kızlar ne alemdesiniz 🤩 biz dün ekşınlara tekrar başladık 😂 bugün adet döngüsünün 10. Günü. Mfk 3-2-3-2 yöntemine uymaya çalışacağız aksilik olmazsa. Bakalım umutlar ekime kaldı😍 az önce bin beş yüz tane test sipariş ettim 😂😂😂
Gebelik testimi ben 50 tane sipariş ettim gece gündüz canım istedikçe işiyorum oh hiç sıkılmıyor canım yoksa testim ozaman stres oluyorum.merak ediyorum cevap yok negatif yada papzitif benim için sonuçta bir cevap almak önemli düşününce sevmiyorum şimdi mutluyum birde pozitif olunca çok sevineceğim

Biz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canım 😍 bizde 3-2-3-2 mfk yöntemine uyacaktık ama uyamadık inşallah siz uyabilirsiniz 😍❤️ Umutlar her zaman var kuzum inşallah bu ay güzel haberler alacağız inanıyorummmm 😍😍❤️❤️ Ahahah iyi yapmışsın kuzum benim elimde hiç test yok ne yapacaksam 🤣🤣

Biz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canım 😍 bizde 3-2-3-2 mfk yöntemine uyacaktık ama uyamadık inşallah siz uyabilirsiniz 😍❤️ Umutlar her zaman var kuzum inşallah bu ay güzel haberler alacağız inanıyorummmm 😍😍❤️❤️ Ahahah iyi yapmışsın kuzum benim elimde hiç test yok ne yapacaksam 🤣🤣
Kıııızzzzz atşli yine mi bozdun günleri aşko ahahahaha😃😃😃

Bende idrarda tortu rahimde(alt karında rahim bölgesinde)batma ve vajinal batma var çok az süt gibi akıntı geldi dün bugün biraz daha artı ve hafif süt kesiği gibi de oldu onun dışında pek bir durum yok bende ha bide sabah göğüs acıması ara ara oluyor yada göğsümün içinden ucuna elektrik çarpmış gibi bir his arada
Oo bak o göğüs ucuna elektrik çarpması hissi benim ilkinde de olmuştu hatta daha önce hiç yaşamadığım için gariplik olduğunu anlamıştım inşallah sende de öyle olur😍

Back
X