Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkımmmmm 😍😍❤️❤️ Benimki uyudu bende tek başıma tv izliyordum aşko sen ne yaptın bu akşam çok aktif değildinnn kardeşin nasıl bebiş nasılll 😍😍
Oohh sefan olsun bebeğim ❤❤😍😍😍 kuzum ya çok giremiyorum hastanedeyim ya hala dünden beri de hiç uyumadım ölüyoomm🤣🤣🤣 iyiler çok şükür kuzum kardeşimin biraz ağrısı var oda normal yaa sezeryan ya oluyo

Oohh sefan olsun bebeğim ❤❤😍😍😍 kuzum ya çok giremiyorum hastanedeyim ya hala dünden beri de hiç uyumadım ölüyoomm🤣🤣🤣 iyiler çok şükür kuzum kardeşimin biraz ağrısı var oda normal yaa sezeryan ya oluyo
Aynen aşkım hastane ortamında girmen zor olur ama biz aşkomuzu özlüyoruzzzz 😍😍❤️ Ayyy kuzum uykusuzluk mahveder insanı uyumaya çalış hastane ortamında biraz zor olur ama 1 saat 1 saattir aşko ❤️ En kısa zamanda geçer inşallah kuzum Allah çekilmeyecek ağrılar vermesin inşallah 😘❤️

Aynen aşkım hastane ortamında girmen zor olur ama biz aşkomuzu özlüyoruzzzz 😍😍❤️ Ayyy kuzum uykusuzluk mahveder insanı uyumaya çalış hastane ortamında biraz zor olur ama 1 saat 1 saattir aşko ❤️ En kısa zamanda geçer inşallah kuzum Allah çekilmeyecek ağrılar vermesin inşallah 😘❤️
Amin bebeğim 🤲🏻🌸 Ayyy valla bende özledim bebeğim ya sizsiz bomboş geçiyo gibi zamanım 😍😍❤❤ kahve içmekten mala döndüm aşkoo 🤣🤣🤣🤣

Hiç yakıştıramadım burç ikizim 🤣 koçlar çok sabırsızdır bi kere. O sabrına kurban olayım senin 😍

Sağlıkla olsun da kuzum.. 🙏 belki de ben senin ardından gelirim o işler hiç belli olmuyor. Bomba gibi gelecek benim dıkşınlar prensesim ❤️😁
Evet canim genelde sabırsız olarak tanırlar koçları,ama ben hep mantıkla hareket etdigim için sabırlı davranırım😅😅

Evet canim genelde sabırsız olarak tanırlar koçları,ama ben hep mantıkla hareket etdigim için sabırlı davranırım😅😅
Hayatım boyunca mantığımla hareket edemedim. İhya olurdum valla öyle olsam 😁 bende verilen bütün kararlar duygusal. Bence burda yükselenler yüzünden ayrılıyoruz 😍

Hayatım boyunca mantığımla hareket edemedim. İhya olurdum valla öyle olsam 😁 bende verilen bütün kararlar duygusal. Bence burda yükselenler yüzünden ayrılıyoruz 😍
🤣🤣🤣🤣Ayy evet ya yükseleni,kuzey ay düğümü falan hepsi etkiliyor
Ben asla duygusal karar vermedim,sinirden gözüm dönse bilse son anda sakin ol sakın yapma böyle yaparsan böyle olur diyip geri çekiliyorum😅😅😅
Senin yükselen ney?
Benim yükselen yay🏹

Günaydın bebeğim ❤ Allah kabul etsin aşkım 🤲🏻❤ iyiler çok şükür kuzum ya sen nasılsın?
Günaydın canimmmmm🥰amin teşekkür ederim🥰
Şükür kuzum iyiyim bende oğlanı yüzme dersine götürdüm,burdan çıkınca da annemlere gidicem 1ay oldu gitmeyeli🥹
Ağrım vardı diye sabah vucut ısımi ölçtüm 37 çıktı
Yarın bakalım kaç çıkar

Yaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin 🤦🏻‍♀️
Canim ben mi marka kullaniyorum ama sen onun haritalandirma ozelligi olanini alabilirsin. Benimki ilk cikanlardan haritalandirmasiz. Sen alirsan mi nin haritalandirma özelliği olani al.

Kuzu ben biraz takıntılıyım sanki mop da artık beni kesmediği için aldım 😏
Ben vileda sevmiyorum. Mop cok rahat oluyor. Cikartip elimle yikayabiliyorum. Makinaya atabiliyorum. Ama böyle seyler pratiklik acisindan kisiye göre degisiyor ya bence göreceli bi kavram örneğin benim memnun kaldığımdn belki sen memnun kalmazsin gibisinden

Dr salı günü yumurtan büyümüş 18-21 mm dediğinde ovü yaptım kırmızıya yakındı sonraki günler silikleşti geri.cuma günü kıpkırmızıydı ve o gün ilişki oldu başkada olmadı 😶 zaten fitil kullanıyorum o varken olamaz ilişki 😏 yinede hala umut var mıdır K.bakma uzun oldu yazım ama
Adet sonrasi tek iliskiyle bile hamile kalanlar var. Bence umut herzaman var. Klomen bende letudan daha etki yapmisti. Yumurtlama akintisi bile gormustum sasirmistim mukuslu rengi pembe. Ve 3/4 gun pik ti hemde ovu testlerinde hic oyle pik gormemistim. Gecen ayda yumurta takibinde doktor yumurta catlamak uzere dedi. Ama benim ovu testlerim tam pozitif hic olmamisti

Eklentiler

• 9A802118-34BB-4029-85B8-15130E8C05B3.webp
    9A802118-34BB-4029-85B8-15130E8C05B3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X