- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.021
Oohh sefan olsun bebeğim ❤❤AşkımmmmmBenimki uyudu bende tek başıma tv izliyordum aşko sen ne yaptın bu akşam çok aktif değildinnn kardeşin nasıl bebiş nasılll
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oohh sefan olsun bebeğim ❤❤AşkımmmmmBenimki uyudu bende tek başıma tv izliyordum aşko sen ne yaptın bu akşam çok aktif değildinnn kardeşin nasıl bebiş nasılll
![]()
Aynen aşkım hastane ortamında girmen zor olur ama biz aşkomuzu özlüyoruzzzzOohh sefan olsun bebeğim ❤❤kuzum ya çok giremiyorum hastanedeyim ya hala dünden beri de hiç uyumadım ölüyoomm
iyiler çok şükür kuzum kardeşimin biraz ağrısı var oda normal yaa sezeryan ya oluyo
Amin bebeğimAynen aşkım hastane ortamında girmen zor olur ama biz aşkomuzu özlüyoruzzzzAyyy kuzum uykusuzluk mahveder insanı uyumaya çalış hastane ortamında biraz zor olur ama 1 saat 1 saattir aşko
En kısa zamanda geçer inşallah kuzum Allah çekilmeyecek ağrılar vermesin inşallah
![]()
Ayyyy dimi dimiiii bende giremediğimde öyle oluyordum aşkoAmin bebeğim❤
Ayyy valla bende özledim bebeğim ya sizsiz bomboş geçiyo gibi zamanım
❤❤ kahve içmekten mala döndüm aşkoo
![]()
Valla bebeğim yaAyyyy dimi dimiiii bende giremediğimde öyle oluyordum aşkoayyy aşko çok da içme bebiş varsaaaa
![]()
Uyumuşum canim şimdi uyandim namaza
Evet canim genelde sabırsız olarak tanırlar koçları,ama ben hep mantıkla hareket etdigim için sabırlı davranırımHiç yakıştıramadım burç ikizimkoçlar çok sabırsızdır bi kere. O sabrına kurban olayım senin
Sağlıkla olsun da kuzum..belki de ben senin ardından gelirim o işler hiç belli olmuyor. Bomba gibi gelecek benim dıkşınlar prensesim
![]()
Günaydın bebeğim ❤ Allah kabul etsin aşkımUyumuşum canim şimdi uyandim namaza
Sen nasılsin kardeşin yeğenin nasıl? Gördünüz mü bebişi?
Hayatım boyunca mantığımla hareket edemedim. İhya olurdum valla öyle olsamEvet canim genelde sabırsız olarak tanırlar koçları,ama ben hep mantıkla hareket etdigim için sabırlı davranırım![]()
Telefondan kontrol için şart yaÇoğunluk onu önerdi aslında ya yalnız bişe soracam bizim evde wi-fi yok şart mı
AhahhaaAhahahah yakalandımaşko bozdum valla ya günaşırıya döndüm
bugün yumurtlama gördüm zaten ekşın günüydü sonra o gazla günaşırı yapalım dedik işimize geldi
![]()
Hayatım boyunca mantığımla hareket edemedim. İhya olurdum valla öyle olsambende verilen bütün kararlar duygusal. Bence burda yükselenler yüzünden ayrılıyoruz
![]()
Günaydın canimmmmmGünaydın bebeğim ❤ Allah kabul etsin aşkım❤ iyiler çok şükür kuzum ya sen nasılsın?
Kiiiizzz zngldkli nasssılsınAhahhaaanladım aşko olsun değerlendirde
![]()
Canim ben mi marka kullaniyorum ama sen onun haritalandirma ozelligi olanini alabilirsin. Benimki ilk cikanlardan haritalandirmasiz. Sen alirsan mi nin haritalandirma özelliği olani al.Yaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin![]()
Ben vileda sevmiyorum. Mop cok rahat oluyor. Cikartip elimle yikayabiliyorum. Makinaya atabiliyorum. Ama böyle seyler pratiklik acisindan kisiye göre degisiyor ya bence göreceli bi kavram örneğin benim memnun kaldığımdn belki sen memnun kalmazsin gibisindenKuzu ben biraz takıntılıyım sanki mop da artık beni kesmediği için aldım![]()
Adet sonrasi tek iliskiyle bile hamile kalanlar var. Bence umut herzaman var. Klomen bende letudan daha etki yapmisti. Yumurtlama akintisi bile gormustum sasirmistim mukuslu rengi pembe. Ve 3/4 gun pik ti hemde ovu testlerinde hic oyle pik gormemistim. Gecen ayda yumurta takibinde doktor yumurta catlamak uzere dedi. Ama benim ovu testlerim tam pozitif hic olmamistiDr salı günü yumurtan büyümüş 18-21 mm dediğinde ovü yaptım kırmızıya yakındı sonraki günler silikleşti geri.cuma günü kıpkırmızıydı ve o gün ilişki oldu başkada olmadızaten fitil kullanıyorum o varken olamaz ilişki
yinede hala umut var mıdır K.bakma uzun oldu yazım ama
Hadi yaaTelefondan kontrol için şart ya
Kuzum mi nin hangi modeli var sendeCanim ben mi marka kullaniyorum ama sen onun haritalandirma ozelligi olanini alabilirsin. Benimki ilk cikanlardan haritalandirmasiz. Sen alirsan mi nin haritalandirma özelliği olani al.
Bu var canim. Tlfn dan kontrol ediliyor cok guzel süpürüyor. Tek eksigi haritalandirmaHadi yaa
Kuzum mi nin hangi modeli var sende
Bende roborock istiyorum. Ama fiyatlar hic durmadan artiyor yaaBeb roborock s5 max kullanıyorum cok memnunum canim silme özelliği de var haliya falan da cikmiyor haritada ayarliyorsun