Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım çok teşekkür ederim yazdığın için çok sevindim arıyorum valla aslında ben Budan almayı düşünüyorum ama bi kaç kişi yorumlarda çekim gücü iyi geceler değil kırıntıları almıyor yazmış diye şüpheye düştüm. Benim de evde kedi var İyi çekiyor mu kırıntıları falan 🙏🏻 bugün eşime dedim aslında herkes roborock öneriyor dedim fiyatını duyunca o kadar olmaz dedi 🤦🏻‍♀️ birde bu ay mfk falan derken baya açıldım 🤣
Yaa bende yorumlarda görmüştüm etrafmda 3 kişi bu modeli kullanıyordu roborockda uçunca en tutulan model bu diye 3 kişide memnun diye aldım valla ben memnunum çekimide gayet iyi mutfagı hergün süpürüyor kırıntı falan kalmıyor 🤷🏻‍♀️ ya bence şans işi o kötü yorum yazanlarda üretimden kaynaklı sıkıntı falan var herhalde diye düşünüyorum çünkü bendekinde hiç bi problem yok bizim ev 130-140 m2 bişi olması lazım tek şarjla bütün evi süpürüyor mesela

Günaydın canimmmmm🥰amin teşekkür ederim🥰
Şükür kuzum iyiyim bende oğlanı yüzme dersine götürdüm,burdan çıkınca da annemlere gidicem 1ay oldu gitmeyeli🥹
Ağrım vardı diye sabah vucut ısımi ölçtüm 37 çıktı
Yarın bakalım kaç çıkar
Oo bebeğim bir sürü iş yapmışsın bizde hastaneden çıktık eve geldik yarında kendi evime dönücem artık bakalım. Ayy bebeğim iyi yapmışsın ellerinden öperim anneciğinin❤❤ inşallah bebiştir bebeğim 🤲🏻🤲🏻❤❤

Gece kuşumusunuz siz ya 😂 ben kanamamın bitmesini bekliyorum yaavv ne güzel tuttuydu yaaa sağlıklı olsaydı keşke hayırlısı buymuşta bekle kanama bitsin bekle yumurtlama gelsin değerlendir bekle bat tarihi gelsin yorulduydum ben ya😂 yaazarken bile yoruldum😂😂😂 sen napıyosun
Bekleme olayları cok darlıyooğğ🤣🤣🤣 Sağlıkla gelsinler de aşko bekliyoruz işte napalim bebeğim ❤❤ gece kuşuyuz aşkom🤣🤣

Bence çok iyi bn seviyorum onu bn kimyasalda onda öğrendim ve betam düşene kadar takip ettim betam 0 gördüğünde oda bembeyazdı çok net bir test bence tabi ..
Sağol kuzum ölçtüğü değer aralığı 5-50 miş baya iyi yani beğendim 2 tane aldım bakalım pazartesi yapcam 🤔

Ahahaha estağfurullah aşko tutturda bana yeterli😍 😃😃😃
Ahahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiii 😍😍❤️
Tamam bebeğim bugün sadece 2 tane içtim ayh en fazla bir bardak daha içerim hala uykusuzum aşko eve geçtik çıktık hastaneden ❤
Tamam tamam kuzum ❤️ Yaaa hadi geçmiş olsun aşko bebişli günler başlıyor kardeşine 😍 sende yarın dönünce dinlenirsin bebeğim biraz daha sabret 😍

Ahahah inşallah aşko ben asıl senin dönmeni bekliyorum yaaaa çok merak ediyorum yapacağın testiiii 😍😍❤️

Tamam tamam kuzum ❤️ Yaaa hadi geçmiş olsun aşko bebişli günler başlıyor kardeşine 😍 sende yarın dönünce dinlenirsin bebeğim biraz daha sabret 😍
Valla bende merak ediyorum bilemedim belirti falan pek yok geçen ay daha belirtilidiydim ahahaha😄😄

Yaa bende yorumlarda görmüştüm etrafmda 3 kişi bu modeli kullanıyordu roborockda uçunca en tutulan model bu diye 3 kişide memnun diye aldım valla ben memnunum çekimide gayet iyi mutfagı hergün süpürüyor kırıntı falan kalmıyor 🤷🏻‍♀️ ya bence şans işi o kötü yorum yazanlarda üretimden kaynaklı sıkıntı falan var herhalde diye düşünüyorum çünkü bendekinde hiç bi problem yok bizim ev 130-140 m2 bişi olması lazım tek şarjla bütün evi süpürüyor mesela
O zaman uzun uğraşlar sonucu kararımı verip ondan alıyorum 🤣 çok teşekkür ederim
Ben memnunum ama bi ust modelini tavsiye ederim
Senin dediğin üst model de xiaomi vacuum mop pro dimi kuzum

Ayyy ben de tam tersi. Böyle yaparsam böyle olur diye düşünemem, gelişine yaşarım, o anda içimden nasıl geliyorsa.. ama benimki daha kötü. Hata yapma oranın çok yüksek 🙈😁 benim yükselen yengeç. Duygusallık da oradan geliyor bence
😅😅 Yükselen değişiyormuş gerçekten 😅😅😅evet çok duygusal davranıyorsun ben mantıkla
Ama ikisinin ortasinı bulmak daha iyi bence😑😑

İyiyim aşkolar yarın dönüş kavuşuyoruz inşallah yarın geliyorum😀 yok aşko akıntım yok ama o lekeler ara ara geliyor nadiren sen nasılsın nasıl gidiyor🥰
Ay hadi kuzum iyi yolculuklar,sag salim gelin inşallah.
Belirti falan varmi?
Ben ayniyim canim adet ağrılarım var vucut ısım 37di sabah, büyük ihtimal yarin düşer

Oo bebeğim bir sürü iş yapmışsın bizde hastaneden çıktık eve geldik yarında kendi evime dönücem artık bakalım. Ayy bebeğim iyi yapmışsın ellerinden öperim anneciğinin❤❤ inşallah bebiştir bebeğim 🤲🏻🤲🏻❤❤
Evet kuzum erkenciyim o yüzden işləri bitirip yola revan oldum😅😅Aa ne çabuk çiktiniz, dün oldu bebiş bugün çiktiniz 😳 çok teşekkür canim Allah razi olsun 😍🥰😘

Back
X