- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.161
1 tane bence aşkoBide söyle düşün 2 tane düz duvara tirmanan mi kolay yoksa 1 tane düz duvara tirmananmi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tane bence aşkoBide söyle düşün 2 tane düz duvara tirmanan mi kolay yoksa 1 tane düz duvara tirmananmi?![]()
AhahahaBide söyle düşün 2 tane düz duvara tirmanan mi kolay yoksa 1 tane düz duvara tirmananmi?![]()
Aa bebeğim dur bi yarın bende sorayim bakalım eğer öyleyse burda yaptırırım hemen gerek yok devlete randevu aramaya aşkom o zaman daha kolay işimizAhahah tamam aşkokuzum ben bundan öncede baktırdım tsh a bakıyor bizim bura belli başlı hormonlara bakıyorlar ama tabi hepsine bakmıyorlar eğer bakmıyoruz derlerse perşembeye randevu alırım devlete giderim aşko
Anammm baaaa niye vurıyorsun kızzzzBir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyor
Benim çocuklarımin arasında 3 bucuk yaş var o zaman anladim ki tek cocuk hic cocukmus
3 cocuk olayina hic girmeyim yasamadim bilmiyorum insallah yasarim ama sanirim biriyle 12 yastan fazla olacak aralarında biriylede 9 yas olacak
Bebiş yerini hazırlıyor derdi annem olsaDemgey3
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 R raainbow M mucizeOldu M Mavimiresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya
çok az gelmiş
Kiiz sen adet olmuyon o zamanDemgey3
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 R raainbow M mucizeOldu M Mavimiresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya
çok az gelmiş
Aşko akıntı rengi regl akintisı gibi mi?Demgey3
_Umutlu_Pozitif_
çok az gelmiş
Evet canm kan idrar verdim yarına sonuçAaaa sen kan mı verdinya bugün çok şey kaçırdım sadece bildirimlere bakıp cevaplayabildim dün görümcem geldi kaldı bugün akşam yemeğindede kayınvalidem kayınpederim görümcem eşi falan vardı az önce gittiler burnum tıkalı grip olcam galiba o ayrı konu çok yoruldum çok yoğundum o ayrı konu
![]()
Evetttt inşaallah öyledirBebiş yerini hazırlıyor derdi annem olsa![]()
Aşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yapDemgey3
_Umutlu_Pozitif_
çok az gelmiş
Hahahahah aynen bu kadar dıkşına döllenmesi gerekEvetttt inşaallah öyledirbu ay baya dıkşınlandı hakkini vermesi gerekir
![]()
İnşaallah yarin mujdeli haberle uyandir bizi aşkoEvet canm kan idrar verdim yarına sonuçolabilir bende görebildiğime cevap verebildim bugğn böyle oldu artık. Kıssss daha yeni okudum grip belirtisi hamilelikten olabiliyormuş
![]()
MutlakaHahahahah aynen bu kadar dıkşına döllenmesi gerek![]()
Adet kelimesi sana yasakkk anma şu uğursuzun adınıAşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yapben her gün bir kere leke görüyorum her gün adet oldum sanıyorum ama devamı yok
![]()
Canım benim ilk ve 3. Gebelikte olmuştu bu belirtiler hatta ilkinde kayınvalidelerde oturuyororuz ben bi çakma oldu bi bastım çığlığı bana herkes bakıyo manyak mı bu yeni gelin diye![]()
Valla senhamileyim dersen şaşırmam bebeğim. Acaip şaibeli şeyler oluyo sanaDemgey3
_Umutlu_Pozitif_
çok az gelmiş
Canm burda ne zaman çıkar bilmiyorum öyle internet sistemleri de yok ki girip bakayım arayacaklar ama ne zamanİnşaallah yarin mujdeli haberle uyandir bizi aşkoburun tıkanikliği bende de var yaa
kaç gündür gripmi oldum alerjimi çözemiyorum
Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahEvet canm kan idrar verdim yarına sonuçolabilir bende görebildiğime cevap verebildim bugğn böyle oldu artık. Kıssss daha yeni okudum grip belirtisi hamilelikten olabiliyormuş
![]()
Bencede bencedeValla senhamileyim dersen şaşırmam bebeğim. Acaip şaibeli şeyler oluyo sana