Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah tamam aşko 🤣🤣 kuzum ben bundan öncede baktırdım tsh a bakıyor bizim bura belli başlı hormonlara bakıyorlar ama tabi hepsine bakmıyorlar eğer bakmıyoruz derlerse perşembeye randevu alırım devlete giderim aşko
Aa bebeğim dur bi yarın bende sorayim bakalım eğer öyleyse burda yaptırırım hemen gerek yok devlete randevu aramaya aşkom o zaman daha kolay işimiz

Bir çocuk hiç cocuktur derler aşko. Ben hic şikayetçi olmadim tek cocugum varken ama bazi kadinlar sabah aksam cocuklarindan sikayetci oluyolar tek cocuk oldugu halde. Oyle kadinlarin agzina terlikle vurasim geliyor 😂😁
Benim çocuklarımin arasında 3 bucuk yaş var o zaman anladim ki tek cocuk hic cocukmus😝
3 cocuk olayina hic girmeyim yasamadim bilmiyorum insallah yasarim ama sanirim biriyle 12 yastan fazla olacak aralarında biriylede 9 yas olacak
Anammm baaaa niye vurıyorsun kızzzz🙈🙈🙈 bende tek çocuktan şikayetçiyim 🙈🙈 ama bak benim oğlan tam da oyun çağında olduğundan bide kreş bulamadık etrafta bitane bile arkadaş I yok ( almanyadayım ve hiç kimse yok dilde bilemediğim için komşuluk da yok 😒) inan bazen gına geliyor oyun da oyun dediği zaman 🙄🙄 bari kardeşi falan olsa birlikte zamanları geçer 🙏

Aaaa sen kan mı verdin😍😍😍 ya bugün çok şey kaçırdım sadece bildirimlere bakıp cevaplayabildim dün görümcem geldi kaldı bugün akşam yemeğindede kayınvalidem kayınpederim görümcem eşi falan vardı az önce gittiler burnum tıkalı grip olcam galiba o ayrı konu çok yoruldum çok yoğundum o ayrı konu😂
Evet canm kan idrar verdim yarına sonuç 🙏🍀😍 olabilir bende görebildiğime cevap verebildim bugğn böyle oldu artık. Kıssss daha yeni okudum grip belirtisi hamilelikten olabiliyormuş😍🙏

Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 R raainbow M mucizeOldu M Mavimiresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya 🙄 çok az gelmiş
Aşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yap😍😀😀 ben her gün bir kere leke görüyorum her gün adet oldum sanıyorum ama devamı yok 😀

Evet canm kan idrar verdim yarına sonuç 🙏🍀😍 olabilir bende görebildiğime cevap verebildim bugğn böyle oldu artık. Kıssss daha yeni okudum grip belirtisi hamilelikten olabiliyormuş😍🙏
İnşaallah yarin mujdeli haberle uyandir bizi aşko😍😍burun tıkanikliği bende de var yaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kaç gündür gripmi oldum alerjimi çözemiyorum

Canım benim ilk ve 3. Gebelikte olmuştu bu belirtiler hatta ilkinde kayınvalidelerde oturuyororuz ben bi çakma oldu bi bastım çığlığı bana herkes bakıyo manyak mı bu yeni gelin diye 😂
😂😂😂😂 ay ne güldüm sabah derste uuuyy dedim bende yanımdaki kız bakıyor yok bişi dedim ama aman bitmiyor üst üste çakıyor sersemledim valla oturtmadı birde birine baş sağlığına gittik kayınvalidemin komşusuna anam oradaki başladı hem komik hem ilginç

İnşaallah yarin mujdeli haberle uyandir bizi aşko😍😍burun tıkanikliği bende de var yaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kaç gündür gripmi oldum alerjimi çözemiyorum
Canm burda ne zaman çıkar bilmiyorum öyle internet sistemleri de yok ki girip bakayım arayacaklar ama ne zaman 🤷🏻‍♀️ İnşallah seninkide bebiş belirtisidir bata kaç var

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 Lale95 S sultansultan90 iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸

Eklentiler

• 84CF7B40-84AA-4294-8FF9-7AE75A10FAB2.webp
    84CF7B40-84AA-4294-8FF9-7AE75A10FAB2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 64
Back
X