Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy
Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildim😍😍😍hadi kiz bu sefer gol olsun yaa😍😍😍sabah mutlaka yap etiketle bizi sabahimiz şenlensin💃🏻💃🏻💃🏻

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Ben ikisinde görüyorum kuzum 😍😍🙏🙏 sen neden gidip kan vermiyorsun 🙄

Canm burda ne zaman çıkar bilmiyorum öyle internet sistemleri de yok ki girip bakayım arayacaklar ama ne zaman 🤷🏻‍♀️ İnşallah seninkide bebiş belirtisidir bata kaç var
Hii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandim🤣🤣benim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında🤣🤣 gebelik belirtisi hiç yok🤣🤣🤣arabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti

Ayy
Ayy evet ya nihayet ilk seferde göre bildim😍😍😍hadi kiz bu sefer gol olsun yaa😍😍😍sabah mutlaka yap etiketle bizi sabahimiz şenlensin💃🏻💃🏻💃🏻
Gördün dimi of sanki hcg artıyor daha belirgin görür oldum inşallah Allahım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Yarın az pembe görsem kana giderim yemin ederim bak😂

Ben ikisinde görüyorum kuzum 😍😍🙏🙏 sen neden gidip kan vermiyorsun 🙄
Yarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunu😂😂😂

Yarın az pembeleşme olursa gitcem aşko söz gölgeler silikler beni tatmin etmiyor hastaneden elim boş dönmek o kadar üzücü oluyor ki bir kere yaşadım gecikme oldu diye heveslendim uça uça gittim ağlaya ağlaya döndüm doktorun üzülmemem için acıyarak üzülme ama negatif demesi yüzüme yüzüme kaldıramıyorum bunu😂😂😂
Tamam canım sabah yapta şenlensin buralar sonra da güzelce kan vermeye git 🙏🙏😍😍

Evet ben gördüm üsttekiler daha belirmiş 🌸🥰💕

Ayy nasıl dayandın test yapmadın kız 😅 yapsana yarın bi tane
Dayandığımi kim söyledi aşko🤣🤣🤣4gündur vücut ısım 37de takilip kalmiş, dün şeytan dürtdü sabah kaset test yaptim negatif çıktı ama hamilelik varsa bile negatif çikmasi normal,ilk idrar degil,erken gebelik testi değil yumurtlamanın 11.günü

Bencede bencede 😂😂😂 kız aşko test attım bir saniye önce baksana etikette adın aklıma gelmiyor bi türlü değiştirdin ya 😂😂😂
Buldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar 🙈🙈🙈

Buldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar 🙈🙈🙈
İnşaallah hepimizden hamiş haberleri gelir bu ay💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Hii anladim canim, inşallah çabuk çıkar senin yerine ben telaşlandim🤣🤣benim bat 29u,bata dair belirtim yok sivilce dışında🤣🤣 gebelik belirtisi hiç yok🤣🤣🤣arabir şiddetli bek ağrısı oldu geçti
Sivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardan

Sivilce gebelik belirtisi aynı zamanda regliye karışanlardan
Evet canim okudum bende belirtiler içinde vardi
Bide benim komşu vardi çocuklarimiz ayni sinifta okuyor,sordum ona neden bu kadar sivilcen çıkmış ergenliye mi girdin yine🤣🤣yok adetime az kaldı hep böyle olurd dedi
1 hafta sonra gebeyim 🤣🤣🤣dedi 3.çocuga dıkşın kurbani olmuş anlamamiş🤣🤣🤣şimdi 2yaşina girdi o çocuk 😍😍
Yani sivilce gebelik.belirtiisi de olduğunu gözümle gördüm

Bunu okuyunca haklısın o zaman pembeleşme görünce git dediğin gibi hayal kırıklığınızda bir derecesi olmalı bence testlere alıştık ama yüzüne söylemek zor gerçekten ben olsam tahlil kağıdı verecek arkadaşlar falan derim kağıtta negatif yazar ama yüzüne söyleyemem ya zor yani empati kırıyorum sanırım kişiyle benim yapabileceğim bir an değil

Back
X