- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.521
Senin niye kafam karışık aşko ne oldunAmin inşallah kuzum❤❤❤ Sağol bebeğim evet dikkat edelim aşko salgın varmış doktorda söyledi
kız kafam çok karışık benim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin niye kafam karışık aşko ne oldunAmin inşallah kuzum❤❤❤ Sağol bebeğim evet dikkat edelim aşko salgın varmış doktorda söyledi
kız kafam çok karışık benim ya
Bakabilirmisiniz testeSelam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?
Böyle olması canımı sıktı aşko regli mi başka bişey mi bi halt anlamadım o değil ağrımda geçti kafasına göre takılıyoSenin niye kafam karışık aşko ne oldun
Selam kuzum ben göruyorum her sabah ilk idrarla test yap ve takip et bakalim koyulaşma olsa kan tahliline gitSelam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?
Bi zahmet beslensin aşko o kadar kendimizi paraladık buralarda biraz da onlar uğraşsınBen bugün regl oldum ya, koca kişisi triplere girdi. Bi de iş yerinde bi arkadaşının daha bebeği doğmuş bugün. Bu ay çok fena beslenicem, her şeyi yicem içicem diyo gaza gelmişregl bitince sabahlar olmasın hahaha
Aşkoo sakin ol bana sen diyordun benim için modunu düşürme yerleşmedir o diye sen niye modunu düşürüyorsun çokta kafana takılıyorsa kan verebilirsin kanda çıkar sonuçBöyle olması canımı sıktı aşko regli mi başka bişey mi bi halt anlamadım o değil ağrımda geçti kafasına göre takılıyo![]()
Görüyorum bende canım iki gün sonra tekrarlayabilirsin koyulaşma için ❤ İnşallah bebeğin seninledir kuzumSelam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?
Hadi bakalım bekleyelim beni cankeş ettiler meraktan delirdim ama sabırla bekliyorum merkez tamamOndan işte canım
Kızlar aramadılar biz aradık ee yarına çıkacak dedilerbekliyoruz bakalım
okuyamadım çoğu mesajı ya
![]()
Ginnys
Mucizemmm16 @raainbow ve diğer canlar
![]()
Görüyorum canımSelam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?
Aşko senin kesin yerleşme bebeğim ❤ ama benim ki muallaktaAşkoo sakin ol bana sen diyordun benim için modunu düşürme yerleşmedir o diye sen niye modunu düşürüyorsun çokta kafana takılıyorsa kan verebilirsin kanda çıkar sonuç
Cok tesekkur ederim insaAlllahhh Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallahhSelam kuzum ben göruyorum her sabah ilk idrarla test yap ve takip et bakalim koyulaşma olsa kan tahliline gitinşaallah gebesindir
InsaAlllahhhhGörüyorum bende canım iki gün sonra tekrarlayabilirsin koyulaşma için ❤ İnşallah bebeğin seninledir kuzum❤
Baksana ne diyeceğim benim. Testte böyleydi şimdi kızardı iyice takip et kendini ne olur ne olmaz gebelik olabilr tabi bu bence başıma geldiği için böyle diyorum bir gün içimde bir beta çok değişiyor bence ben sabah öğlen akşam test an be an arttığını görüp mutlu oldum ama ilk başları böyleSelam arkadaslar adet tarihimi bilmiyorum, asagi yukari daha 6 7 gun var bilmedigim icin heyecandan erken gebelik testi yaptim ve sizin yaptiginiz efektten yaptim cok ince bir cizgi goruyorum canli bakinca daha belli oluyor ama ilk 5dk da cikti sizde goruyormusunuz?
InsaAllahhhh cok tesekkur ederim ❤Görüyorum canımama daha erken iki üç gün sonra tekrar yapabilirsin daha koyu çıkacaktır inşallah sağlıcakla tutunsun sağlıcakla gelişsin
![]()
Yerleşme kanaması yaşandıktan en az 3-4 gün sonra idrarda çıkarmış iki gün önce ne aşkoooo dalgamı geçiyorsun benimle benimki yerleşmeyse ney biçimde çıkmalıydı ama gölgeden başka neyim varAşko senin kesin yerleşme bebeğim ❤ ama benim ki muallaktaregli olarak kabulleniyorum sadece erken ve böyle olması üzdü zamanında da gelmedi canımı sıktı işte olsa testte çıkardı aşko daha iki gün önce yaptım ya
![]()
Valla canım dün kan verdim bugün çıkacaktı güya çıkmadı yarın çıkacak heyecanla bekliyorumM mucizeOldu aşkoo hamilemisin kızlar değer falan yazmşlar
çıkmadı canm yarına kaldıM mucizeOldu aşko çıkmadımı sonucu evet senin hesapta sorun olduğu belli sabah etiket yapmak için yazdım ama hesabın çıkmadı
tabiki canımTamam bebeğim sonuç çıksın haber ver muhakkak bekliyoruz ❤❤![]()
Edecem canımİnşallah güzel haberler alırsın bebeğimsonuçlar çıkınca bizi de haberdar et bebeğim merak ediyoruz
![]()
Aynen hemen sevinmiyorum ama azda olsa bi belirti gormekte bi tuhaf oluyo :))Baksana ne diyeceğim benim. Testte böyleydi şimdi kızardı iyice takip et kendini ne olur ne olmaz gebelik olabilr tabi bu bence başıma geldiği için böyle diyorum bir gün içimde bir beta çok değişiyor bence ben sabah öğlen akşam test an be an arttığını görüp mutlu oldum ama ilk başları böyle
Düzelir aşkısı merak etme, bu ay tamam bu işİnşallah bebeğim ❤❤bu ay değişik regli oluyorum bari bi aksaklık olmasa da bi dahaki ay güzel haberler versek aşko
❤❤❤