Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman yok o psikolojiye girmek istemem bir heyecanla koştum 😂sistemede hemen düşmüyor özel hastane diye düşse ben içeri girermiydim ahahaha 😂bi baktım beni çağırıyor haydaaa dedim hani sonuç çıkmamıştı meğer düşmüyormuş sisteme😂😂😂😂😂
Sağlık ocağı da öyle aşko sonuç çıksada sisteme ertesi gün düşüyo🤣🤣🤣

Kızçeler benim ders çalışmam gerekirken ben bugğn okuldan gelip bir uyudum hala uyukluyorum acaip uykum var şimdi geri yatsam yarın sabaha gözümü açarım ne olacam böyle acaba diyetisyen dediki yükün gelince uyu bedenini yorma bu süreçte dedi aklınızda olsun tutunma sürecinde önemliymiş
Ya benim gece 3.30 dan beri uyanık olmama ne diyorsun 🙄🙄

Selam kizlar ben geldim 💜 nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.😍 Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Kuzum çok cok gecmıs olsun
Valla doktor bize asılamamdedi cano asılmaya geçiyorum ben bence biraz ara ver kafanı dinle

İnşallah bebeğim ❤😍🌸 sen nasıl oldun aşko geçti boynun falan ? Tiroid için gittin mi ? Ben sordum az önce kızı götürdüm sağlık ocağına yapılıyo dedi
Kızlar benim bugün sabah akintim vardi 4 gündür test yapıyorum ovulasyon negatif sonra akinti geri gecti yumurtlıyorum sandim ama test negatif

Kuzum çok cok gecmıs olsun
Valla doktor bize asılamamdedi cano asılmaya geçiyorum ben bence biraz ara ver kafanı dinle
Dış gebelik tedavisi icin ilac verdiler o ilac kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bir süre o yuzden 6 ay korunmam gerekiyormus canim. O surede insallah toparlanirim.
İnsallah sen guzel haberlerle gelirsin canim Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasıp etsin 🤲💜

Ne güzel aşko keşke bizde de olsa ya 😕 aşko bu ay neler yapıyoring hemen anlat bakalım 😍
İnşallah olur sizde de🤲🏻 söyleyeyimmm canom 🥳🥳🥳adetin 3. Ya 4. Günü ultrasona gidicem kist falan yoksa herşey yolundaysa inşallah adetin 5.günü klomen kullanmaya başliycam 5 gün içip bırakıcam. Sonra adetin 11.günü sabah erkenden ultrasona gidip yumoşlarima baktirıcam onun esasında ovitrelle iğnesi alıp göbüşüme vurucam🤣🤣ve gelsin ekşnnlar dıkşınlar 🤣🤣🤣ertesi gün yeniden ultrason çatladıgına emin olmak için,adet 14.gününden itibaren 10 gün duphaston içicem
Tüm bunlarla beraber mfk eş paketini de kullanıcimmm o kadar para verdim 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X