- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.861
İnşaallah kokusu çıkar yakındaBilmiyorum canım anlayamıyorum kendimi artıkgrip biraz daha iyi bugün çok şükür canım sen nasılsın napıyosun

Bende iyiyim çok yoğun akıntım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah kokusu çıkar yakındaBilmiyorum canım anlayamıyorum kendimi artıkgrip biraz daha iyi bugün çok şükür canım sen nasılsın napıyosun
Evet tatlim yumurtlamaya kadar içdim atenayi sonra bıraktim,yeşillik,avokado,kuru yemiş vs.bu gibi vitaminli gidalar tükettik eşimleAthena varmıydı eş paketinde canım ben son ay onu ekledm gol oldu 3. Eş paketim bittikten sonra kaldım bende ve bol yeşillik yedim o ay eşimle hergün salata corba ot gibi beslendik normalde ikimizde fazla etçilizbol bol meditasyon bide kafanın rahat olması lazım ve beynine gerçekten sinyal gönder anne olmaya hazırım olucak gibisinden
O kadar iyi yapmışsınki kuzum biraz kafamızında rahatlaması lazım akışa bırakmamız lazmKizlar ben karar aldım. Uygulama takvimimi sildim. Esimlede konustum bundan sonra canimiz istediginde birliktelik olacak. BEbek icin de bu onumuzdeki aylarda asilama yaptirmayi düşünmüyorum. Biraz daha kendimize zaman ayırmayı planlıyorum. Ovulasyon takibi vs almadim reglimin 4. Gunundeyim iki hafta sonra nasip olursa doğu turu planliyoruz eşim ve arkadaşlarla. Sonrasinda cilt bakimi guzellik vs gibi acilan kurslar var onlara katilmayi (hayalim olan guzellik merkezi) acamasamda en azindan bu konular hakkinda bilgi edinmek pratik yapmak istiyorum![]()
Geldi tipini sevmediğim kırmızılr desene
Oohh iyi olmana çok sevindimKızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl R Random3 @000umutlu000 R raainbowMucizemmm16
Lale95
Ayy toparla bian önce kuzum inşallahSağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam![]()
Gebelik olayınıda bırakamazsnnnAşko sizi değil gebelik olayını bırakıyoringsizi bırakırmıyım manyak mıyım ben
![]()
İkinizde biyere gidemezsinizde çocuk olayınıda bırakmayn ama yaa en azından akışa bırakın böyle ovulasyondur yumurtlama takvimidir vücut ısısı ölçmedir takip etmeyn ama korunmaynda bellimi olur o zaman çıkar gelir belkiBiranlık kötü oldumsensiz buralarin tadi tuzu olmaz ki,sakın bırakma bizlerii
Ekim ayı da ugursuz olursa bende bırakıcam zaten gebelik işini
Eşimle de konuştuk bu ay da olmazsa kapatıcaz o sayfayi hayatimiza devam edicez
Ohh çok şükür tatlım bak stres yapmana değmediKızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl R Random3 @000umutlu000 R raainbowMucizemmm16
Lale95
Olucakk canım bu ay son olsunn insallahEvet tatlim yumurtlamaya kadar içdim atenayi sonra bıraktim,yeşillik,avokado,kuru yemiş vs.bu gibi vitaminli gidalar tükettik eşimle
Kafam çok rahatdi bu ay keyfine yaşadik herşeyiama olmadikii olmadikii
kizzzz ne yaptin bir test daha yaptinmi insallah vardir bebis yaaaaKızlar şimdi şöyle bir olay oldu anlatmazsam çatlarım bendeki testleri ben sabahtan yapıyprım çıkmıyor ama gece yatarkende yapıyorum sabah kadar bekliyor çıkmıyordu çünkü erken daha 7. Gündeyim.hatta bir test varki bırak gölge görmeyi kuruma izi falan da yok bu nedenle şöyle diyordu işte bu test hamile olursam net söyler çizginin nereden çıkabileceğini ihtimal etmek bir imkansız öyle buz beyaz ve işte o testi çişimi tutmuştum banyo öncesi yaptım koydum çıkmadı bende yıkandım paklandım saçımı kuruttum birde baktım böyle.ardına şimdi yeniden yaptım ama bu çiş 1 saatlik çiş yani o 3 saat mi 4 saatim tuttum ne bilmiyorım. @miresl @000umutlu000Lale95 @mucizeyimben
Mucizemmm16 @melek076 @Veziir R Random3 @bitliKedi @pozitifbiri @kahvelihatunn
My_Moonlight06 unuttuğum diğer herkes başına gelen varsa bi bişey desin bana
kiiiiiiiiiiiizzzzzzzz yerimmm seni cok tebrik ederimmmm kuzummm yaaa cok sevindimmmmm sag salim alirsin inshallah kucagina hissediyordum sanki olacagini cok sukurrr kan ver din mi ?İnşallah canım şimdilik herşey yolunda uyku yetmiyor sadece ve göğüslerim hergün biraz daha ağrıyor.ama bunlar bizi mutlu eden şeyler daha kimseye söylemedik ama heyecanla herkes ekimin ilk haftası demiştim o günü bekliyor daha erken söyleyeceğiz çünkü bı Mutluluktur kısa da olsa uzunda olsa birlikte yaşamak güzel aile olmak bunu gerektirir birlikte sevinelim istiyoruz.o nedenle herkese bir mektup yazıp posta geldiğini söyleyeceğim bebeğin ağzından herkes kendi mektubunu okuduğu aynı anda öğrenecek![]()
Evet teyzemiz şuan için varım herhangi bir aksilik olmazda kimyasala dönmezse bınlar çeşitli testlerim ama korkular bırakmıyor gece çok aşırı sancı oldu regliden beter ağrıya uyandım uyumadım neyseki hafifledi ortadaki test normal olanı 25 ml valla hayırlısı artık Allah’tankizzzz ne yaptin bir test daha yaptinmi insallah vardir bebis yaaaa
Tabi anlatacağım canım ne demek bu arada bende büyüme durmuştu pcostan hatta en son erken menapoz denilmişti Türkiye gittiğim de hala normal olduğunu öğrendim ama yumurtam gelişmiyordu valla bir den çok şey yaptım yani bildiğim herşeyi o denli diyeyim çünkü eşimde ileri harekette istenilenin bir tık altındaydı öyle olunca tüm bildiklerimi yapıp ilerleyecek dedim kendime zaten son kez daha 6 ay dedi doktor sonra tüp ama en son ilaçla adet olmuştum halen o adetle kaldım ve şuanlık hamileyim demeye devam ediyorum tabi elim yüreğimde çünkü kimyasalda yaşadığı. Ağrılar oldu gece ve çok korktum çok şükür kanama olmadı ama insan korkuyor dua edin nolur bu sefer sağlıklı olsunkiiiiiiiiiiiizzzzzzzz yerimmm seni cok tebrik ederimmmm kuzummm yaaa cok sevindimmmmm sag salim alirsin inshallah kucagina hissediyordum sanki olacagini cok sukurrr kan ver din mi ?
bir de bana azucuk bilgi veriri misin canimm ne yaptin yumurtlama icin ne zaman gordun yumurtlamayi ben biraz uzgunum ya ilacsiz yumos olmayacak miki bende...... ben de agrilar oldu, iki gundurde akintim vardi test yapiyorum hala yumurtlama yok yaaa(((((( anlamadimki neden akinti oluyor ozaman yada agri
İyiyim aşko çok şükür geçti ama dün gece sahiden az daha gidiyodum çok korktumBugün nasıl oldun canım iyimisin
Ayy kız birinede kız de yabenim bidahaki gebeliğimde nasipse erkekten kıza dönermi düşüncelerin aşkoo
iyimisin aşkooo telefon iyi öğrendikte senin kalp teklemeyi bıraktı inşallah
![]()
Nasipten öte yol yoktur kuzum Rabbim ne zaman nasip ederse inşallahAmin bebeğim inşallah hepimiz çok kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz
![]()
Ahhh canımm inşallah sağlıklıdır yüreğini ferah tutTabi anlatacağım canım ne demek bu arada bende büyüme durmuştu pcostan hatta en son erken menapoz denilmişti Türkiye gittiğim de hala normal olduğunu öğrendim ama yumurtam gelişmiyordu valla bir den çok şey yaptım yani bildiğim herşeyi o denli diyeyim çünkü eşimde ileri harekette istenilenin bir tık altındaydı öyle olunca tüm bildiklerimi yapıp ilerleyecek dedim kendime zaten son kez daha 6 ay dedi doktor sonra tüp ama en son ilaçla adet olmuştum halen o adetle kaldım ve şuanlık hamileyim demeye devam ediyorum tabi elim yüreğimde çünkü kimyasalda yaşadığı. Ağrılar oldu gece ve çok korktum çok şükür kanama olmadı ama insan korkuyor dua edin nolur bu sefer sağlıklı olsun
Sen bize lazımsın dur durdugun yerdeİyiyim aşko çok şükür geçti ama dün gece sahiden az daha gidiyodum çok korktum![]()
Bence olmazsın aşkoAhahhaa nerde bizde o şans güldürme beni aşkogece karnım ağrıyordu adet olcam gibi geliyor yarına sökülürüm bence
![]()