Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik olmuş değilmi bugünü değerlendirdik daha ne kadar değerlendirelim kaç gün

Eklentiler

• 16644453081188191525478241767565.webp
    16644453081188191525478241767565.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 30
Aşkolarım ben geldim dün akşam misafirlerim geldi giremedim pek buralara bayağı sayfa birikmiş okuyamadım ya neler yaptınız bakalım 🤣

Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadık🥺 ama hamile kalmadım kuzum ya beta 3.6 olduğu için negatifti. Progesteron 15 küsür çıktı diye hemşire belki yükselir iki sonra kan ver demişti. Bide ilk kez 2 den yüksek bi değer olunca heveslendim hepten. Nasip her şeyde vardır bir hayır.

Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.

Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.🤷‍♀️

Aşkom hayırlısı olsun inşallah @sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.
klomen ovitrelle için bence hiç kendini riske atma derim kist oluşabilir. Daha da kötü senaryolar olabilir Allah muhafaza
Aşkom okudum şimdi msjını, adetinin kaç günü?hala devam ediyormu gaz şişkinlik?
Doktor sana polip olduğunumu söylemişti?yoksa yalnış mi hatirliyorum?

Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam🫢😳
Oh oh kuzum daha da iyileşirsin inşallah 😘😘 ay yok yok ağzına adet kelimesini alma aşko gelmesinler onlar 🫠 bebeğim belki yine yerleşme lekesidir ya sen test yapacak mısın yoksa kana mı gideceksin aşko ve ne zaman 🙄

Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam🫢😳
Nasılsin canim?gripin nasıl oldu?
Geçen ayda böyle oldu sende,neden aceba olsun ki?

Bende gördüm kuzum sağlıkla tutunsun bebişin inşallah 🌸🌸❤❤😍😍😘😘
Amin inşallah kuzum benim hepimize nasip olsun inşallah 🥰🥰😍

Kızlar pik olmuş değilmi bugünü değerlendirdik daha ne kadar değerlendirelim kaç gün
Kuzum bugün tam pik olmuş yine test yapmaya devam et çatlamayı da yakala bu arada da 2 güne bir ilişki olsun her gün olunca sperm kalitesi düşüyor doktorlar iki güne bir öneriyor kuzum çatlama gününü de mutlaka değerlendir kuzum

Olmuyo işte olur mu bebeğiiiiimmm eğer yorulduysan bi doktora git kuzum detaylı baksınlar belki ilaç kullanırsın hemen hamile kalırsın lütfen bırakıyorum felan deme ya sen bırak ben bırakayım eee ne zaman doğacak bu çocuklar 😥😥 biz yanımızda yorulmuş bırakmış birini istemiyoruz aşko silkelen ve kendine gel sen Bihter ziyagilsin saçmalamağğğğ🤣🤣😍❤️❤️
Bihter Ziyagil 🤣🤣🤣🤣❤❤ ya gidicem kuzum doktora zaten bakalım ne diycek nasip bebeğim olmuyosa da vardır bi hayır bi güzellik zorlamanın alemi yok ki akışına bırakıyorum o zaman olursa olur olmazsa alıştık zaten 🤷🏻‍♀️

Oohh en güzelini yaparsın bebeğim ❤❤❤ inşallah hayalini de gerçekleştirebilirsin bebeğim 🤲🏻🤲🏻❤❤ şu hayatta herşey mümkün yeterki sen iste Rabbim nasip edicektir❤❤❤
İnsallah canim cok istiyorum hayalimi gerceklestirmek ama sadece benim istememle olmuyor eşim olumlu bakmıyor calismama o yüzden bazi hayaller yarım kalıyor.

Back
X