- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkom okudum şimdi msjını, adetinin kaç günü?hala devam ediyormu gaz şişkinlik?Aşkolarım ben geldim dün akşam misafirlerim geldi giremedim pek buralara bayağı sayfa birikmiş okuyamadım ya neler yaptınız bakalım
Sorma kuzum ya talihsizlik yaşadıkama hamile kalmadım kuzum ya beta 3.6 olduğu için negatifti. Progesteron 15 küsür çıktı diye hemşire belki yükselir iki sonra kan ver demişti. Bide ilk kez 2 den yüksek bi değer olunca heveslendim hepten. Nasip her şeyde vardır bir hayır.
Hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden korusun. Daha kötü şeylerde olabilirdi. Ama güzel yanı hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun artık için daha rahat olur stres yapmazsın. Ben 3 yıldır bi kez hamile kalamadım gittikçe daha da stres basıyor.
Canım benim eltim de iki kez düşük yaptı bi doktor 3 ay korun demiş bi doktor da hiç durma devam et dene demiş. Oda denemeye devam etti.
Metotreksat hiç duymadım aşkım. Bildiğim kadarıyla eltimede öyle bişey uygulanmadı. Değeri hep kendiliğinden düştü.
Nasip bakalım kuzu 3 gün oldu hala ağrıyor belim. Bide bu gün sanki karnımda gaz var gibi sancılarım oldu ama gazım yok.
Aşkom hayırlısı olsun inşallah @sultansultan90 aşkım gibi mfk gebesi olursun sende. Bu ay o aydır inşallah.
klomen ovitrelle için bence hiç kendini riske atma derim kist oluşabilir. Daha da kötü senaryolar olabilir Allah muhafaza
Yaaa maşallah bugünden kaset testte çıkmış bideeeeÇatlamadan sonra 9. Günüm bugün canım batada 6 gün var![]()
Oh oh kuzum daha da iyileşirsin inşallahSağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam![]()
Kız aşko bizi mi bırakıyon yoksa bebek fikrini mi?12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zatenolmuyo işteeğğ topiği başkasına devredemiyoz mu
![]()
Bebeğim burdayım zaten gitmem bi yere yanınızdayım her zaman ❤❤ ama bırakıyoring valla üzülüyorum artık ya![]()
Nasılsin canim?gripin nasıl oldu?Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam![]()
İnşallah olmucaksın hepimizin karnı dolarİnşaAllah 4 Ekim pazartesiye kadar adet olmazsam bende yapıcam kuzumm. Çünkü suan ben de adet gibi. Belirtiler var özellikle cok kuruyum hiç akıntım yok![]()
Öyle yapıcam kuzum allahım ezan okunuyor hepimize nasip etsin inşallahYaaa maşallah bugünden kaset testte çıkmış bideeeeBebeğim 2 güne bir tekrarla inşallah daha da koyulaşacak
Sağlıcakla tutunsun bebişin
![]()
Kuzum bugün tam pik olmuş yine test yapmaya devam et çatlamayı da yakala bu arada da 2 güne bir ilişki olsun her gün olunca sperm kalitesi düşüyor doktorlar iki güne bir öneriyor kuzum çatlama gününü de mutlaka değerlendir kuzumKızlar pik olmuş değilmi bugünü değerlendirdik daha ne kadar değerlendirelim kaç gün
İnşallah vardır kuzum inşallahİnşallah vardır Bi iki gün sonra tekrar yap derim bak bakalım koyulaşıcakmı inşallah vardır minişin
Ayyy amin bebişiiimmÖyle yapıcam kuzum allahım ezan okunuyor hepimize nasip etsin inşallah![]()
Mutlaka etiketlerim kuzum tabikiAyyy amin bebişiiimmTest yaptığında beni de etiketle kuzum merak ederim
![]()
Amiiinnn kuzucumİnşallah olmucaksın hepimizin karnı dolar![]()
Bihter ZiyagilOlmuyo işte olur mu bebeğiiiiimmm eğer yorulduysan bi doktora git kuzum detaylı baksınlar belki ilaç kullanırsın hemen hamile kalırsın lütfen bırakıyorum felan deme ya sen bırak ben bırakayım eee ne zaman doğacak bu çocuklarbiz yanımızda yorulmuş bırakmış birini istemiyoruz aşko silkelen ve kendine gel sen Bihter ziyagilsin saçmalamağğğğ
![]()
Mıhtemelen aşkoAkşam çok güldün yaaonun etkisi her halde patlayi vermiş
Benim de baya yoğun akıntım var![]()
Aşko sizi değil gebelik olayını bırakıyoringKız aşko bizi mi bırakıyon yoksa bebek fikrini mi?
İnsallah canim cok istiyorum hayalimi gerceklestirmek ama sadece benim istememle olmuyor eşim olumlu bakmıyor calismama o yüzden bazi hayaller yarım kalıyor.Oohh en güzelini yaparsın bebeğim ❤❤❤ inşallah hayalini de gerçekleştirebilirsin bebeğim❤❤ şu hayatta herşey mümkün yeterki sen iste Rabbim nasip edicektir❤❤❤
2. günü bugün canim, dün az az geldi, bugün boru patlamış gibi akıyorMıhtemelen aşkoNoldu bize aşkoo böyle
kaçıncı gün bugün ?