Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ben sanki çizgi görüyorum len sen görüyo musun önemli olan o 😍 inşallah bebişin seninledir kuzum ama regli ye daha var erken kaset test için beybisi❤ dedim ve bende yapmıştım🤣
Aşkom bi görüyorum bi görmüyorum. Heralde görmek istediğim için görüyorum sanmıştım. Nasip bakalım belki kızarır 🙏

Kızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Kuzum valla hiç bilmiyorum ama bende merak ettim doğrusu 🫤 acaba değer daha yükselmedi mi gebelik şansın çok yüksek dediyse doktor salı günü belki sonradan yükselecek bilemedim ki ay 🤷🏻‍♀️

Kuzum daha bata çok varmış ben sanki göremedim gibiii birde kaset testler biraz daha yüksek değerlerde gösteriyor erken gebelik testi daha iyi olabilirdi bence bat tarihinde tekrarla inşallah vardır ❤️😍
Ya beni öyle bi şeytan dürttü evde test varken yapıyor öyle şeyler 🤣🤣🤣 Erken gebelik testim yoktu malesef. Hayırlısı be bakalım bat günü belli olur

Kızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Aşko hcg kaçmış ki acaba, progestoron yüksek gebelik şansı çok büyük ihtimal kuzum inşallah bebişin seninledir tekrar kan verirsin dedi mi

Kuzum valla hiç bilmiyorum ama bende merak ettim doğrusu 🫤 acaba değer daha yükselmedi mi gebelik şansın çok yüksek dediyse doktor salı günü belki sonradan yükselecek bilemedim ki ay 🤷🏻‍♀️
Aşko hcg kaçmış ki acaba, progestoron yüksek gebelik şansı çok büyük ihtimal kuzum inşallah bebişin seninledir tekrar kan verirsin dedi mi
Tekrar kan falan demedi bende hiç bilemiyorum 🥺 ne diyeyim hayırlsı olsun 🙏

Bizde gördük kuzum ben gördüm yani. Şunu düşünüyorum bu mfk ürünleri böyle cıkartıyo olabilir mi testleri ve lekelenme olayını onlardan önce varmıydı bebeğim böyle lekelenme vs? Aşko yerleşme de kahverengi olabiliyo illa pembe olcak diye bişey yok ki bebeğim ama yerleşme değil adetse şayet biz testlerde gayet görmüştük bebeğim o zaman kimyasal geçiriyosun derim
Ya şöyle adete 4-5 gün kala tek bir seferliğe mahsus akıntıyla beraber leke gelirdi ve daha gelmezdi peşine beyaz pütürlü akıntı gelirdi her ikiside adetin yaklaştığının işaretiydi ama bu şekil iki aydır yaşıyorum lekeler belki takviyelerden anlamadım ama takviyelerden hcg artıp testte çıkması tuhaf olur ki böyle bişey olsa doktor muhakkak söylerdi anlam veremiyorum gerçekten kafam çok karıştı aşko üzülüyor muyum evet üzülüyorum toparlarım ama var görüp yok olması aşırı yıkıcı bide bu kaptırmamış halim iyiki kendimi hamileyim diye kaptırmadım hep belirsizlik olarak düşündüm ama insan umutlanıyor onca testten sonra

Bende gördüm gibi sanki De. Bende silik çizgilere güvenmiyorum çok yanılttı beni. Zaten daha regle 5 gün var olsa bile kaset testte çıkmaz ki beni şeytan dürttü ondan yaptım 🤣
Daha var canım beklemeni tavsiye ederim benim gibi üzülmemen için bekle bat günü yaparsın inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur inşallah canım benim 🤲🏻🌸

Ya şöyle adete 4-5 gün kala tek bir seferliğe mahsus akıntıyla beraber leke gelirdi ve daha gelmezdi peşine beyaz pütürlü akıntı gelirdi her ikiside adetin yaklaştığının işaretiydi ama bu şekil iki aydır yaşıyorum lekeler belki takviyelerden anlamadım ama takviyelerden hcg artıp testte çıkması tuhaf olur ki böyle bişey olsa doktor muhakkak söylerdi anlam veremiyorum gerçekten kafam çok karıştı aşko üzülüyor muyum evet üzülüyorum toparlarım ama var görüp yok olması aşırı yıkıcı bide bu kaptırmamış halim iyiki kendimi hamileyim diye kaptırmadım hep belirsizlik olarak düşündüm ama insan umutlanıyor onca testten sonra
Kuzum ben bu dediğini bir kere yaşadım geçen sonbahar ve burada kan testi falan yoktu ayrıştıramazsın eğer olsaydı planım şuydu yalvardım ettim yapmadılar.hcg yaptırıp gebelik olup olmadığından emin olup ona göre yol alacaktım ama tabi aylarca sadece o lekeyle kalınca gebelik fikrim olmadı ama içerde ne oldu rahim temizlenmedi kan kokusu gibi koku alıyorum ama rahimde bir şey yok ben bunu sonra şu şekilde duydum yüksek östrojen(E2)ben içeriği e2 salgılatacak herşeyden uzak durdum bir kez ilaçla regli oldum ama anladım ki östrojen bana yaramıyor yediklerimi düzenledim en çok Mısır aklıma geliyor uzak durdum internetin çok sık tükettiğim herşeye baktım Akdeniz diyeti uyguladım.kafamdaki bilgilerle ama işe yaradı.hepsi bütünün parçasıymış her ay bir şey denedim ama bu ay dedim ya hepsini bir denedim.bence regli de hormon baktırmalısın tabi gebelik yoksa öncelik hormonlar düzeni yoksa birinden biri düşüyorıkıyor hop diğerini engel oluyor sorun çıkartıyor bir şekilde

Kuzum ben bu dediğini bir kere yaşadım geçen sonbahar ve burada kan testi falan yoktu ayrıştıramazsın eğer olsaydı planım şuydu yalvardım ettim yapmadılar.hcg yaptırıp gebelik olup olmadığından emin olup ona göre yol alacaktım ama tabi aylarca sadece o lekeyle kalınca gebelik fikrim olmadı ama içerde ne oldu rahim temizlenmedi kan kokusu gibi koku alıyorum ama rahimde bir şey yok ben bunu sonra şu şekilde duydum yüksek östrojen(E2)ben içeriği e2 salgılatacak herşeyden uzak durdum bir kez ilaçla regli oldum ama anladım ki östrojen bana yaramıyor yediklerimi düzenledim en çok Mısır aklıma geliyor uzak durdum internetin çok sık tükettiğim herşeye baktım Akdeniz diyeti uyguladım.kafamdaki bilgilerle ama işe yaradı.hepsi bütünün parçasıymış her ay bir şey denedim ama bu ay dedim ya hepsini bir denedim.bence regli de hormon baktırmalısın tabi gebelik yoksa öncelik hormonlar düzeni yoksa birinden biri düşüyorıkıyor hop diğerini engel oluyor sorun çıkartıyor bir şekilde
Aşko benim regli olmakta sorunum yok düzenli şekilde 7 gün boyunca şakır şakır adet görüyorum Bi tek iki aydır şöyle geçen ay lekelenme oldu sonra testte gölge gördük sonra adet günüm gelince yine normal adet oldum bayağı adet Yani hatta daha yoğundu normalden, bu ayda leke gördüm eğer kafayı sıyırmadıysam defalarca teste gözle görülebilen gölgeler gördüm ama şimdi yine leke geldi akşam yada yarın sökülürüm adet olurum

Kızlar bilmiyorum ama içinizde.. ben tüm yaptıklarımı birleştirince tuttuya denemek isteyen olursa bana mesaj atsın tek tek yazayım.çünkü ben 26ayda anladım ki adım adım iletmek iyi evet bazen hepsini birlikte yapmak iyi diye düşünüyorum tabi hormonlarımıza göre çünkü hormonsuz eğer bir engel varsa o düzeltilmeden olmuyor ben östrojen ile fsh lh bınlar için baya çaba verdim isteyen yazsın belki sağlıklı belki değil gebeliğim ama gebe kalabildim bu bir ışık benim için tarifesiz sayısız kötü duygu yaşadım.gah ağladım gah amaaan dedim.çok yoruldum yalan yok birde o kadar zor zamanın içindeyim ki önemli iki sınav yoğun dersler kötü bir kurs ve buz gibi kurs yeri evim küf oldu ve eşyalarım çeyizlerim herşeyin ev taşıdım bütçemi zorladım bütün herşey yeniden yapılmak zorunda kaldı ama eşyam yoktu biliyormusunız tam 7 ay sandalyede oturdum eşya aldık gelmedi gelmiyor.Ocak yok mutfak yok psikoloji berbat bana pcos demek yerine burada folekülün yok dediler.bir sonraki sefer erken menapoz dediler tüp bebek yaptır ama oda tutmaz rahim 4mm aşırı ince dediler.ama hep kendimi inşaa etmekten bırakmadım Ağustos Türkiye gidip geldim ki bu yazdıklarımın devamı var dahası kendimi toparladım.yani bu teklifimi bu nedenlerle yazdım biliyorum hepimiz bir şey deniyoruz ama böyle işte aklıma gelenler en azından şuan için bulaşarmış sağlıklıyım sonrası mı Allah Kerim’dir…

Ginnys Ginnys sizin yorumlarınızı görüyorum bir süredir bu konularda oldukça bilgilisiniz ne güzel👏
Ben de bu ay hormon testi yaptırdım dr değerlerin iyi ama oranları kötü dedi🙄pek bişey anlamadım.
Lh fsh tan yüksek çıktı (6.11/ 5.89) ama referans aralıkta her ikisi de.yumurtlama dönemim yaklaşıyor düzenlemek için neler yapabilirim biliyor musunuz? Duphaston verdi sadece.

Kızlar ben ovulasyon saat bugun 12 buçukta yapmıştım pik cıkmıstı kasıgım agrıyınca şimdi bir daha yaptım silikleşmiş catlamışmı yani 6 saat içinde oyuzdenmi ben hep kacırıyordum böyle olurmu

Eklentiler

• 16644629873824631233329980071221.webp
    16644629873824631233329980071221.webp
    55 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar nerelerdesiniz ben şimdi ne yapayım bugün değerlendirildi gece bir daha eşim işten gelince yolunu mu gozleyım😆yoksa sabahamı bırakayım

Back
X