Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nerelerdesiniz ben şimdi ne yapayım bugün değerlendirildi gece bir daha eşim işten gelince yolunu mu gozleyım😆yoksa sabahamı bırakayım
Sperm kalitesi açısından yumurtlama dönemi günde bir kez ilişki yeterli diyorlar canım. Hatta gün aşırı bile deniliyor sen bugünü değerlendirdiysen yarın sabaha bırak bence bu ay tutar inşallah

Sperm kalitesi açısından yumurtlama dönemi günde bir kez ilişki yeterli diyorlar canım. Hatta gün aşırı bile deniliyor sen bugünü değerlendirdiysen yarın sabaha bırak bence bu ay tutar inşallah
Sence çatlama olmuşmu resim atmıştım bu arada cevabın için sağol sabaha bırakayım ozaman

Kızlar aradık tekrar değerleri öğrenmek için hcg negatif diyor değer söylemedi progestoron 7.3 çıkmış
Bu ne demek oluyor kızlar
Bide salı günü alttan muayene ettiğinde dedi ki mukus seviyesi 6-8 olması lazım ama seninki 18 gebelik şansın çok yüksek
Hiç başına böyle bişey gelen oldu mu @000umutlu000 @Demgey3 @miresl şu an aklıma gelmiyor ve diğer canım kızlar
Değeri öğrenmek istiyorum demedin mi aşko ne saçma neden söylemiyolar

Banlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Aaa çok geçmiş olsun canım ☹️ inşallah çok çabuk atlatır🤲🏻
Neden banlanmış ki😳😳 öyle de mi oluyo?kız ekşn dıkşna göre en sonunda bizde ban yiycez🤣🤣

Banlanmış aşko mesajları görüyo okuyo ama cevap yazamıyorum dedi ❤ okuldan kızı aldım geldim aşko hastaydı ya kötüleşmiş gündüz iyiydi yolladim sonradan kötü olmuş şimdi eve geldim sen nasılsın bebeğim❤
Şükür kuzum yarım yamalak oturuyorum kanepede🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️akınti mahv etdi beni gün içinde 2.pantolonum lekelendi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️kanepeye oturmaya korkuyorum,bebek bezi de alamadim gece nasıl uyuyucam bu durumda😩😩
İlaçların etkisinden her halde bu kadar aşırı kanama

Aaa çok geçmiş olsun canım ☹️ inşallah çok çabuk atlatır🤲🏻
Neden banlanmış ki😳😳 öyle de mi oluyo?kız ekşn dıkşna göre en sonunda bizde ban yiycez🤣🤣
Sağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayım🤣🤣 o yüzden engel yemişler çoğu nisan annelerindeki topicte. Ben yersem bomba diyip duruyorum o yüzden yerim 🤣🤣🤣🤣 ne var yani yumurtalar içerde kendi çatlayamıyo yardımcı olcam azcık🤣🤣🤣🤣

İkinizde biyere gidemezsinizde çocuk olayınıda bırakmayn ama yaa en azından akışa bırakın böyle ovulasyondur yumurtlama takvimidir vücut ısısı ölçmedir takip etmeyn ama korunmaynda bellimi olur o zaman çıkar gelir belki🥰
Yok aşko ne gitmesi yaa öyle fikrim yok henüz😂takvimdi, ilişki günleri vs.onlari bırakıcam
Ekim ayi son şans olmasa bebek fikrini kafamdan atıcam,korunmasiz ilişki devam edicek ama bebek için değil
Rabbim isterse olucak zaten kendimi yemenin anlamı yok

Şükür kuzum yarım yamalak oturuyorum kanepede🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️akınti mahv etdi beni gün içinde 2.pantolonum lekelendi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️kanepeye oturmaya korkuyorum,bebek bezi de alamadim gece nasıl uyuyucam bu durumda😩😩
İlaçların etkisinden her halde bu kadar aşırı kanama
Hadi ya 😕 aşko eski bir çarşaf bişey koy altına da naylon bebeler işemesin diye yapıyoz ya 🤣🤣🤣 aklıma başka bişey gelmedi ya🤭🤭 aşko kan sulandırıcı falan kullanıyon mu benimde vıcık uzayan bişey akıntım çeşme gibi akıyo tuvalete gidince pede geliyo ama çok değil en fazla tuvalette gidiyo🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sağol bebeğim inşallah ❤ aşko whatsap grubu kurulmuş kızlardan biride ispiklemiş kısaca öyle anlatayım🤣🤣 o yüzden engel yemişler çoğu nisan annelerindeki topicte. Ben yersem bomba diyip duruyorum o yüzden yerim 🤣🤣🤣🤣 ne var yani yumurtalar içerde kendi çatlayamıyo yardımcı olcam azcık🤣🤣🤣🤣
Aneyyy olmazmı ki,numara falan vermek 😅😅yok yok bizim ban nedenimiz dıkşnn olucak🤣🤣🤣

Hadi ya 😕 aşko eski bir çarşaf bişey koy altına da naylon bebeler işemesin diye yapıyoz ya 🤣🤣🤣 aklıma başka bişey gelmedi ya🤭🤭 aşko kan sulandırıcı falan kullanıyon mu benimde vıcık uzayan bişey akıntım çeşme gibi akıyo tuvalete gidince pede geliyo ama çok değil en fazla tuvalette gidiyo🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yok tatlim kansulandirıci kullanmiyorum ,mfk ilaçları etkisinden bence rahimde ne var neyok hepsi aktı🤣🤣🤣🤣yok kız bide çarsaf batıramam ,popomun kenarini kanepeye dayayip öyle oturdum🤣🤣🤣 yarısı dışarda kaldi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yok tatlim kansulandirıci kullanmiyorum ,mfk ilaçları etkisinden bence rahimde ne var neyok hepsi aktı🤣🤣🤣🤣yok kız bide çarsaf batıramam ,popomun kenarini kanepeye dayayip öyle oturdum🤣🤣🤣 yarısı dışarda kaldi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yaa kıyamam sana 🤣🤣🤣 dikkat et aşko tutulmasın belin ❤

Aşkolarım sabah 7.30 da bir bardak su içmiştim şimdi kalkınca test yaptım. Tabi çıkmayacağını biliyordum. Daha regle 5 gün var takvime göre. Artımed test 5. dk ve 10.dk arasında çektim fotoğrafları. Elf gözlerinizi çalıştırın bakalım. Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @Random3 @ad000 Lale95 Lale95 @raainbow @ucge Eki Görüntüle 3137563 Eki Görüntüle 3137564 Eki Görüntüle 3137565 Eki Görüntüle 3137566 Eki Görüntüle 3137567 Eki Görüntüle 3137569
Vallahi bebişim ben bişey göremedjm😑😑fazla kan kaybından gözlerim bozuldu herhalde 🤣🤣🤣 bence test yapma bekle erkenden yapınca baya stres oluyo

Back
X