- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.021
İnşallah sağlıkla ilerler teyzesi şuan iyiyiz bakalım keyfiniz yerinde susam kadar oldukYaaa cok güzellmasallah annesi bizi sevindirdiniz bu ay
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla ilerler teyzesi şuan iyiyiz bakalım keyfiniz yerinde susam kadar oldukYaaa cok güzellmasallah annesi bizi sevindirdiniz bu ay
![]()
Bilmiyorım ki heran heryere yazıyorum amaCanım hayırlı olsun çok sevindimlisteye söyledin mi diğer grupta seni görmüştüm
![]()
![]()
Ay o çok kötü Ya görüyorsun yazamıyorsun geçen vende öyle olduydu neyse benden de selam söyle canmKuzum banlanmış o yüzden yok aslında aramızda ama cevap yazamıyo şimdilik engeli kalkana kadar böyle ❤
Amin inşallah teyzeleriYaa canım benim sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah aşko❤❤
![]()
Amin canım inşallahAhh rabbim zorlukların arkasından vermiş meleğinizi size çok sevindim kuzumsağlıkla gelsin dünyaya inşallah
![]()
Sağol bebeğim teşekkür ederiz ❤❤ benim hanım söz dinlemiyo aşko çocuk yangın ayşe gibi cıbıl geziyo o yüzden hasta oldu ya hava bi sıcak bi soğuk olunca bide çarptı kız giyinmiyo da doğal olarak hasta olduAy kuzum noldu kızındamı hasta sende güçsüz düştüydün noluyo size dikkat edin kendinize ya kıyamam hemen toparlar inşallah
Biz bombadan ekşından dıkşından yemeyiz herhalde bazı yerleri çatlamıuor diye ateşe vercez altı üstüyaa kıyamam me zaman düzelcek bu banlanma gelsin artk ayrıca seninde aklına geldydi bukonu. Bi ara toptan banlatcaktn bizi direkten dönmüşüz
Aa ben şuan öyleyim inanırmısın saldım çayıra zorlasamda olmuyor Rabbim isterse olcak diretmiyorum artık böylesi daha hayırlı sanki![]()
Evet ya cok sinir bozucuAy o çok kötü Ya görüyorsun yazamıyorsun geçen vende öyle olduydu neyse benden de selam söyle canm![]()
Betan kaçtı benim öncekinde 5. Haftada kimyasal Olmuştu bakalım bu sefer umutluyum içimde o pırıltı var diğerinde acaip bir endişe vardır anlatamam pat diye kimyasal oldu ztn bir anda sabah öğrendim sevindim akşam minik bir kanama sonra sabah sancıyla öyle böyle değil ki adetimde sancılıdır tek seferde çıktı kan pıhtısı gibi bir avuç dolusu kadardı ama iyi hissediyorum inşallah gelip gidiyor aklım ama iyiyim diyeyim iyi olayım5+4 de kimyasal oldu çok baştaydı daha
Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne AdaylarıBilmiyorım ki heran heryere yazıyorum ama![]()
İnşallah aşko aynen bende çok istiyorum aklımdan çıkarmak ama bunca şeyi yaparken nasıl unutcazBence gerek kalmıycak aşko onainşallah gelicek bebeğin seneniz dolmadan birazda bu işi stres engelliyi kafanın rahat olması lazım aşko tamamen unutmuş olmak gerekiyo işte onu başaramıyoruz ya
Aşko boşa gitmez merak etme normalde 36 saat zamanı var çatlamadan sonra siperm arkadaşlar içerde üç güb yaşayabiliyomuşKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil
bitliKedi
Veziir
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_ S sultansultan90
ucge ve diğer dostlar....
Anuuuuu M mucizeOldu konuyu sen açmadın mı sanki öyle gördüm beni hamile yapsana kanka ekimde bata 2 kala bu arada kızlar Ovulasyon bir haftadır iyi gidiyor bugün yumurtlama gösteriyor yani gebeliğimi onayladıEkim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları
bu konuda liste varya![]()
Hayır canım boşa gitmiyor dünkü değerlendirmeden kalanlar zaten içerde yarın olması daha iyi kuzumKızlar bişey soracağım bu gece benim yumurtlama gecem galiba cook fazla sol kasık ağrım var. Dün gece ilişki oldu en son eşim bu gece yok nöbette yarın akşam geliyor yani bu geceyi değerlendiremiyorum yumurta bosa mi gidiyor yaaave hala da ovulasyon pik değil
bitliKedi
Veziir
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_ S sultansultan90
ucge ve diğer dostlar....
Evet ya cok sinir bozucuama olsun aşko gelicek geri özledik ama dayanıcüğüz mecburen
Aleyküm selam bebeğim söylerim❤
Valla bende bilmiyorum aşkoİnşallah aşko aynen bende çok istiyorum aklımdan çıkarmak ama bunca şeyi yaparken nasıl unutcazkusuruma bakmayın ilgilenemiyorum sizlerle neler yazdınız okuyamıyorum grip fena vurdu beni yatıyorum kalkıyorum sürekli
Evet üstümüzde var bi uğursuzluk ahahahahaAşkoo benim elf gözlerim çalışmıyor bu aralar ya sanki bi görür gibi oldum şimdi göremiyoruminşallah vardır ya bat tarihini bekle öyle test yap bidaha bence
Aman yaa ne beceriksiz çıktım topicce yıldım![]()
Kanka cok sıvı alıyorum belki ondan pik görmüyorum. İnşallah ölmezler içerde ya minnoslarim benimAşko boşa gitmez merak etme normalde 36 saat zamanı var çatlamadan sonra siperm arkadaşlar içerde üç güb yaşayabiliyomuşpik değilse belki yumurtan gelişiyodur hala o testlere de hiç güvenmiyorum ama bende deniycem en son galiba
![]()
En erken yarın gece olur yaaa beyfendi evde inşallah kaçırmayızHayır canım boşa gitmiyor dünkü değerlendirmeden kalanlar zaten içerde yarın olması daha iyi kuzum