Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bitliKedi bitliKedi kuzum okudum dönemedim cok yogunum. Yumurta kontrolu yapmislardi banada yumurtlama sonrasi. Bebek olusursa zarar olmuycagini düşünüyorum sonucta ilk kontrolleride vajinal yapiyolar gebelikte. Sen ne olur olmaz basla kan sulandiricilara. Bide erken gebelik al bata yakin bakarsin erken gidersin en azindan bebis varsa insallah vardir🥰

Aynen aşko napalım olursa da olmazsada nasip diyorum artık gittim aşko 9 ay önce korunmayı bıraktığım gibi ilk ay gittim çocuk düşünüyorum genel kontrol amaçlı geldim dedim ultrasonla baktı kan aldı herşey iyi folikasit yazıyorum dedi var dedim ben kullanıyorum dedim tamam öyleyse folikasit dışında bişey kullanmana gerek yok 1 sene olmazsa o zaman gel detaylı bakarız demişti
Bence gerek kalmıycak aşko ona 😍 inşallah gelicek bebeğin seneniz dolmadan birazda bu işi stres engelliyi kafanın rahat olması lazım aşko tamamen unutmuş olmak gerekiyo işte onu başaramıyoruz ya

bitliKedi bitliKedi kuzum okudum dönemedim cok yogunum. Yumurta kontrolu yapmislardi banada yumurtlama sonrasi. Bebek olusursa zarar olmuycagini düşünüyorum sonucta ilk kontrolleride vajinal yapiyolar gebelikte. Sen ne olur olmaz basla kan sulandiricilara. Bide erken gebelik al bata yakin bakarsin erken gidersin en azindan bebis varsa insallah vardir🥰
Ya benden sanki smear da aldı çünkü ilkin onu yaptı 2. Sinde ultrason baktı iki şeyle içeri girdi yani acaba onun bir etkisi olur mu? Hem istiyorum hem istemiyorum ya. 😂

Aşko testin varsa yapsanaağ
Yaptım canm aslında dr atamadan önce gidip test aldım çıkmadı bende su falan içmiştim belki ondandır dedim hatta gruba attım yok galiba diye. Neyse Ya aslında kendime eziyet ettim ben dr çok yüksek şansı deyince o beni aşırı ümitlendirmişti çünkü doktora gitmeden önce clearblue falan yapmıştım geç silik çıkmıştı ya onlarda üstüne eklendi .
Ama bugğn hem ben negatifi görüp hem dr negatif deyince kötü oldum.
Amaaa toparlandım 😍 hayırlsı bundan snra erken test yapmak yok 😅 kalınca çizgi görmeden ümitlenmek de yok 🤗

Kızlar bilmiyorum ama içinizde.. ben tüm yaptıklarımı birleştirince tuttuya denemek isteyen olursa bana mesaj atsın tek tek yazayım.çünkü ben 26ayda anladım ki adım adım iletmek iyi evet bazen hepsini birlikte yapmak iyi diye düşünüyorum tabi hormonlarımıza göre çünkü hormonsuz eğer bir engel varsa o düzeltilmeden olmuyor ben östrojen ile fsh lh bınlar için baya çaba verdim isteyen yazsın belki sağlıklı belki değil gebeliğim ama gebe kalabildim bu bir ışık benim için tarifesiz sayısız kötü duygu yaşadım.gah ağladım gah amaaan dedim.çok yoruldum yalan yok birde o kadar zor zamanın içindeyim ki önemli iki sınav yoğun dersler kötü bir kurs ve buz gibi kurs yeri evim küf oldu ve eşyalarım çeyizlerim herşeyin ev taşıdım bütçemi zorladım bütün herşey yeniden yapılmak zorunda kaldı ama eşyam yoktu biliyormusunız tam 7 ay sandalyede oturdum eşya aldık gelmedi gelmiyor.Ocak yok mutfak yok psikoloji berbat bana pcos demek yerine burada folekülün yok dediler.bir sonraki sefer erken menapoz dediler tüp bebek yaptır ama oda tutmaz rahim 4mm aşırı ince dediler.ama hep kendimi inşaa etmekten bırakmadım Ağustos Türkiye gidip geldim ki bu yazdıklarımın devamı var dahası kendimi toparladım.yani bu teklifimi bu nedenlerle yazdım biliyorum hepimiz bir şey deniyoruz ama böyle işte aklıma gelenler en azından şuan için bulaşarmış sağlıklıyım sonrası mı Allah
Canım isnhaAllahhh busefer o kötü şeyleri yaşamiycaksin Allah'ın izniyle .. kan verdin miydi gülüm ?

Mutlaka yaz bana yaptıklarını
kan almıyorlarki idrar sadece 6 ekime gün verdi bakalım idrarda çıkınca bide kan alayım dermi bilmiyorım.

Eklentiler

• 45F773DA-CAF7-41DB-8E08-EAA4BCF1A315.webp
    45F773DA-CAF7-41DB-8E08-EAA4BCF1A315.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 3EFA5AE2-0C0D-4754-A255-5163FCA9A20F.webp
    3EFA5AE2-0C0D-4754-A255-5163FCA9A20F.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
Ya benden sanki smear da aldı çünkü ilkin onu yaptı 2. Sinde ultrason baktı iki şeyle içeri girdi yani acaba onun bir etkisi olur mu? Hem istiyorum hem istemiyorum ya. 😂
Kuzum smear icin sürüntü aliyor sknti yapma derinden zarar verecek bisey degil. Ya sen oluruna birak bebek gelecekse zaten seni dinlemez o vaktini zamanini iyi biliyor. Bak olmadiktan sonrada olmuyo iste planli yapmaya kalkinca ya cok gecikiyor yada biseyler doğru gitmiyor bence herseyi oluruna birak

Kuzum smear icin sürüntü aliyor sknti yapma derinden zarar verecek bisey degil. Ya sen oluruna birak bebek gelecekse zaten seni dinlemez o vaktini zamanini iyi biliyor. Bak olmadiktan sonrada olmuyo iste planli yapmaya kalkinca ya cok gecikiyor yada biseyler doğru gitmiyor bence herseyi oluruna birak
Doğru söylüyorsun canım çoookkk haklısın

Back
X