- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.101
Bugün nasıl oldun canım iyimisin
Ayy kız birinede kız de yabenim bidahaki gebeliğimde nasipse erkekten kıza dönermi düşüncelerin aşkoo
iyimisin aşkooo telefon iyi öğrendikte senin kalp teklemeyi bıraktı inşallah
Spermler neden değişmesin hee neden değişmesinDönmez bence aşko spermler değişir mi
Biz iyiz işte napalım aklii melekeleri yerinde tutmaya çalışıyoruz sen nasılsınKızlar ben geldim size bakmaya
Nasılsınız canlarım
Ya sen his olarak bana coookk uzaklardan erkek annesi gibi geliyorsunSpermler neden değişmesin hee neden değişmesinbelki x kazancak bu yarışı
Bakıyorlar ya o kadar da degil benceTamam olur beta 0 olunca kana olacak zaten
Yaa gerçekten mi aşkoHahahahaha buna gülerim işteyok aşko artık umudum yokta işte sabaha şakır şakır başlar şimdi çoğaldı zaten
Çok şükür ya yoğun çalışıyorumBiz iyiz işte napalım aklii melekeleri yerinde tutmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Hahahahaha bende küsümBen artık ikna falan olmak istemiyorumkırmızılarla aramız iyi değil küsüm onlara
Delirmece aşko napalımLale95
miraclebeyb M mucizeOldu Ginnys Mucizemmm16 loirily R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer aşkolarım kusura bakmayın aklıma gelmiyor başka isim
Nasılsınız neler var yeni kaçırdığım
Ben bu ay tutturamamışımLale95
miraclebeyb M mucizeOldu Ginnys Mucizemmm16 loirily R Random3 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer aşkolarım kusura bakmayın aklıma gelmiyor başka isim
Bende tutturamadığıma ikna oldum ama kızlar ikna olmuyo aşko R raainbow veBen bu ay tutturamamışımhayırlısı neyse ki yine ekim ayındayım sabah ağladm üzüldüm falan geçti topladım önümüzdeki maça devam
Artık gelecekse gelsin diyorum leke leke bunaltı geldi bana karnımda ağrıyor sabaha selam verir tam olarakYaa gerçekten mi aşkobenimde baya geldi kesildi bi kaç saattir bakalım devam etcek mi durcakmı
Hoşgeldin aşko biz iyiyiz ben grip oldum ve galiba adet oluyorum sabahtan beri leke leke sabaha tam sökülürüm artık bu aydanda geçtiLale95
Valla canm ben burdaki doktorları anlamıyorum Ya sen vana klomen verdin sonra çağırsa baksana yumurtlama oldu mu iğne ister miyim. .. salı günü dr bakıyor alttan muayene değer 6-8 olması gerekir senin 18 çok yüksek gebelik şansın diyor ama bana bebek tutunsun diye ilaç vermiyor yolluyor
Benim 3 gün sökülmese adetim koşa koşa doktora giderim aşko napimBende tutturamadığıma ikna oldum ama kızlar ikna olmuyo aşko R raainbow ve_Umutlu_Pozitif_ bebeklerim ikna olmuyolar
Valla bende bilmiyorım benim sancılarım var bol bol dün gece başladı bende korktum bütün gün herkesi ben yordum dua edin diye diye çünkü 4. Hafta bitiyor 5. Hafta olacak ve ben 5. Hafta kimyasal olmuştum onungerginliği vardı ama geçti biraz ağrılar hala var.Lale95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?