- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.121
Nasıl yaptın ya ben kür işlerine henüz hiç girmedim çok yabancıyım daKızlar bu ay hamile kalmamın sebebini maydonoz kürüne bağlıyorum isterseniz sizde bi deneyin rabbim büyük belki bu vesile olur@Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Random3 @Lale95 @Safiye19 unuttuğum kızlar
Bazen bende öyle oluyorumBende tutturamadığıma ikna oldum ama kızlar ikna olmuyo aşko R raainbow ve_Umutlu_Pozitif_ bebeklerim ikna olmuyolar
Ayy aşkım nasıl yaptın hemen anlat sağlıkla kucağına al inşallah yazdım mı hatırlamıyorum amaKızlar bu ay hamile kalmamın sebebini maydonoz kürüne bağlıyorum isterseniz sizde bi deneyin rabbim büyük belki bu vesile olur@Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Random3 @Lale95 @Safiye19 unuttuğum kızlar
Kız ben herşeyi dedim ğressdür dedi çıktı kadın ayrıca bana 1.5 sene dolmadan hormon tahlili yapmam dedi hey yavrum heyyy ama bak doğuda bir instgramdan arkadaş var bugün test yaptı pozitif altı testi Dr gitti ultrason girdi burada 5 haftalık olacaksın idrarda bakacak öyle onda direk yapmışlar eyaletlerden heralde canım ya
İşte bende bunu anlamıyorum herşey iyi güzel çok yüksek harika falan eee sonra ne oluyor açıkla işte ne yapmalı ne olmalı nasıl yol izlenilmeliValla canm ben burdaki doktorları anlamıyorum Ya sen vana klomen verdin sonra çağırsa baksana yumurtlama oldu mu iğne ister miyim. .. salı günü dr bakıyor alttan muayene değer 6-8 olması gerekir senin 18 çok yüksek gebelik şansın diyor ama bana bebek tutunsun diye ilaç vermiyor yolluyorBugün diyorum ki hcg kaç değer söyleyin 5 in altı diyor değer söylemiyor Bu arada canm progesteron 7.3 çıkmış
Ama yakından bi görsen ne cici kız kız anası bu dersinYa sen his olarak bana coookk uzaklardan erkek annesi gibi geliyorsun
Dicem artk ya kimyasal yaşaynca pıhtılaşmaya baktırmak istedim bakmadılar gıcıklar
Biz değiliz ayrıca sayımızda senden yüksekHahahahaha bende küsümama iknayım
Ay kuzum sen hamilemisinKızlar bu ay hamile kalmamın sebebini maydonoz kürüne bağlıyorum isterseniz sizde bi deneyin rabbim büyük belki bu vesile olur@Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow @Random3 @Lale95 @Safiye19 unuttuğum kızlar
Soramıyorum da dillerini bilemediğim için ahhh ahhh Türkiye’de olsaydımİşte bende bunu anlamıyorum herşey iyi güzel çok yüksek harika falan eee sonra ne oluyor açıkla işte ne yapmalı ne olmalı nasıl yol izlenilmeli
Aşko bu sökülmemek mi oluyo yaBenim 3 gün sökülmese adetim koşa koşa doktora giderim aşko napim
Dün ikna değildim ama bugün tamamen iknayım ne güzel maydanoz suyu içicektim bırakmıyolarBazen bende öyle oluyorum
Tamam ya ben bişey demiyorum foşur foşur aksın ozaman umutlandırmasın ahahahaAşko bu sökülmemek mi oluyo yaakıyo tuvalette diyorum anlıyo muçun
Kuzum sen buraya pedin resmini at belki o zaman ikna olurlarDün ikna değildim ama bugün tamamen iknayım ne güzel maydanoz suyu içicektim bırakmıyolar
Maydonozla sütü kaynatıp kovanın içine döktüm buharında bekledim 20 dakika falan üstümüde kapattım havluyla canımNasıl yaptın ya ben kür işlerine henüz hiç girmedim çok yabancıyım da
Her gün yaptın canım bunu ne kadar süreyle yaptın deneyeceğimMaydonozla sütü kaynatıp kovanın içine döktüm buharında bekledim 20 dakika falan üstümüde kapattım havluyla canım
Bende söylüyorum onu ama dinlemiyo napiyim aşkoTamam ya ben bişey demiyorum foşur foşur aksın ozaman umutlandırmasın ahahaha
Haklısın canım burdada çok farklı değil iyisine rastlamak lazım yoksa kerpetenle laf alınıyor ağzından doktorlarınSoramıyorum da dillerini bilemediğim için ahhh ahhh Türkiye’de olsaydım
Yazdın yazdım kuzumAyy aşkım nasıl yaptın hemen anlat sağlıkla kucağına al inşallah yazdım mı hatırlamıyorum ama
Sonra aşko bende yapıcaktım kendimi pişiririm diye yapamadım kaç gün yapıyoruz peki❤Maydonozla sütü kaynatıp kovanın içine döktüm buharında bekledim 20 dakika falan üstümüde kapattım havluyla canım
Nasıl o sıcak şeyin içine mi oturdunMaydonozla sütü kaynatıp kovanın içine döktüm buharında bekledim 20 dakika falan üstümüde kapattım havluyla canım
Ayy aşko bende yapıcaktım ama emin olamadım ya kaç gün yapıyoruz peki bebeğimYazdın yazdım kuzummaydonozla sütü kaynatıp buharına oturdum kuzum 20 dakika falan üstümüde havluyla kapattım adetim bittiği gün yaptım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?