Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy totom donar benim🤣🤣🤣 soğuk tahammülüm sıfır hatta eksi sıfır🤣🤣🤣
bende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmem 😂😂😂kışın karı oynamayı izlemeyi soğuğu seviyorum ama eve tıkılmayı kat kat giyinmeyi sevmiyorum ahahaha😂😂😂 ama çok şükür diyoruz 😂

bende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmem 😂😂😂kışın karı oynamayı izlemeyi soğuğu seviyorum ama eve tıkılmayı kat kat giyinmeyi sevmiyorum ahahaha😂😂😂 ama çok şükür diyoruz 😂
Ay ben gezerim sıcakta 🤣🤣🤣 yeter ki soğuk olmasın🤣🤣🤣

Aaa ayni ben😂

Kız test yaptnmi

M melek076 askim napiyosun? 😍 Ginnys Ginnys test yaptnmi? M MiuLego nerelerdsin sırdaşım🥰 kız mucize best kanka seni niye etiket yapamiyorum. Lale95 Lale95 R Random3 bitliKedi bitliKedi ve diger can arkadaslarim napiyosunuz🌸
Şükür canim iyiyim çay keyfi yapiyorum 😍
Bugün tüm gün dışardaydik arkadaşlarla ayaklarima kara sular indi 😩😩 şimdide uyku akıyor gözlerimden
Arkadaşimin biri küçük oğlu vardı aman Allahim,eşime söylüyorum ki,2-3saat fazla takılsaydik tüm bebek isteğim bitecekti😂😂😂😂

kızlar herkese merhaba . Ara ara girip okuduğum bir topik burası . Uzaktan ve isimlerinizden tanıyorum sizleri. Ben bu ay klomen + catlatma iğnesi yaptırdım . Bugun 16. gün ama dün negatif çıktı testim . Beklenen bat 1 ekimdi . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Dualarınızı eksik etmeyin benden , hepiniz benim dualarımdasınız:dua::KK28:

kızlar herkese merhaba . Ara ara girip okuduğum bir topik burası . Uzaktan ve isimlerinizden tanıyorum sizleri. Ben bu ay klomen + catlatma iğnesi yaptırdım . Bugun 16. gün ama dün negatif çıktı testim . Beklenen bat 1 ekimdi . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Dualarınızı eksik etmeyin benden , hepiniz benim dualarımdasınız:dua::KK28:
En hayırlı en kısa zamanda rabbim tamamlasın sizi inşallah 🧡

Back
X