Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko senin adet değişik olmuş bak bişey diyim mi böyle adeti anormal yaşayanlar bir sonraki ay çoğu hamile kalıyor duyduklarım bilgin olsun hatta bu yüzden dikkat ederim dengesizlik yaşıyor muyum adette diye ama bende azalma olmuyor hiç her ay maşalllah musluk gibi😂umutlandırmak İçin söylemiyorum tesadüf mü bilmem ama hep duyduklarım öyle diyor 😂 aşko bu buharı araştırdım biraz ilk buharına oturmayın çok kızgın buhar yanığa enfeksiyona sebep olabilirmiş Yani bi kaç dakika beklerim öyle buharına otur lütfen birimiz bile yanmadan sağlam çıkalım şu işten😂😂😂😂😂
Bu adetten sonra hiç umudum kalmadı aşko neden bilmiyorum ama artık hiç olmıycak gibi geliyo valla 🤷🏻‍♀️ benimde öyle olurdu normalde olmadı bu kez sarstı deprem etkisi yarattı ve bitti 🤣🤣 ay sağol aşko o zaman bende öyle yaparım aşko pişmeye niyetim yok 🤣🤣🤣🤣

Aşko valla bu ay hamileysen aşırı gülerim sana bak yoo yok adet oldum derken düşünsene hamiş çıktığını ahahahaha sürpriiiizzz🤣 😂😂😂😂😂
Ona bende gülerim iştee🤣🤣🤣 Aşko test yaptım ya yoktu işte aslında bu maydanozu da yapmasam mı 🙄 akıntım da çok garip şeyler yaşıyorum ya 😒

Bu adetten sonra hiç umudum kalmadı aşko neden bilmiyorum ama artık hiç olmıycak gibi geliyo valla 🤷🏻‍♀️ benimde öyle olurdu normalde olmadı bu kez sarstı deprem etkisi yarattı ve bitti 🤣🤣 ay sağol aşko o zaman bende öyle yaparım aşko pişmeye niyetim yok 🤣🤣🤣🤣
Yok aşko cidden bak düzen bozulması falan bile iyi gidiyor demekmiş ☺️

Ona bende gülerim iştee🤣🤣🤣 Aşko test yaptım ya yoktu işte aslında bu maydanozu da yapmasam mı 🙄 akıntım da çok garip şeyler yaşıyorum ya 😒
Aşko başla test var mı elinde yarın tekrar mı yapsan ya herşeyi geçtim enfeksiyon falan mı olduki sen geçen çok kötü ağrılarda çektin enfeksiyon bel sırt bacak ağrısı falanda yapıyor bi doktora gitsen Ya bi acile bile gitsen ağrım var diyip

Rabbim güc kuvvet versin tatlum😍😍size başarılar 💃🏻💃🏻💃🏻
Yok daha 4.günüm ,2-3güne biter
Bizde tam gaz devamkeee💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Bak boşuna demiyorum hem burçdaşım hem batdaşım diye 😁 benim de 4.günüm bugün. Takviyelerimizi aldık bol kuruyemiş, bol yeşillik falan.. hadi hayırlısı 😍

Aşko başla test var mı elinde yarın tekrar mı yapsan ya herşeyi geçtim enfeksiyon falan mı olduki sen geçen çok kötü ağrılarda çektin enfeksiyon bel sırt bacak ağrısı falanda yapıyor bi doktora gitsen Ya bi acile bile gitsen ağrım var diyip
Aşko testim yok başka olsaydı yapardım ya 😐 enfeksiyon belirtim de yok ki kuzum akıntım şeffafa döndü akşam ama karnımda şişlik var ya tam sökülmedim diye yada enfeksiyon dediğin gibi bebeğim her zaman her belirtiyi vermiyo ya 🙄 salı gününe randevu buldum aşko gidicem bakalım ne diycek

Ay valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaa 🤣🤣🤣 şöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke 🤣🤣🤣

Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var 🤣🤣🤣
Ben perihan teyze seviyorum 🤣🤣🤣🤣 kulina da selena da zamanı ileri alamıyo aşko hiç görmedim 🤦🏻‍♀️😂😂

Aşko testim yok başka olsaydı yapardım ya 😐 enfeksiyon belirtim de yok ki kuzum akıntım şeffafa döndü akşam ama karnımda şişlik var ya tam sökülmedim diye yada enfeksiyon dediğin gibi bebeğim her zaman her belirtiyi vermiyo ya 🙄 salı gününe randevu buldum aşko gidicem bakalım ne diycek
En iyisini edersin kuzum ya ihtimaller üstünden gidilmiyor bu konularda malesef canım

Ay valla yaaaa şuan zaman geçmiyor banaaa 🤣🤣🤣 şöyle gelecekten bir kesit görebilsek keşke 🤣🤣🤣

Ahahahha aşko sihir lazım bize bizim ya perihan teyzeye ya Selenaya yada Kulinaya ihtiyacımız var 🤣🤣🤣
He beklemeye mi geçiyorsun seeeen ayyyy😍 hadi bakalım Rabbim içimizi biliyor hayırlısıyla bu ay yolumuzu açsın inşallah önden sen arkandan biz inşallah🤲🏻😍

Back
X