Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
Hadi bakalım aşko bide onu günde 2-3 tekrar yapmak gerekiyormuş mesela bi sabah istersen bi gün ortası bide akşam zamanını sen belirle işte 2 gün böyle yani ben iki kere yapcam bi gündüz bi gece😂😂😂
Yaa evet aşko onu görmüştüm nette. İki kez yeterli bence ya 3 kez insan felç olur töbe allah korusun🤭 bebe yapıcaz diye başımıza gelen sonra 🤣🤣🤣🤣

Kızzzz aşkoooo sen şuan üstünde oturuyor musun 🤣🤣🤣🤣 Allah seniiii yapmış gerçekten 🤣🤣🤣 aşkoooo sana iyi gelirse hemen bizde yapalıııımmmm ay inşallah iyi gelir yaaaa 😍😍❤️❤️❤️
Yaptım tabiiğğğ🤣🤣🤣 inşallah kuzum bakalım neler olucük 🤭🤭😍😍 sana gerek kalmaz inşallah bebeğim genişinin haberini verirsin bu ay🤲🏻😍

Yaptım tabiiğğğ🤣🤣🤣 inşallah kuzum bakalım neler olucük 🤭🤭😍😍 sana gerek kalmaz inşallah bebeğim genişinin haberini verirsin bu ay🤲🏻😍
Ayyy nasıldı nasıldı anlatsana aşko ilk deneyimi 😍😍❤️ İnşallah aşko ama bende sanki deniycem gibi geliyor diğer ay öyle hissettim 🤣🤣🤣 hemen bilir kişimize soralım M melek076 ne diyorsun aşko sence bu ay da mı fos çıkcam 🤣🤣🤣🤣

Ayyy nasıldı nasıldı anlatsana aşko ilk deneyimi 😍😍❤️ İnşallah aşko ama bende sanki deniycem gibi geliyor diğer ay öyle hissettim 🤣🤣🤣 hemen bilir kişimize soralım M melek076 ne diyorsun aşko sence bu ay da mı fos çıkcam 🤣🤣🤣🤣
Yo yooo bu ay bebiş haberi vericeksin sen bebeğim 😍😍❤❤❤ Aşko sıcaklık çok iyi geldi valla bi yerlerim üşümüş benim galiba 🤣🤣🤣🤣 ılıktı zaten bu seferlik kendimi yakmadım 🤣🤣🤣🤣 değişik bişey hissetmiyorum içerisinin sıcaklığı dışında 🤣🤣🤣 ama sanki ondan başka hafif yumurtalıklarım ağrıyo gibi

Aynen aşko 🤣🤣🤣 bebeğim bunu yapınca kendimizi hiç üşütmememiz lazımmış ceketi bıraktım eşimin hırkasını belime doladım üşümiyim diye 😂😂😂
Aa evet bak onu dicektim hırkayı geçtim çorap giy tayt veya kalın eşofman giy alt yolları üşütmemek lazımmış aman sıcak tut kendini😂

Yo yooo bu ay bebiş haberi vericeksin sen bebeğim 😍😍❤❤❤ Aşko sıcaklık çok iyi geldi valla bi yerlerim üşümüş benim galiba 🤣🤣🤣🤣 ılıktı zaten bu seferlik kendimi yakmadım 🤣🤣🤣🤣 değişik bişey hissetmiyorum içerisinin sıcaklığı dışında 🤣🤣🤣 ama sanki ondan başka hafif yumurtalıklarım ağrıyo gibi
Bu enfeksiyonu rahimdeki iltihabı falan söküyormuş aşko sebebinide öğrenmiş oldum

Aa evet bak onu dicektim hırkayı geçtim çorap giy tayt veya kalın eşofman giy alt yolları üşütmemek lazımmış aman sıcak tut kendini😂
Çorap patik terlik üçlüsüyle yaşarım ben zaten aşko ama kalın eşofmanım yok bee bulurum sıcak bişey ama gece yatarken çorapla nasıl uyuycam ben ya rahatsız ediyo diye çıkartıyorum

Yüne başladı foslu moslu konuşmaya ya sabır ya🤣🤣🤣 aşko biraz daha olumlu konuşsak valla olacakta biz olumsuzlukları çağıra çağır önümüzü göremez olduk😂😂😂😂

Back
X