- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #1.841
Aslinda biz cok inceledigimiz icin goruyoruz birazdaBekle canım en iyisi sonra üzülüyor insan ama yapınca böyle kıpkırmızı çift çıkınca insan o zaman inanıyor ve seviniyorpiskolojimi bozdu silik çizgiler
Ayy güzel haberlerle gelKizlar gunaydin benim adet gelmedi :) hamileyim :)) bugun 2. Kere kan testi vericem dua edin benim icin artmis olsun
Aaa teşekkür ederimm açıklama için ben bunu bilmeden bu ay yapmışım yaMFK yöntemi olarak geçiyor canım 3-2-3-2 yöntemi. Regl bittiği gün ilişki, sonrası 3. gün ilişki, sonra 2 ve sonra 3
11 inde bittiyse ilişki var
14 ü ilişki
16 sı
19 u
21 i
gibi
Ben okuya okuya ilerliyorumdaİnşaallah canim
M Mavimiresl @bitliKedi @Veziir @dceke @mucizeyimben_Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
Aynen canımCanım sanki var ama çok idrarda bekletmissin
Geldiim canim 113ten 516 ya cikmis doktor iyi gayet dedi haftaya keseyi gorurmusuzAyy güzel haberlerle gel
Katılıyorum canım.Aynen canım
Ya şöyle birşey var ben bu testlerim hakkında çok şey okudum
Pozitif görüp de sonra adet olan yada yanlış çıkan
Onun için zaten en iyisi bat gününe kadar bekleyip düzgün test alıp yapmak
Sessizce sevinmek en iyisi
Ayy ciddimisiinGeldiim canim 113ten 516 ya cikmis doktor iyi gayet dedi haftaya keseyi gorurmusuz
Sonra insan üzülüyor ister istemezKatılıyorum canım.
iyi yapıyon tatlim yok hiçbişey yapmadimBen okuya okuya ilerliyorumdaTest yaptın mı yada yapsan mı yada bi kan versen heyecanlandm
Kesinlikle ben zaten yok dedim buraya Arınç’a arkadaşlar var dedi o yüzdenAz kaldı komple şaşı olcaz
Ay hadi inşallah bekliyorum testiniiyi yapıyon tatlim yok hiçbişey yapmadim
Sıvı almiycam tuvalete de gitmiycem sıka bildiyim kadarsaat 4-5gibi patlatirim bi test
Ediyorum burdaki herkesee hic merak etme en kisa zamanda herkesin olucak insallahAyy ciddimisiincidden gözlerim doldu çok sevindim sağlıklı gebelik süreci olsun inşallaah sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun hamile duası tutar demişler dualarında bizede yer ver
Hala gelen birsey yok. Dun gelen kahve lekelerde kesildi bakalim nolcak regl baslicakmi cok heyecanliyimDoktorlar çok şey diyor ama Allah’ım dediği olur canısı
Beklemekte fayda varHala gelen birsey yok. Dun gelen kahve lekelerde kesildi bakalim nolcak regl baslicakmi cok heyecanliyim
Ayy heyecanlı bekleyiş bizi etiketle gözümüzden kaçmasın yapıncaiyi yapıyon tatlim yok hiçbişey yapmadim
Sıvı almiycam tuvalete de gitmiycem sıka bildiyim kadarsaat 4-5gibi patlatirim bi test
İşte bende gördüm gibi çizgiyi ne biliyim inşallah vardır yaaaKesinlikle ben zaten yok dedim buraya Arınç’a arkadaşlar var dedi o yüzdennasip bakalım kaldı 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?