Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki alıştı garip

Kuzeninin eşi geçen gün bana havuza gidelim dedi eşim diyoki belki bebek vardir gitme. Kendine dikkat et. Dün yolda gelirken az midem bulandi sanirim folik asit biraz bende bulanti yapiyor diyoki bizimki az durayim surda hava al bi corba ic miden yatışsın. Anliyorum ki oda cok istiyor. Benim 2 hamileligimdede eşimin aile büyüklerinden dolayi eşim çok yapma etme diyemezdi. Tavan sil dese kayinvalidem yap derdi eşim ama şimdi cok farklilasti insallah hamile kalirsamda bu sahiplenme benim gönlümü yapmasi devam eder

Bilemedim ki kuzum ya, bebiş olmadan lazerin yan etkisi oluyormu ki?ben bir hafta önce gitmiştim

Bilemedim ki kuzum ya, bebiş olmadan lazerin yan etkisi oluyormu ki?ben bir hafta önce gitmiştim
İnternette doktorların yazılarını okudum bir etkisi yok yazıyor özellikle bu bilmeden gidilen süreçte öğrendiğinizde tedbir amaçlı gelişimden dolayı ilk 3 ay ve son 3 ayda kasılmalardan dolayı gitmeyin onun dışında gidebilirsniz yazıyor Hatta bilmeden ilk ay giden ve gebeliği normal sıkıntısız ilerleyen çok kişi varmış yeminle şu bebe bi doğsun cidden sevmekten ıssırmaktan bunaltcam neler çekiyorum

Ben o yüzden kafaya takmiyorum adete az kala gitme o kadar
Yoksa bu bebelerin keyfini beklesek Amazon ormanlarina döneriz

Valla bende bilemedim ki canım ya evet çok derinlere gitmiyor o ışınlar ama insan işte ister istemez korkuyor gebelik için bu kadar uğraşınca Bence ertelemen en iyisi canım içine sinmiyorsa

Kesinlikle erkekler öyle o yüzden bişeyim olursa söylemiyorum tatilden dönerdi bir kere başım aniden dönmüştü onu mecbur o anki durumla belli ettim gün boyu beni tutuyor yolda yürüyoruz el ele yürürüz normalde koluma gir yüzelim diyorum başın döner iyimisin eminmisin ben o yüzden her şeyi söylemek istemiyorum erken gebelik testi almasaydım daha da bilemeyecekti oda umutlanıyor kıyamıyorum biz alıştık adamı strese sokmak istemiyorum

Ben o yüzden kafaya takmiyorum adete az kala gitme o kadar
Yoksa bu bebelerin keyfini beklesek Amazon ormanlarina döneriz
Ayy çok güldüm cidden döneriz amozon ormanlarına o kadar haklısın ki bi lazer uzmanylada konuşaym benim gittiğim kişi bunun eğitimlerini veren gelme falan derse el mecbur beklicez

Valla bende bilemedim ki canım ya evet çok derinlere gitmiyor o ışınlar ama insan işte ister istemez korkuyor gebelik için bu kadar uğraşınca Bence ertelemen en iyisi canım içine sinmiyorsa
Evet gebelk için çok uğraşınca tereddüte düşüyor zaten insan ilk aylar bu kadar takılmıyordum bu duruma

Ayy çok güldüm cidden döneriz amozon ormanlarına o kadar haklısın ki bi lazer uzmanylada konuşaym benim gittiğim kişi bunun eğitimlerini veren gelme falan derse el mecbur beklicez
İnşaallah kuzum için rahat etmiycekse gitme ,en azından sor soruştur

Aaaa gerçektenmi??? nasıl oldu hemen anlat geceden beri düşünmekten kafayi yiycem
İlişki sonrası peçeteye gelen pembelikler. Sonra bata 2 gün kala pembe kahve lekelenme, bat günü kanama, kanamanın ardından akşam yapılan testte pozitifi görme, ertesi gün bhcg 12,72 çıkması, aynı gece ağrılı sancılı kanama , düştü bebek nidaları ile ağlamam, sonrası sabah bhcg 28 çıkması, kahverengi lekelerin devamı, ertrsi gün 49 çıkan bhcg :) v3 şimdi açık kahve lekelerle keseyi görmeyi beklemece :))
Her kan adet değildir kanın alasını gördüm ben hem de canım

Tez zamanda keseyi kalp atışlarini duyarsin inşaallah bende bitek gece oldu ilişki sonrasi daha da bişey gelmedi,beyaz yapiş yapış akintim var çok az

Burda yazmışsın, inşallah gebelik vardır, bana öyşe geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…