Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim oglumda öyle bi kanamam vardi ki koca koca parcalar geldi 9 haftalikken kalp atışı hizlanmisti. 3 gün hastanede yattim tuvalete bile zorunlu kalmadikca kalkmıyordum hatta demistiki doktor günde 3 sefer git dahasina izin vermiyorum hasta bezin var altinda kullanabilirsin. Ama benim oğlum şuan 11 bucuk yaşında gayet sağlıklı bi evladim var. Stres yapma uzulme insallah sknti olmaz dualarim seninle
Agzin bal yesin baby😍😍😍
Su serpiliyor okudukca

Evet ya ayaklarım gitmiyor
Ben ki her yere yürüyerek giden biriyim 7-10bin addim günlük rutinimdi
Şimdi ayaklarim geri geri gidiyor sanki
Bak seni bekliyorum sürekli girip çıkıyorum haber bekliyoreee ayaklarına söyle bu günlük adım atsın test almaya götürsün seni😀😀😀

Kızlaar birşey sorucam ya Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Demgey3 ve aklıma gelmeyen gören diğer kızçeler ben lazere gidiyordum bat tarihim 5 eylül şuan
ondan öncede
8 agustos battı uygulamalar
15 i ve 23 arası yumurtalama gösteriyor tabi değerlendirdik şuan benim lazere gitme tarihlerim geldi sizce ne yapmalıyım gitsem sıkıntı çıkar mı acaba aklımda karıştı iyice
Gitmesem baya sarkcak kafam allak bullak bir yıldır olmuyor bebiş ama işte umut ya olduysa birşey olurmu diye tereddütte kaldım
Aşko doktora sorucaktın hani sordun mu bişey olucağını zannetmiyorum ama bilemiyorum eminde değilim

Back
X