Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil negatif yaaaa
Bilmiyorum bende anlamadım birsürü belirti vardı kasık batmam kasık agrısı oluyordu adet agrısından farklı ve olurken bacagımda damar çekiliyor gibi oluyordu hafif bulantı vardı beta hcg <0.100 çıktı. Bende şaşırdım. Bide adetim 5 gün erken oldu 30 gün döngüm 26. Gün adet olmuş oldum ben lekelenme sanmıştım çok az gelmişti başta

Teyzeleri pirinç tanemi gördüm 😍🙏🏻 kalp atışını da duydum 🥰 bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda 😍
Hayırlı olsun canım oyyy 😍😍😍😍
İnşaallah güzelim yaa bi yanim sevinç içinde bir yanım korku
İnşaallah ki çift çizgi görürüm
İnşallah canım

Bilmiyorum bende anlamadım birsürü belirti vardı kasık batmam kasık agrısı oluyordu adet agrısından farklı ve olurken bacagımda damar çekiliyor gibi oluyordu hafif bulantı vardı beta hcg <0.100 çıktı. Bende şaşırdım. Bide adetim 5 gün erken oldu 30 gün döngüm 26. Gün adet olmuş oldum ben lekelenme sanmıştım çok az gelmişti başta
Ama o test nasil cift cizgi cikti

Ayy çok iyii yaa sana iyi çıkarmalar sevindim 😅😅bu da bi işarettt 😜test alsana sabah yaparsin
Yok kuzum Ya batı beklicem inat ettim artık😀 ya ben zaten yumurta kokusuna özellikle yaz aylarında aşırı hassasım nasıl bir pardümdüde öyle koku geldi burnuma çözemedim

Back
X