- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.161
Fotoğrafda çokta belli olmuyor aşkoAllah razı olsun bende bakayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafda çokta belli olmuyor aşkoAllah razı olsun bende bakayım![]()
Valla okuyamıyorum burayı çok baştan başlayınca merakla sayfaları atlıyorum hadi atıcak şimdi olumdu diyecek diye canım daha kırmızılar gelmedi bekleyelim hayırlısı olsun inşallahh her zaman canım@miresl @raainbowmiraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_
ucge @omur ozguven
Mucizemmm16 @Veziir ve diğer kizçeler test yaptim her zamanki gibi negatif
![]()
ayyy ne güzel bir fotoğraff canımm valla gözüm gönlüm açıldı inşallah sağlıkla kucağına alTeyzeleri pirinç tanemi gördümkalp atışını da duydum
bir hafta geç döllenme olmuş son adet tarihimi 13 Temmuz olarak değiştirdi normalde 7+1dim 6+1 çıktı ultrasonda
![]()
Hadii yaaaNasilsin tatlim bebiş nasıl?ben test yaptim negatif çıktı
Evet tatlim bekleyip görücez inşaallah pozitife dönerValla okuyamıyorum burayı çok baştan başlayınca merakla sayfaları atlıyorum hadi atıcak şimdi olumdu diyecek diye canım daha kırmızılar gelmedi bekleyelim hayırlısı olsun inşallahh her zaman canım
inşallah canım inşallahh valla merakla bekliyorum seniEvet tatlim bekleyip görücez inşaallah pozitife döner
İnşaallah tatlim, tüm takviyeleri, vitaminleri,yürüyüşleri yapiyorum şimdi adete az kaldığı için ilaçları dayandirdim stok yaptimHadii yaaakuzum insallah en en geç diğer ay kavusun ya bebişlere beslenmenize ilişki günlerinize dikkat edin vitaminlerinizi alın bol yeşillik takviyesi mutlaka olucak insallah pes etmek yok
Kuzum bizde bu hafta bayagı bulantılar tavan yaptı iki saatte bir öğürüyorum uyku cok yapıyor calıstgım için zor oluyo ama olsun herşeye değer
rabbim hiçbirinizin kucaklarını bos bırakmasın kuzum saglıklı gebelikler nasip etsin
Teşekkürler canısıinşallah canım inşallahh valla merakla bekliyorum seni![]()
Dünkü erken gebelik testinden sonra yapmadım canım batı beklicem_Umutlu_Pozitif_ canım sen tekrar test yapmadığın değil mi
Canımm çok teşekkür ederim amiinnayyy ne güzel bir fotoğraff canımm valla gözüm gönlüm açıldı inşallah sağlıkla kucağına al![]()
![]()
![]()
![]()
merakta bırakacaksın bizi o zaman :) hadi bekliyorum güzel haberlerini inşallah bebişin seninledirrDünkü erken gebelik testinden sonra yapmadım canım batı beklicem
Yeniden yükseldi benim ama ağrım var geldi gelecekAnladim kuzum
Benimkide sabah 37ydi
Yarın büyük gün benim için aceba inecek mi
Adet gününüze yakin ağrı sanci vs olmus muydu sizdeHadii yaaakuzum insallah en en geç diğer ay kavusun ya bebişlere beslenmenize ilişki günlerinize dikkat edin vitaminlerinizi alın bol yeşillik takviyesi mutlaka olucak insallah pes etmek yok
Kuzum bizde bu hafta bayagı bulantılar tavan yaptı iki saatte bir öğürüyorum uyku cok yapıyor calıstgım için zor oluyo ama olsun herşeye değer
rabbim hiçbirinizin kucaklarını bos bırakmasın kuzum saglıklı gebelikler nasip etsin
Yok test almadim canimbir diğer test yapmayan arkadaşımızdaucge hani yok mu daha testt gidemedin almaya :):)
İnşallah canım artık varsa gölge değil kırmızı ikinci çizgiyi görmek istiyorum bat gelsin olmazsam yaparımmerakta bırakacaksın bizi o zaman :) hadi bekliyorum güzel haberlerini inşallah bebişin seninledirr![]()
Olmustu canım ben pedle geziyodum cantamda hemde fena sancılar vardı hep kosuyodum tuvalete normaldede iğneyle geçirdigim için ara ara hala sancılar gelip gidiyor ama ztn en cok belirtim uyku hali mide ekşimem ve regl sancımdıAdet gününüze yakin ağrı sanci vs olmus muydu sizde