Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20220825_171855.webp
    IMG_20220825_171855.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 35
Nasilsin tatlim bebiş nasıl?ben test yaptim negatif çıktı
Hadii yaaa 😥😥 kuzum insallah en en geç diğer ay kavusun ya bebişlere beslenmenize ilişki günlerinize dikkat edin vitaminlerinizi alın bol yeşillik takviyesi mutlaka olucak insallah pes etmek yok🙏 Kuzum bizde bu hafta bayagı bulantılar tavan yaptı iki saatte bir öğürüyorum uyku cok yapıyor calıstgım için zor oluyo ama olsun herşeye değer 🥹 rabbim hiçbirinizin kucaklarını bos bırakmasın kuzum saglıklı gebelikler nasip etsin

Valla okuyamıyorum burayı çok baştan başlayınca merakla sayfaları atlıyorum hadi atıcak şimdi olumdu diyecek diye canım daha kırmızılar gelmedi bekleyelim hayırlısı olsun inşallahh her zaman canım
Evet tatlim bekleyip görücez inşaallah pozitife döner

Hadii yaaa 😥😥 kuzum insallah en en geç diğer ay kavusun ya bebişlere beslenmenize ilişki günlerinize dikkat edin vitaminlerinizi alın bol yeşillik takviyesi mutlaka olucak insallah pes etmek yok🙏 Kuzum bizde bu hafta bayagı bulantılar tavan yaptı iki saatte bir öğürüyorum uyku cok yapıyor calıstgım için zor oluyo ama olsun herşeye değer 🥹 rabbim hiçbirinizin kucaklarını bos bırakmasın kuzum saglıklı gebelikler nasip etsin
İnşaallah tatlim, tüm takviyeleri, vitaminleri,yürüyüşleri yapiyorum şimdi adete az kaldığı için ilaçları dayandirdim stok yaptim😅😅adet olursam sipariş vericem gelene kadar kullanayim diye
Ayy kiyamam yaa bebiş yapti yapacagini😅😅 inşaallah rahat şekilde atlatirsin bu günleri saglicakla alirsin kucagina

Adet gününüze yakin ağrı sanci vs olmus muydu sizde

Adet gününüze yakin ağrı sanci vs olmus muydu sizde
Olmustu canım ben pedle geziyodum cantamda hemde fena sancılar vardı hep kosuyodum tuvalete normaldede iğneyle geçirdigim için ara ara hala sancılar gelip gidiyor ama ztn en cok belirtim uyku hali mide ekşimem ve regl sancımdı

Back
X