Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay zorla saçından tuta tuta götürüp test yaptırıcam şimdi sana :deli:Hiç mi için içini yemiyor yapmadan nasıl duruyorsun ya :KK70:
Ahahahahaa kız güldürdün beni 🤣🤣🤣 ama gördünüz biri erken biri kaset test ikiside gölgeden ibaret çok zor insan ne var diyebiliyor kendine ne yok üzücü durum oluyor Yani belkide vardı kimyasal olcak o yüzden gölgeden fazlası çıkamıyor o yüzden en iyisi batı beklemek🙈

Ama eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık ☺️

Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyordu 🤣 okey falan oynadık komşularla hahaha ortam iyiydi ama fazlası zarar, yastğımı öpe öpe uyudum gece valla 😁 bu aydan da umudum yok zaten bekliyoruz bakalım batı. Sen nasılsın, anlat bakalım biraz hiç okuyamadım kaç gündür

Hahaha beeeen?? 🤣 Şipşak dediğin en son 1,5 yıl sürdü ama olsun sen öyle enerji gönder bana 😍 sen napıyosun bakiyim ne alemdesin?
Ben bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur 🥰

Ahahahahaa kız güldürdün beni 🤣🤣🤣 ama gördünüz biri erken biri kaset test ikiside gölgeden ibaret çok zor insan ne var diyebiliyor kendine ne yok üzücü durum oluyor Yani belkide vardı kimyasal olcak o yüzden gölgeden fazlası çıkamıyor o yüzden en iyisi batı beklemek🙈
belki hcg daha ancak yükseliyor zamanla koyulaşacak. Bak bu da bir seçenek

Ben bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur 🥰
venev sen misin? nick mi değiştirdin ben kaçırdım

İnsallah ufak bi kacamak yapin guzel kızınla coktan hakettiniz

Çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasin
İnşaallah anne kız tadını çıkarirsiniz😍

Back
X