- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.441
bugün test yaptın mı? attın mı buraya. Daha yeni girdim bakamadım gerideki sayfalaraEger zaten varsa baya kirmizi cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün test yaptın mı? attın mı buraya. Daha yeni girdim bakamadım gerideki sayfalaraEger zaten varsa baya kirmizi cikar
hayırlısı olsun canım daha önümüzde zaman var demekki bekleyip göreceğiz inşallah fazla bekletmeden gelir bize bebeğimizSağol canım tesellim sizsiniz
Umarım öyle olur
Şuan adet belirtim yok ama her an olabilirim![]()
Kuzum yaptim ama bembeyaz atilcak bisey yoktu bat 5 kaldibugün test yaptın mı? attın mı buraya. Daha yeni girdim bakamadım gerideki sayfalara
Garanti olsun kırmızı görmezsem gölge görürsem yine bi acaba mı olacak canım yaEger zaten varsa baya kirmizi cikar
oleeey al da beraber takılalım.Sagol canim mfk alabilirim bu ay reglime 1-2 gun kala test yapip siparis vercm
geçmez şimdi o 5 gün offf. benim de tam yumurtlama zamanım sanırım senin bat gününKuzum yaptim ama bembeyaz atilcak bisey yoktu bat 5 kaldi
ay zorla saçından tuta tuta götürüp test yaptırıcam şimdi sanaGaranti olsun kırmızı görmezsem gölge görürsem yine bi acaba mı olacak canım ya
Ahahahahaa kız güldürdün beniay zorla saçından tuta tuta götürüp test yaptırıcam şimdi sanaHiç mi için içini yemiyor yapmadan nasıl duruyorsun ya
![]()
Allah kabul etsin inşallahEvet kuzum benimde 3gün sonra olmam gerekiyor
Bu gün Cuma olduğu için ögle namazini kildiktan sonra niyet edip okudum ben
Olur canım bugün başlayalımAdet bitdikten sonra geç olur amaşimdiden başlasak
Msjni okuduktan sonra gördüm![]()
İnşallah canımhayırlısı olsun canım daha önümüzde zaman var demekki bekleyip göreceğiz inşallah fazla bekletmeden gelir bize bebeğimiz![]()
İnsallah senin güzel gönlüne göre olsun. Senin kalbinden geçenler bu ay nasip olsun ikimiz icindeoleeey al da beraber takılalım.
kız dur gerçi sen hamile de olabiilrsin şuan hatta hamilesin ben öyle kabul ediyorum : D
Allah kabul etsin inşallah
Ben ancak akşama okurum
Amin canim çok teşekkür ederimOlur canım bugün başlayalım
Ben bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunurAma eğer gerçekten yerleşme kanamasıysa 3-5 gün içinde anca testte çıkıyor diyorlar. Dur bakalım bekleyelim 1-2 gün daha, gelmesin o kırmızılar sevmiyom ben o rengi artık
Canım benim iyiyim, biraz detoks yaptım geldim. Orda çadır komşum vardı efsane fal bakıyorduokey falan oynadık komşularla hahaha ortam iyiydi ama fazlası zarar, yastğımı öpe öpe uyudum gece valla
bu aydan da umudum yok zaten bekliyoruz bakalım batı. Sen nasılsın, anlat bakalım biraz hiç okuyamadım kaç gündür
Hahaha beeeen??Şipşak dediğin en son 1,5 yıl sürdü ama olsun sen öyle enerji gönder bana
sen napıyosun bakiyim ne alemdesin?
belki hcg daha ancak yükseliyor zamanla koyulaşacak. Bak bu da bir seçenekAhahahahaa kız güldürdün beniama gördünüz biri erken biri kaset test ikiside gölgeden ibaret çok zor insan ne var diyebiliyor kendine ne yok üzücü durum oluyor Yani belkide vardı kimyasal olcak o yüzden gölgeden fazlası çıkamıyor o yüzden en iyisi batı beklemek
![]()
venev sen misin? nick mi değiştirdin ben kaçırdımBen bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur![]()
Aminnnnnnnnnnnnnnnİnsallah senin güzel gönlüne göre olsun. Senin kalbinden geçenler bu ay nasip olsun ikimiz icinde![]()
İnsallah ufak bi kacamak yapin guzel kızınla coktan hakettinizBen bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur![]()
Evet ya bende daha alişamadimvenev sen misin? nick mi değiştirdin ben kaçırdım
Çok şükür Rabbim bidaha yaşatmasinBen bugün çok mutluyum inşallah alçısı çıkacak yavrumun özgürlüğüne kavuşacak. Millet Deniz sezonunu kapatırken belki biz açılışı yaparız diye bi umutla bekliyorum. Canım hiiiççç belli olmuyo o işler inşallah böyle tutunur![]()