Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi diyelim iyi olsun kuzum ❣ ne zamandır adam akıllı giremiyorum sorayim dedim ❣
İyi yaptin anladim zaten islerin yoğun. Ben bu sabah yaptim test bat 3 gun kaldi. Bu ayda olmadi artik regl bekliycem. Mfk alacaktim eşim geçen ay al dedi bu ay vazgecti kendide kullanmak istemiyomus. Biraz daha zamana ihtiyacimiz varmış uzun süre ara vermisiz bilmem ne. İcmezmis kullanmazmis

Yok ben hiç görmedim böyle akıntım olmazdı bide bata 3-4 gün var normalde şimdi beyaz pütürlü akıntı gelirdi adet belirtisi olaraktı bu değişik😃😃

Bende bu ay bişey yoksa bende bırakırım takibi😃görmediğim akıntı tarzı kalmamış olcak🤣🤣🤣

Günaydın tatlim
Evet öncesi heyecanli gibi oluyor ama sonrasi yine hüsran
Bu sabaha ölçtüm 37den biraz inmiş
36.95 çıktı vücudumu tanıyorum regle doğru gidiyor ishal belirtileri bile başladi

Aşkolar napıyosunuz iyi misiniz ? @bitliKedi M Mavimiresl Lale95 Lale95 Veziir Veziir @Random3 @partalina_ @Fang @Safiye19 G Gzmyts53 ve etiketleyemedğim diğer canımlar ❣🌸

Aşkolarımm 💜💜
Ben geldimmm
Misafirlerim yeni gitti bayağı giremedim buralara. Hiç boş vaktim olmadı ya. Napıyosunuz kaçırdığım bişey var mı? Regl olan, hamilelik belirtisi olan, lekelenmesi olup acaba yerleşme mi regl mi diye kafayı yiyen var mı 🤣🤣 özledim kıııızz 🤣🤣

İyi yaptin anladim zaten islerin yoğun. Ben bu sabah yaptim test bat 3 gun kaldi. Bu ayda olmadi artik regl bekliycem. Mfk alacaktim eşim geçen ay al dedi bu ay vazgecti kendide kullanmak istemiyomus. Biraz daha zamana ihtiyacimiz varmış uzun süre ara vermisiz bilmem ne. İcmezmis kullanmazmis
Erken gebelik mi yaptın kuzum ? Herkes ayrı kafalarda he 🙄 çocuk diye yanıp tutuşmuyo muydu bu adam aşko doktora bile gitmişti noldu şimdi acaba başka bir sıkıntısı mı var 🙄

Aşkolarımm 💜💜
Ben geldimmm
Misafirlerim yeni gitti bayağı giremedim buralara. Hiç boş vaktim olmadı ya. Napıyosunuz kaçırdığım bişey var mı? Regl olan, hamilelik belirtisi olan, lekelenmesi olup acaba yerleşme mi regl mi diye kafayı yiyen var mı 🤣🤣 özledim kıııızz 🤣🤣
Hoşgeldin kuzum valla bizde özledik yaa😍😍😍 valla bende bişey yok aşko olanlar anlatsın 🤭🤭 sen nasılsın?

Aa öyle olur mu şimdi grubun kurucusu sensin senin her konuya hakim olman lazım 🤣🤣 bende iyiyim çok şükür uygulamaya göre regle 7 gün var hiç belirti yok 🤣
Hakim olamıyorum aşko bende yok gibiydim 2 gündür varım aşko bi olaylar bişeyler oldu 1 hafta kardeşimdeydim zaten o yüzden hakim olamıyoring😂😂😂 benimde 6 gün var uygulamaya göre ama erken hastalancam belim falan çok ağrıyo kuzum

Canım kızlarımmm 2-3 gündür yoktum çok özledim siziiii ❤️😍 küçük bir tatil yaptık şimdi dönüş yolundayız hemen buraya geldim sizlerden güzel haberler alabilmek için 😍 var mı güzel haberler test yapıp çift çizgiler görenler 😍😍

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl Veziir Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos
@dceke27 Ağustos
@mavilihayat0027 Ağustos🌸🌸🌸
Lale95 Lale95 28 Ağustos🌸🌸🌸
@000umutlu000 28 Ağustos
@melek07628 Ağustos
@iyilikperisi9230 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos
@Cgh31 Ağustos
@sevdaluk19111 Eylül
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
Veziir Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
R raainbow 5 Eylül
@mucizeyimben5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül
Demgey3 Demgey3 7 Eylül
@Fang14 Eylül
@ecevekedileri 22 Eylül
@caca334427 Eylül
Kiz beni neden sildin listeden gayet aktifim ben bu grupta 🤣🤣🤣🤣

Aşkolarımm 💜💜
Ben geldimmm
Hoş geldinnnn baya havalı giriş yaptin🤣🤣🤣🤣 kafayı yiyenlerden biri bendim bugun regl oldum😅😅 ikinci eş paketini de sipariş etdim yeni umutlarla eylule hazirlik yapiyorum🤣

O zaman sende rahat ol canim, hiç kafana takma stres yapma ,belki böyle daha hayirlidır senin için 🥰

Aşkolar napıyosunuz iyi misiniz ? @bitliKedi M Mavimiresl Lale95 Lale95 Veziir Veziir @Random3 @partalina_ @Fang @Safiye19 G Gzmyts53 ve etiketleyemedğim diğer canımlar ❣🌸
Ben anca görenlerdenim bu ay umutlu değilim zaten 2-3 ekşınla kapattık onlarda neye denk geldi gelmedi bilmem bat tarihini bekliyoruz kafa dağıtmak için işe girdim yarın başlıcam yoksa başka türlü artık takıntılı olmaya başlıcam sende durumlar nasıl yoluma girdi mi iyimisin

Eminim regli olduğuna aşko 🤣🤣🤣 ama yinede yarın test alıp yapcam jsjsjsjsjjsjs gereksiz para israfı 🤣🤣🤣 tabi hastalanmazsam 😏
Nasip aşko inşallah hayırlısı olur🤣 severiz harcamayı 🤣🤣🤣
Hoş geldinnnn baya havalı giriş yaptin🤣🤣🤣🤣 kafayı yiyenlerden biri bendim bugun regl oldum😅😅 ikinci eş paketini de sipariş etdim yeni umutlarla eylule hazirlik yapiyorum🤣
Havalı girişler benden sorulur aşşko😎 Hoşbuldum🥰🥰
Olsun regl olmak da güzel oda bir nimet ben pko dan dolayı düzenli regl bile olamıyorum yine de buna şükür 🤲 hadi bakalım şu mfk ile hamile kalanlara seni de ekleyelim 😍 bende ekimden sonra başlayacam onlara

Erken gebelik mi yaptın kuzum ? Herkes ayrı kafalarda he 🙄 çocuk diye yanıp tutuşmuyo muydu bu adam aşko doktora bile gitmişti noldu şimdi acaba başka bir sıkıntısı mı var 🙄
Asko sabah ekşın vardi kalktim ic camasirimi almaya diyoki yat yat ben veriyim sen kalkma bebek icin yat diyo. Cok istiyor bebeği ama verdigi tepki farkliydi bence içesi yok ilaclari ondan yapiyo

Back
X