Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko sabah ekşın vardi kalktim ic camasirimi almaya diyoki yat yat ben veriyim sen kalkma bebek icin yat diyo. Cok istiyor bebeği ama verdigi tepki farkliydi bence içesi yok ilaclari ondan yapiyo
Olabilir kuzum belki biraz yormuştur kafasını erkekler bizim gibi değil sonuçta belki ilaçları kendini kötü hisseder psikolojik olarak diye içmek istemiyo onlar en ufak şeyde kendini yetersiz hissediyo ya malum biz napak bilmiyorum 😅

Nasip aşko inşallah hayırlısı olur🤣 severiz harcamayı 🤣🤣🤣

Havalı girişler benden sorulur aşşko😎 Hoşbuldum🥰🥰
Olsun regl olmak da güzel oda bir nimet ben pko dan dolayı düzenli regl bile olamıyorum yine de buna şükür 🤲 hadi bakalım şu mfk ile hamile kalanlara seni de ekleyelim 😍 bende ekimden sonra başlayacam onlara
Dimi gereksiz yere hemide 🤣🤣🤣

Ben anca görenlerdenim bu ay umutlu değilim zaten 2-3 ekşınla kapattık onlarda neye denk geldi gelmedi bilmem bat tarihini bekliyoruz kafa dağıtmak için işe girdim yarın başlıcam yoksa başka türlü artık takıntılı olmaya başlıcam sende durumlar nasıl yoluma girdi mi iyimisin
Oohh en iyisi çalışmak aşko başka türlüsü olmaz kafa dağıtmak en iyisi hayırlı olsun kuzum ❤ bizim de takvime göre yumurtlamadan bi gün önce ve yumurtlama günü oldu sonrası 1 hafta sonra 1 ekşın oldu o kadar zaten benden çocuk mocuk çıkmaz arkadaş boşuna debeleniyorum🤣🤣🤣🤣

Histereskopi ile anladi tatlim,hsg gibi bişey,vajinaya başında kamerasi olan alet ile bakiyorlar
bende histereskobi oldum rahımım t seklındeydı ve 3 kere dusuk yaptım adetime 2 gun varken pembe lekenmem oldu dunde kahverengı renkte lekenmem oldu adetımde gecıktı 2 gun acaba hamıle olbılır mıyım
1661690369228.webp

25 de benim canım hala ağrım gelip gidiyor akıntım hiç yok şuan normalde olurdu devam ederdi regl yakınken olmazdı
Benim o hsfta ağrısı, gecti, 5 gün sonra yani bugün tekrar cok hafif başladı yine adet olacakmışım gibi ama çok hafif.
Akıntı bende de yok.

Kızlar bugün bat günümdü ve kahverengi lekem geldi
Sanırım adet oldum
Tahmin etmiştim zaten de
Çoğalır mı bilmiyorum
Lale95 Lale95 Eylül topiğine geliyorum seninle

Eklentiler

• IMG20220828210325.webp
    IMG20220828210325.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20220828210325.webp
    IMG20220828210325.webp