- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.021
Ben EylüldeyimTabiki aslagözler eylüle çevrildi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben EylüldeyimTabiki aslagözler eylüle çevrildi
![]()
Çok sevindim adına canım herşey kafada bitiyor gerçekten benim doktorum da öyle dedi kafandan at demişti.Kızlar ben adetin 3. Günü ve 21. Günü kan vermiştim dr aradı bugün çok şükür her şey çok güzelmiş her şey yolundaymış ama benim kafada kaynaklanıyormuşbi ilaç verecekmiş bana eğer istersem o ilacı içtiğim ay hamile kalırmışım
Ama diyorum ki madem herşey yolunda o zaman neden olmuyor ki????![]()
Artık başka sabah aşkoKız naptın erkendenbi de akşam sabah ilk idrarla yapsaydın ya
![]()
Belim kopuyor bugün sanırım yoruldum biraz temizlik yaptım sabah akşamda misafir vardı yemekli şimdi uzandım. Kasıklarda hafif batma oluyor uzaninca hsg den kaynaklı mi bilmemArtık başka sabah aşkoeğer olmazsam adet günü yaparım
sen napıyosun nasılsın?
Bende öyle görüyorum kuzumAy kız ben uzaktan t2 bin orda çizgi görüyorum ama yakınlaştırınca yok ala ala![]()
Daha vakte çok var aşko bekleyelim bakalim
Hsg dolayi da ola bilir yumurtlamadan sonra da oluyor bazenBelim kopuyor bugün sanırım yoruldum biraz temizlik yaptım sabah akşamda misafir vardı yemekli şimdi uzandım. Kasıklarda hafif batma oluyor uzaninca hsg den kaynaklı mi bilmem
MaşallahAyyy canim kusura bakma telefondan giriyorum ben kaçırmışım
Cok sukur canim cok beklemedik 2 ci ayda aldim guzel haberleri doktora gitmekle iyimi yaptik kotumu anlamadim belki hic bu kadar uzulmeyecektik ben tamamen umidimi kaybetmistim tup bebek kafasindaydik ama Allah'ım nasip etti
Kuzum biz salmistik hic bir sey yapmadim acikcasisadece 8 ve 9 Ağustos'ta yumurta aki kivaminda akintim oldu 9 Ağustos degerlendirdik sadece. İliskinden sonra biraz yatiyordum fakat ayaklarimi felan yukariya kaldirmadim
adet bekledigim gunlerde lekelenmem oldu pembe renk sonra kahverengi oldu bir bucuk gün sürdü bitti adet baslamadi o zamandan sonra suphelenmeye basladim. Esim test vericekti yaptiramadik canim numune veremedi o gun bir dahada gidemedik kalmisti oyle eylul ayinda gidicekti doktora gerek kalmadi insallah saglikla gelişir
Bugun doktora gittim muayene oldum kan verdim 292.33 çıktı suanlik bir sorun yok kistlerimi gördü gelisimine bir zarari olmaz takip etmek gerek dedi sadece. Folik asit kullanmiyordum ben folik asit verdi basladik bakalim. Pazartesi gunu tekrar kan vericem dis gebelik felan olmasin degerin artisina bakicaz
Gittiği yerde çok mutlu olsun kuzumSağolasın kuzucum, rahat etti meleğim, hep hastalıkla mücadele etti çünkü
Hsg mahfetti beni bu ay ya dünde aşırı derecede akıntım oldu sarımsı yeşilimsi anlam veremedim koku kaşıntı vs de yok iltihabım da yok.Hsg dolayi da ola bilir yumurtlamadan sonra da oluyor bazen
Benim her ay yumurtlama sonrasi belim,kasıklarim ağrır
Geçen astrolog da doğum haritama bakmıştı o da öyle demiştiÇok sevindim adına canım herşey kafada bitiyor gerçekten benim doktorum da öyle dedi kafandan at demişti.
Neymiş o ilaç mucizevi birşey herhalde![]()
Valla bende kafamdan atmaya çalışıyorum buraya girince geliyor tekrarGeçen astrolog da doğum haritama bakmıştı o da öyle demiştievet kafada çıkarmayı başarsak olucek
neyse ki kursa başladım eskisi kadar artık takılmıyorum
orda aklıma gelmiyor ama markete gittim hemen erken gebelik testlerine bakıyorum
Bencede mucizebişey galiba merak ettim bende gittiğim zaman yazarım size canım
Temiz tırlattık ne dersinBende öyle görüyorum kuzumnormalde de görüyorum gibi ama hayal de görüyo olabilirim
![]()
Faydasını görmek çok güzelBen Eylüldeyimbu arada erken yumurtluyorum hayatımda ilk defa. Sanırım advictor ve eş paketinin faydası oldu. 30-35 günlerde adet oluyordum şimdi 28 günde adet olmuş olacağım sanırım 13-14 te yumurtlamış oluyorum. Dün ve bugün yumurtlama belirtileri gördüm umarım yanılmıyorumdur 12-13 eylül olmuş oldu beklenen adet tarihim.
İnşallah canım benimFaydasını görmek çok güzelinşallah eylülde yüzümüz Güler hayırlısı ile
![]()
Var aşko adet günü yaparım artık olmazsamDaha vakte çok var aşko bekleyelim bakalim![]()
Kuzum inşallah bebiş ağrısıdır yaBelim kopuyor bugün sanırım yoruldum biraz temizlik yaptım sabah akşamda misafir vardı yemekli şimdi uzandım. Kasıklarda hafif batma oluyor uzaninca hsg den kaynaklı mi bilmem
Her ay kendime verdiğim söz buTabi canım kısmet ne zamansa ozaman ama belli olmaz daha senin çok var bata be, üzülüyor insan ya ben 5 gün gölgenin heyecanına kapılıp acaba gerçek mi acaba var mı diye yaşadım kendime adet gelince aşırı üzüldüm eşime dün söyleyemedim bu gün söyledim üzüldü yüzünden anladım ama olsun olur daha baştayız dedi ama söz verdim kendime artık hiç bir ay bat gelmeden test yapmıcam