Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim abim ameliyat oldu simdi girdim eve sabahtan beri hastanedeydim. Wc ye falanda hic gitmemistim simdi eve geldim lavaboya girdim ve temizlenirken regl oldum 😅 aa dedim hasta oluyorum. Eşim de mfk yi kabul etmedi ben kendim alip kullansam olurmu acaba icmezmis o ay k..çmn kenari cok sinir etti zaten beni. Mucizemmm16 Mucizemmm16 regl oldum ama carpi falan koyma sakın çünkü burda kaliciyiz gebe kalsak bile🥰
Ay bu erkekleri çözemiyorum biz kadınlar yırtınıyoruz bebiş için gelen geçen doktora açıyoruz baktırıyoruz içimizi dışımızı bize bunlar koymuyor onlar bi kapsül yutacak bi Naz bi niyaz 😃😃 Allahtan benimki vitamin falanda var ya içerisinde o sever öyle kendine bakmayı şeker niyetine yutuyor o yönden yırttım 🤣🤣🤣 ama içmeyen içmiyor kuzum

Ay bu erkekleri çözemiyorum biz kadınlar yırtınıyoruz bebiş için gelen geçen doktora açıyoruz baktırıyoruz içimizi dışımızı bize bunlar koymuyor onlar bi kapsül yutacak bi Naz bi niyaz 😃😃 Allahtan benimki vitamin falanda var ya içerisinde o sever öyle kendine bakmayı şeker niyetine yutuyor o yönden yırttım 🤣🤣🤣 ama içmeyen içmiyor kuzum
Benimki çok istiyor diye sorun etmedi her gün peçeteye sarıp veriyorum işde sırasıyla içiyor, inşaallah ikinci siparişimiz şans getirir
Benimki Türkiyede olan adresime ulaşti yarin kargo şirketi yollayacak 2-3güne de ulaşır bana

Benimki çok istiyor diye sorun etmedi her gün peçeteye sarıp veriyorum işde sırasıyla içiyor, inşaallah ikinci siparişimiz şans getirir
Benimki Türkiyede olan adresime ulaşti yarin kargo şirketi yollayacak 2-3güne de ulaşır bana
Hadi inşallah şifasını gör bende bikaç güne sipariş vericem 8-9 günlük kaldı onlar bitene kadar ancak gelir yeni siparişler

Back
X