Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüpüm biri kapali zaten iki kere ilaç yaptım açılmadı dedi doktor ama olabilir ilaçtan kaynaklıdır büyük ihtimal hiç böyle bir akıntım gelmedi daha önce. Enfeksiyon olsaydı koku ve kaşıntı olurdu dün geldi sadece
Kuzum eminsin dimi enfeksiyon olmadığına yada belki tüplerden biri açıldığı için olabilir

Test aldım yapcam aşko olmadığını görücez birlikte 🤣🤣🤣
Sus sen kötüyü çağırıp durma elimde terlik peşindemi gezeyim ne istiyosun😂😂 test yap etiketle😂
Çok şükür iyiler kuzum işte bi boğazı çok tahriş olmuş ama ultrasonla bakmamışlar ya bu devlet hastaneleri niye böyle ya🙄
Ay çok şükür ama keşke bi ultrasonla baksalarmış içide rahat ederdi kıyamam cidden devlet hastaneleri berbat bi hal almaya başladı

Canım benim yaa evlattan farkı olmuyor bilirim, inşallah o da hayatını acı çekmeden tamamlar. Ne yazık ki ömürlerinin kısa olduğunu bile bile sahipleniyoruz onları. Evet hep hastalıkla mücadele etti ama üstüne titreyen insanlar vardı hayatında, bundan sonra da huzurla uyusun meleğim 🙏
İnşallah kuzum duan için teşekkür ederim 🙏 evet melek oldu hemde mutlu hayatı olan bir melek huzurla uyusun inşallah çok şanslıymış size denk geldiği için 🙏

Aa nasıl yani 😍😍 bilmiyorum ki kuzum önceden hiç gelmezdi bi ilk aldığımız zamanlarda dışardan eve geldiğimde gelir kucağımda uyurdu simdi ben otururken birden zıplıyo kucağıma önce ağzımı burnumu kokluyo sonra sevdiriyo kendini yatıyo kucağıma sıpa❤❤
Ooyyy çok tatlıııı 😍😍 benim arkadaşım öyle demişti gelmeyen kedi bianda gelmeye başladı kucağımda uyudu öyle şüphelendim dedi

Valla bak o yüzden bende hep eşime soruyorum canım bişey istiyor mu falan ama gerçi benim eşimin canı hep bişeyler çektiğinden benim için fos 🤣🤣🤣🤣
Benimkide hiçbişey istemez canı uyuz😂😂
Kızlar ben adetin 3. Günü ve 21. Günü kan vermiştim dr aradı bugün çok şükür her şey çok güzelmiş her şey yolundaymış ama benim kafada kaynaklanıyormuş 😅 bi ilaç verecekmiş bana eğer istersem o ilacı içtiğim ay hamile kalırmışım☺️
Ama diyorum ki madem herşey yolunda o zaman neden olmuyor ki????😅
Ayyy hadi inşallaah 😍🙏 kafada bitiyor bz çok düşünüp stres yapıyoruz raht değilizki

Çalışmaktan bu saate fırsat buldum yazmaya çalışmaya çalışmaya körelmişim😂 ben eleneceğimi biliyodum bu ay bata 7 gün kaldı afedersiniz sarımsı akıntı kasık ağrısı başladı geldi reglye doğru yol alıyorum cidden yoruldum artık ya🥺🥺🥺🥺🥺

Çalışmaktan bu saate fırsat buldum yazmaya çalışmaya çalışmaya körelmişim😂 ben eleneceğimi biliyodum bu ay bata 7 gün kaldı afedersiniz sarımsı akıntı kasık ağrısı başladı geldi reglye doğru yol alıyorum cidden yoruldum artık ya🥺🥺🥺🥺🥺
Canım nerden biliyorsun daha 7 gün varmış gebeliktir belki hemen pes etme

İlk kirmizilar gelince bayağı bir depresyona girdim de şimdi çıktım galiba daha iyiyim Çarşamba gününe randevu aldım gidip tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum diyeceğim 14 ay oldu artik cok yoruldum
Git bakalım kuzum haber et gidince de herseyine güzelce baktır muayeneni ol 🤗 güzel haberlerle inşallah🤲🏻🤲🏻

Back
X