Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür canim bende iyiyim , içimde boşluk var bitürlü geçmiyor sanki
Hayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.
Aşko daha dün yaptım ya 😅😅😅 adet günü yaparım büyük ihtimalle kuzum oda cumartesiye geliyo püüü🤣🤣🤣
Evet kız unutmuşum ben onu ya🤣 çok unutkanım ya ben. Benim ki de pazara denk geliyor ama reglin geçmesini bekliycem ben 2 3 gün geçer de regl olmazsam test yaparım

Hayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.

Evet kız unutmuşum ben onu ya🤣 çok unutkanım ya ben. Benim ki de pazara denk geliyor ama reglin geçmesini bekliycem ben 2 3 gün geçer de regl olmazsam test yaparım
Ya bende öyle diyorum aslında ama testi yapmaya başlayınca duramıyosun😅😅😅

Nebilim kuzum ya geçti sanıyorum ama geçmemiş ağustosa çok umutluydum olmayinca baya hayal kırıklığı yaşadım
Yok yalniz değilim hep koşturmacadayim oğlumu yüzmeye,ilave derslere falan apariyorum vakit çabuk geçiyor ama nereye gidersem gideyim o boşlukta benimle birlikte geliyor

.

Back
X