- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.121
Aşko daha dün yaptım yaAmin canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko daha dün yaptım yaAmin canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun![]()
Hayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.Şükür canim bende iyiyim , içimde boşluk var bitürlü geçmiyor sanki
Evet kız unutmuşum ben onu yaAşko daha dün yaptım yaadet günü yaparım büyük ihtimalle kuzum oda cumartesiye geliyo püüü
![]()
Ya bende öyle diyorum aslında ama testi yapmaya başlayınca duramıyosunHayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.
Evet kız unutmuşum ben onu yaçok unutkanım ya ben. Benim ki de pazara denk geliyor ama reglin geçmesini bekliycem ben 2 3 gün geçer de regl olmazsam test yaparım
Buradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorumYurt dışındayım ya rossman gibi marketlerden bulabiliyorum![]()
Bazı testler hata verebilir canım bat geçti miKuzum ben ayın 16 sında piki görüp 18 çatlamam oldu bende yumurtlama takibini bıraktım dün gebelik testim silik çıktı bugün hiç bişey çıkmadı anlam veremedim bende
Kuzum Türkiyede haftasonu eczaneler kapalimi?Buradan Rossman, Gratis, Watsons yetkililerine sesleniyorumbizi görün, yurtdışından neyimiz eksik acaba.. bizim günahımız ne.. geceleri, haftasonları nöbetçi eczane peşinde koşuyoruz..
Cumartesi 13.30dan sonra kapalıKuzum Türkiyede haftasonu eczaneler kapalimi?
Hayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.
Nebilim kuzum ya geçti sanıyorum ama geçmemiş ağustosa çok umutluydum olmayinca baya hayal kırıklığı yaşadım
Yok yalniz değilim hep koşturmacadayim oğlumu yüzmeye,ilave derslere falan apariyorum vakit çabuk geçiyor ama nereye gidersem gideyim o boşlukta benimle birlikte geliyor
Evet kız unutmuşum ben onu yaçok unutkanım ya ben. Benim ki de pazara denk geliyor ama reglin geçmesini bekliycem ben 2 3 gün geçer de regl olmazsam test yaparım
Aaaa neden öyle?Allah muhafaza geceyle biri ateşlense veya ağrı kesici falan lazim olsa nasıl aliyorsunuz?Cumartesi 13.30dan sonra kapalı
.Hayırdır inşallah kuzum ya. Diyarbakırdayken bende de çok oluyordu o boşluk hissi orda çok yalnızdım eşimin işi çok yoğundu eve anca uyumaya geliyordu.
Nöbetçi eczaneler var cnm öyle bir durumdaAaaa neden öyle?Allah muhafaza geceyle biri ateşlense veya ağrı kesici falan lazim olsa nasıl aliyorsunuz?
Bizde çok iyi ya 7/24 işleyen eczaneler var ,hafta sonu da hep açık olur katiyyen bağlanmaz
Yok canım 2 3 gün daha var bebe tıme markası testinBazı testler hata verebilir canım bat geçti mi
Cnm kızlar yazmıstı bebetime dahs once cok hata verdıgı olmus ama inşallah doğrudurYok canım 2 3 gün daha var bebe tıme markası testin
Bende internetten öyle okudum kuzum bi gün pozitif verdi diğer gün negatifCnm kızlar yazmıstı bebetime dahs once cok hata verdıgı olmus ama inşallah doğrudur
Bebetime çok hatalı canım başka test al dene artimed olabilirYok canım 2 3 gün daha var bebe tıme markası testin
Bugün alırım ozaman canım denerimBebetime çok hatalı canım başka test al dene artimed olabilir
Hakkında hayırlısı olsun canımBugün alırım ozaman canım denerim
Amin cümlemizin kuzumHakkında hayırlısı olsun canım![]()
Ins canimBenimde adet agrılarım cok vardı yanımda hep ped taşıyordum hatta agrıların olduysa kaliteli yumurtlama olmustur muhakkak ins sonuclar da pozitif olur![]()
Allah büyüktür ne diyeyim bilemiyorum.Bugün de regl olmadım ama göğüslerimde hassasiyet var ara ara karnım ağrıyor muhtemelen birkaç güne olurum.Rabbimden her zaman hayırlısını dileyelimÖyle düşünme canım bazen nasip olmadımı olmuyor ama zamanı vardır mutlaka