- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.221
Oturuyorum kuzum napiyim ya sen napıyosun iyi misin?Napıyosun aşkoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturuyorum kuzum napiyim ya sen napıyosun iyi misin?Napıyosun aşkoo
İnşallah bebiş ağrısıdır kuzum. Bende uyandım ağrım sızım bişeyim yoktu geç olcam belkide ondan yok ama dur bakiyim ağrım var mı diye kendimi dinlemeye başlayınca karnım ağrımaya başladıBizim de 28 Eylül yıl dönümümüz bakalım bize olacak mı bi sürprizbelim ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
İyiyim çok şükür aşkom bende ev işlerini bitirmeye çalışıyorum işteOturuyorum kuzum napiyim ya sen napıyosun iyi misin?
Ayy valla benimde hiç iş yapasım yok beeİyiyim çok şükür aşkom bende ev işlerini bitirmeye çalışıyorum iştesilmesi kaldı oturdum kaldım
![]()
İnşallah öyledir ama ben bu ay çok yorucu günler geçirdim yumurtlama falan da takip edemedim zaten 4 gün misafirim vardı o ara hiç birliktelik olmadı bakalım Rabbim ol derse olur inşallahİnşallah bebiş ağrısıdır kuzum. Bende uyandım ağrım sızım bişeyim yoktu geç olcam belkide ondan yok ama dur bakiyim ağrım var mı diye kendimi dinlemeye başlayınca karnım ağrımaya başladı![]()
Teknoloji o kadar ilerlemedi yahu keşke olsaAyy valla benimde hiç iş yapasım yok beekendi kendilerine temizlenseler olmaz mı yani
![]()
beeennnnnn, 6 eylülll....Bat 7 si olanlar?
İnşallah olsun kuzumİnşallah öyledir ama ben bu ay çok yorucu günler geçirdim yumurtlama falan da takip edemedim zaten 4 gün misafirim vardı o ara hiç birliktelik olmadı bakalım Rabbim ol derse olur inşallahdinleyince neler çıkıyor neler
![]()
Ayy mecburuz valla yapmasak kimse yapmıyo sonra yine biz yapıyoruzTeknoloji o kadar ilerlemedi yahu keşke olsabenim de hiç iş yapasım yok ama işte el mecbur
![]()
Teknolojiden beklentimiz çokTeknoloji o kadar ilerlemedi yahu keşke olsabenim de hiç iş yapasım yok ama işte el mecbur
![]()
Her türlü bizde o işAyy mecburuz valla yapmasak kimse yapmıyo sonra yine biz yapıyoruz![]()
Ooff çok iyi olurduTeknolojiden beklentimiz çokbende ilişkiden 5 sonra bebeği öğreneceğimiz testlerden istiyorum
![]()
Ayy inşallah olur kuzum, en güzel hediye olurBizim de 28 Eylül yıl dönümümüz bakalım bize olacak mı bi sürprizbelim ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Dur bakalım son güne kadar umut var.beeennnnnn, 6 eylülll....
yumurtlama haftası başlayan kasık agrım dünn geçti. sımdı regl agrılarım basladı..
hayırlısı kuzum,Dur bakalım son güne kadar umut var.
Adet öncesi regl ağrıların nasıl?
Regl ağrının kasik ağrısindan farkı ne?hayırlısı kuzum,
benım 5gun once vs baslar regl agrım normalde acaba dıyorum usuttum mu bu ay..
yumurtlama sonrası cok kasık agrım oldu 5 -6 gun gectı
regl sancım olur benım normalde ,oda adetten bes gun once baslar.Regl ağrının kasik ağrısindan farkı ne?
Bunu bende çok duydumKızlarrr yeni bir bilgiyle geldimaslında eski usül ama ben yeni okudum
orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz
hiç böyle yöntem deneyen oldu mu