- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.241
Yaptın mıBunu bende çok duydum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mıBunu bende çok duydum![]()
Yaptım da anlamadım bendeYok canımben nasıl ne olacağını anlamam ki
![]()
AllahimKızlarrr yeni bir bilgiyle geldimaslında eski usül ama ben yeni okudum
orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz
hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
Test almaya param kalmayınca benKızlarrr yeni bir bilgiyle geldimaslında eski usül ama ben yeni okudum
orta parmağımızı rahime sokuyoruz ve orda sertlik varsa hamiş değilmişiz yoksa hamişmişiz
hiç böyle yöntem deneyen oldu mu
Ayy asla yapmam benn iyyyy fitili bile eldivenle kullaniyorumTest almaya param kalmayınca benbunu bende çok duydum ama hiç denemedim zaten anlamam ki
![]()
Hahaha sonra enfeksiyon kapmacaaAllahimdüşününce ölüyorum gulmekten
Bi düşünsene adete bir hafta kalda günde 100kere deniyoruz aceba yumşaldimi yoksa sertmi![]()
Ayy bende yaAyy asla yapmam benn iyyyy fitili bile eldivenle kullaniyorum![]()
Evet ya o çok yüksek bir risk sonra uğraş durHahaha sonra enfeksiyon kapmacaaal uğraş sonra
Karbonat ve iyot testi yapmişligim vardirAyy bende yaama asla asla deme aşko bu bebeler bize bi gidişle her testi denetcek
![]()
Ben çamaşır suyu denedim zehirlenecektim az dahaKarbonat ve iyot testi yapmişligim vardirhatta arkadaşimi arayip geceyle işetmişimdir
Ama öyle parmakli falan işleri katiyyen yapmam kendimi biliyom![]()
Onu ne yaptin gııBen çamaşır suyu denedim zehirlenecektim az dahaleş gibi bir koku salıyor
Yeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunnM MavimireslMucizemmm16
Veziir
bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
miraclebeyb M mucizeOldu
ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki
bak bak bitmiyor
![]()
Saçma sapan şeylerOnu ne yaptin gıı![]()
Ayy çok iyiYeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunn
Hiç bende koltuk koltuk oynuyorumYeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunn
AhahahaM MavimireslMucizemmm16
Veziir
bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_ R raainbow
miraclebeyb M mucizeOldu
ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki
bak bak bitmiyor
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle huzurla sağlıcakla oturun inşallahYeni evimin anahtarını aldım bugün yarın tadilat başlıyor kosturmacaa sen napiyorsunn