- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.421
Ay kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata kaç var canım genelde göğüs ucu ağrı sızısı belirti diyorlar ama inşallah öyledirAy kızlar ya göğsümün ucuna dokununca çok sızlıyor ve ağrıyor bu bir belirti mi neden olur ki?
Tam 1 hafta var canım hatta saat itibariyle 6 gün kaldıBata kaç var canım genelde göğüs ucu ağrı sızısı belirti diyorlar ama inşallah öyledir![]()
Sadece ucumu canım çünkü benimde bata 5-6 gün kala başlar göğüs ağrılarım ama sen dokunulduğunda açıyor diyorsan belki bişeyler vardır Allahım inşallah vardırTam 1 hafta var canım hatta saat itibariyle 6 gün kaldıanlamadım ki bugün oldu ilk defa sütyen takarken sızladı ucunda hassasiyet var gibi
Çok umutlanmak istemiyorum hatta vücudumu bu ay hiç dinlemedim ama bu çok belirgindi
![]()
Evet canım sadece ucu ve dokunulduğunda acıyor onun dışında birşey yokSadece ucumu canım çünkü benimde bata 5-6 gün kala başlar göğüs ağrılarım ama sen dokunulduğunda açıyor diyorsan belki bişeyler vardır Allahım inşallah vardırama umutlanma, böyle devam et sakin sakin batı bekle
![]()
Aynen öyle ama yoruldum yaSakin ol sakin ooollllnasipten öte köy yok demişler boşuna değil canım Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla
![]()
Teşekkürler tatlimKolay gelsin canim sana iyi işler,benim maraton 15i başlayacak
Hiç kuzum adetin butmesini bekliyorum,spora başliycam biraz göbüşüm çıktı![]()
E regl ağrısı da eklenmesi iyiye işaretOlsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralara
Meeecbuur
Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaa
Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı
Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordum
Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından
Olamadı kuzumGüzel bir hediye olur inşallah
Tövbeler olsun biz buralarda hala klimasız uyuyamıyoruzUyunmuyo kuzum valla yaadün gece şortla uyudum çok sıcaktı ama sabaha karşıda donmuş bacaklarım ayaklarım
bir ortası yok bu işin
![]()
Bekle kuzu kaset testte çıkmaz henüz. Boşuna üzülürsün doğru sonuç vermezAmin kuzum isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbimValla evde kaset test var yarın sabah yapsammı dıyorum korkuyorum negatıfı gorursem dıye. Esım goreve gıttı bugun ayın 6 sına kadar yok bekle geldıgımde beraber yaparız dıyor ama dayanabılırmıyım bılmıyorum
Kuzu yaa ben artık ne yaşadığımı şaşırdım. Evlenmeden önce hiç regl ağrısı çekmedim desem yeridir. Evlendim ne zaman bebek istemeye başladım her ay farklı şeyler yaşadım.E regl ağrısı da eklenmesi iyiye işaretnormalde regl öncesi bunları yaşar mısın? Ben hiç yaşamam, o yüzden sancıdan anlamıştım hamile olduğumu
Olamadı kuzum![]()
Bebeğim benim eşim 2 yıldır yiyor yaaCanım birde eşine keçi boynuzu özünü yedirmeyi denesene. Biliyosun bende kac aydır uğraşıyordum esim 20 gün kadar yedi onu o ay oldu tabi Rabbim nasip etti önce ama belkide vesile oldu sende dene bana da @Safransari demişti Allah razı olsun ondan![]()
Kendimizi çok dinliyoruz yaa sorun da bu zatenKuzu yaa ben artık ne yaşadığımı şaşırdım. Evlenmeden önce hiç regl ağrısı çekmedim desem yeridir. Evlendim ne zaman bebek istemeye başladım her ay farklı şeyler yaşadım.![]()
Kuzu ben ev taşıdım ya bu arada regl de geldi tabi şimdi sakinleştim biraz artık buralardayım siz neler yaptınız nasılsınız
Huzurla, mutlulukla oturun tatlımVeziir R Random3 M Mavimiresl ve diğer kızlar neler yaptınız nasılsınız ne durumdasınız. Ben ev taşıdım bayadır yoktum buralarda
Evet kuzum yoksun uzun zamandir ben ayni adetliyim baska bisey yokVeziir R Random3 M Mavimiresl ve diğer kızlar neler yaptınız nasılsınız ne durumdasınız. Ben ev taşıdım bayadır yoktum buralarda
En derin bile mi?Kızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi![]()
![]()